reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dzieki dziewczyny,tez sie ciesze bardzo
czekam tylko na pozytywne wyniki amnio
a poza tym moge jutro do pracy juz wrocic

Tosia przytulasek,mam nadzieje ze humor szybko wroci

reklama
kerna niestety ciągle coś:baffled: A miałam przerwę zrobić , wlazł szef i mi czy czasem się nie nudzę:crazy: ja mu na to że full roboty mam - juz mnie trafiło normalnie:crazy:

dorotka super wieści, od razu lżej na sercu :-D

dorotka gratulejszon, oby tak dalej!
gaja
może jakaś mała symulacja...jestem niedobra. Wiem, że to brzydko ale może symulowane omdlene hehehe tsatsa. albo chociaz sugestywne "słabo mi...ahhhh Czy ktoś może zawieść mnie na pogotwie" Dla dobra dziecka wszystko....tsatsa
tosika a jakie targi? :)
Ja próbuje młodego uspać i się cholernik nie da. Teraz położył się na kanapie i ogląda teletubisie :/
Kurcze z pokoju wyjść nie mogę, nic zrobić a chciałam go uspać wcześniej żeby był wyspany i bratu nie przeszkadzał na występie. Już go nawet na wózku woziłam na rękach kołysałam grrr Pół dnia poszło się paść w ten sposób, dobrze, że chociaz bb nadrobiam hehe

Ostatnia edycja:
dorotka gratulejszon, oby tak dalej!
gaja
może jakaś mała symulacja...jestem niedobra. Wiem, że to brzydko ale może symulowane omdlene hehehe tsatsa. albo chociaz sugestywne "słabo mi...ahhhh Czy ktoś może zawieść mnie na pogotwie" Dla dobra dziecka wszystko....tsatsa
tosika a jakie targi? :)
Ja próbuje młodego uspać i się cholernik nie da. Teraz położył się na kanapie i ogląda teletubisie :/
Kurcze z pokoju wyjść nie mogę, nic zrobić a chciałam go uspać wcześniej żeby był wyspany i bratu nie przeszkadzał na występie. Już go nawet na wózku woziłam na rękach kołysałam grrr Pół dnia poszło się paść w ten sposób, dobrze, że chociaz bb nadrobiam hehe

targi pracy... jakąś prezentację ma tam przeprowadzić itp... wysłali Go... wczoraj jak mu przygotowałam garniaka itd to tego nie widziałam, ale dziś rano powiedziałam Mu, ze się odstawił jak stróż w boże ciało i się obraził... wrażliwy taki się zrobił w tej mojej ciąży :-D

Niestety jeszcze na zwolnieniu nie jestem:confused2: Jutro przychodzi na zastępstwo przyuczę ja i spadam na L4:sorry:
A szef faktycznie jest taki dziwny, wie doskonale że np nie ma nic do roboty ale za chiny wcześniej nie puści tylko będzie trzymał do 16 a jeszcze przed 16 coś wynajdzie do zrobienia:crazy: On chyba postrzega mnie przez pryzmat swej żony co do końca pracowała ciąży i tydzien po porodzie w pracy była bo papiery musiała zrobić itp.
Niestety jego żona z tego co słyszałam ma z 6000-7000 zł więc nawet gdyby wie za co idzie:-p

reklama
Witam:)
JA z wczorajszej wizyty u gina wrocilam z pewnym niedosytem...fajnei ze wszystko dobrze ale dzidzia sie tak obrocila ze oprocz pieknej kosci udowej nie chciala nic pokaza....nadal nie wiem plci:/...a juz bym chciala:( .......
gaja....no nie zazdroszcze....ale wiekszosc szefow jest taka...bleeee...dziewczyny dobrze radza ...moze jakies male omdlenie;P

Do góry