Ja tez mam te bole ale po magnezie przechodza
a co do boli -to tez mnie dzis na maxa boli w lewym boku....
dobranoc
Mnie tak boli w boku ( prawdopodobnie moczowod) jak malo wypije, ale przechodzi po wypiciu 2 szklaneczek wody.
A tak poza tym mam pytanko..czy nadal przyjmujecie kwas foliowy??? Wiem, że są różne opinie co do przyjmowania go w II trymestrze, więc chcę się Was poradzić:-)
Miłego, słonecznego dnia życzę..
Moja ginka kazala mi odstawic , ale ja mialam juz objawy przedawkowania, tzn w nocy budzilam sie i nie moglam spac 2-3 godz i swedzialo mnie cialo tak dziwnie od srodka.
Hejka Mamuśki!
gizela79 współczuję Ci z całego serca Twojej trudnej sytuacji. Ja pamiętam i chyba zawsze już będę pamiętać jak przyjechałam do Niemiec - maaaaaatko, jaka byłam głupia ale to swoją drogą. Byłam po studiach, w PL szybko znalazłam fajną pracę i liczyłam, że tutaj będzie tak samo. I co? Natknęłam się na mur, ba.... na żelbeton chyba w który chwilami walę głową aż do dzisiaj. Prawie rok pisałam setki podań o pracę (język niemiecki miałam opanowany, więc to nie było problemem) a dostałam zaledwie kilka odpowiedzi - odmownych. Po prostu nikt nie chciał nawet ze mną gadać. .
BOze skad ja to znam! Taka sama historia w Polsce ukonczylam Akademie Sztuk Pieknych - mialam super platna, wymarzona prace, a przyjechalam tu i zero znajomych, Niemcy zle nastawieni do obcokrajowcow, przez 10 m-cy nie umilam znalezc pracy, jak juz znalazlam to nosilam paczki w magazynie, pozostalo oczywiscie niezadowolenie, bo pieniadze to nie wszystko. Ale z czasem nauczylam sie tu zyc, znalazlam sobie prace ( w pracowni artystycznej) wprawdzie tylko 80 h w miesiacu , ale taka ktora sprawia mi przyjemnosc i zwiazana jest z moimi studiami. Wiec dla mnie swiatelko po 8 latach pobytu na obczyznie zaswiecilo. Ale teraz szykujemy sie do powrotu do Polski i znow wszystko od nowa. Z tymze teraz mam mocno sprecyzowane oczekiwania od zycia ,i bede dazyc do realizacji moich marzen.
gizela79
Dziewczyny od jakiegoś czasu mamy z mężem dylemat. Czy pobierać krew pępowinową? Czy wy to będziecie robić? Nas troche koszta przestraszyły.
URL]
Wiesz ja oddaje krew pepowinowa do banku krwi, nie place za to ale ona bedzie przechowywana anonimowo nie dla mojego dziecka. W pierwszej ciazy tez oddalam.
tak ona od chyba 18 tyg lekarz jej powiedział że chyba dziewczynka potem potwierdził na 100 procent i tak na każdej wizycie sie pytała czy coz sie zmieniło a lekarz że to na bank dziewczynka...to ona wszystko różowe heheh no i ma chłopaka... wysłała mi fote na komórę...jest słodziutki
Jestem ciekawa ilu z nas trafi sie taka pomylka.
Witam
)
Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma ciagle bole glowy?? ja juz nie daje rady..bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego bo wizyte u gina mam dopiero 26 kwietnia i lekarka wygonila mnie na zwolnienie do konca tygodnia. nic mi nie przepisala bo stwierdzila ze tylko ginekolog moze decydowac..i tak sie mecze z tym bolem..ciagle nawet w nocy
((
Ja mam przy kazdej zmianie pogody. Tragedia bo do tej pory nigdy mnie glowa nie bolala.