reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
No Magi w koncu avatar zmieniony i widac, jak choc troche jak wygladasz :-)

Wlasnie - Benjaminko napisz, jak to z tym twardnieniem brzucha - bo zdaje sie, ze brzuchy ciazowe to w ogole sa twarde jakies a jesli ma byc jakis mocno twardy to, jak to zinterpretowac? :-)

ps. wiecie, jak u mnie zimnooooo!!! normalnie pozna jesien - wczesna zima.. szokers.

ja wlasnie wstalam po drzemce, humor lepszy jak sie polozylam to moj odrazu przyszedl sie wtulic i zasnelismy razem :) Co do tego brzucha to ja wczoraj mialam taki twardy ale to chyba bardziej miesnie bo normalnie az mi sie kaloryferek wyksztalcil :) dzis juz jest normalny ,ale czasami tez sie robi twardy ,ale nie boli ani nic - mam sie martwic jak jest twardy? Ja myslalam ze moze robi sie twardy bo zbytnio go nie mam i to przez to ale juz sama nie wiem.
sylwia ja mojego prosze zeby zwolnil to zalezy od dnia raz wie ze np sie zle czuje albo jestem zmeczona to zwolni i ok a raz to powie przeciez nie bede jechal 30. Albo to co mamy sie zamienic?
Bo ogolnie to on mi zabral kluczyki jak tylko sie dowiedzial ze bedziemy rodzicami. Dzis jak pogadalismy to powiedzial ,ze moze poki nie mam brzuszka to bede sama jezdzila, a ja mu wytlumaczylam ze to nie chodzi o to ze nie lubie jak mnie wozi tylko ze jestem teraz strasznie przewrazliwiona to powiedzial ,ze i tak mnie kocha taka wstretna :D I jak sie tu gniewac.

Ostatnia edycja:
asiek1000 ja tez raczej wolałbym druga córeczkę, sama nie wiem czemu, może jakos łatwiej by sie razem wychowywały? Ale małż bardzo liczy na synka.

No widzicie a moj Benjy nie wierzy ze ja bym chciala drugiego chlopca -nie wiem wydaje mi sie ze latwiej...

A tez tak macie ze nie zjecie regularnie (np przez 5 godz) i niedobrze wam i slabo?

Ja tak mam , nauczylam sie juz ze jem czesciej a mniej. No i jak nie zjem bo np wracam z uczelni albo cos robie to musze sobie siupnać odpoczac bo odrazu sie mecze jest mi slabo. I wtedy wiem ,ze czas na male co nieco :) Widzisz magi ty to chociaz malo jesz i nie tyjesz , a ja jem jem i chudne :)

Witam po drzemce. Może bym sobie jeszcze pospała ale Mój z gracją słonia rozładowywał zakupy. Zjadłam obiadek a za większą chwile ide się wykąpać. Potem sobie obejrze na polsacie "stalowe magnolie" i zawine się spać.
Aj paskudny ten dzień. Nic sie nie chce i ciśnienie takie niskie. Ogólnie do kitu.

Czesc dziewuszki... tak na szybciutko wpadłam do was..... bo jestem po wizycie i pani dr powiedziala ze mam w brzuszku chlopca i dziewczynke :)) jeju jestesmy tak niesamowicie szczesliwi ze az trudno to wyrazic. Ogolne powiem w skrocie pani dr zmierzyla bable kazde wazy 165g wiec moze dlatego taki maly brzuszek... wszystko na jej doswiadczone oko wyglada prawidlowo i serduszko i caly maluszek/maluszka( bo nie pytalam z emocji ktore ma to cholerne NT podwyzszone) zrobila kolejny pomiar i nt sie zmniejszylo wychodzi okol 5 wiec mozemodlitwy pomagaja...... boze obie na koniec powiedzialysmy ze fantastycznie ze parka oby tylko zdrowa parka ..... jeju no musi byc zdrowa nie ma innego wyjscia buziaczki i do poniedzialku bo w weekend odpoczywam od internetku.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry