reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

jejku dziewczyny w życiu bym nie zamieszkała z teściami czy z rodzicami. Odkąd wyprowadziłam się na studia zaczęłam samodzielne życie i rodziców i teściów mam ok.100km od siebie. Czasem ich brakuje (np. jak trzeba by było malca podżucic ;-),.

moze to okrutne co powiem ale ja bym chyba nie zdecydowala sie na rodzine mieszkajac z tesciami.:no:
zreszta dla mnie to niemozliwe z kimkolwiek mieszkac,od 19 r.z mieszkam sama:cool:no chyba ,ze wspolokatorzy ale to kiedys kiedys:tak:

my mamy " problem " w druga strone, nadmetraz i duzy problem ze sprzedaza L mieszkania bo mieszkqmy w "moim"
swoje milalam po dziadku dokupilam jeszcze druga czesc-mamy wielka chate 130m:szok: - teraz walcze z mega remontemi jak widze jak moj maz sie tym remontem przejmuje zaczynam sie grubo zastanawiac nad budowa domu-bo wtedy wszstko na mojej glowie:no::no::no:bo on przeciez pracuje:nerd:

mi sie marzy dom,z ogrodem i parkiniem,bo dis np krazylam 20min,w koncu zaparkowalam na srodku ulicy i L musial maszyne gdiea upchac kolo pracy- trgedia w tej materiii,juz nie mowiac,ze szlam kawalek z 6cioma siatami wazacymi tone:angry:

gratuluje
tym co znaja plec i ciesza sie kolejnymi pozytywnymi wizytami....niedlugo polmetek,KIEDY TO MINELO???:eek:

ja juz siedze prawie jak na szpilkach co tam dobrego slychac u mojej malpki ,poza tym bardzo boli mnie spojenie i biodra, chodze jak kaczka:-p:-poj jak dobrze,ze juz lekendzik:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
oj to ja też mam problem z mieszkankiem :(( teraz mamy kawalerke 34m z czasem dostaniemy mieszkanie po P babci ale zeby to sie stalo to babacia musi... no wiec mamy małą kiche bo z 2 dzieci na 1 pokoju :(

Anja też sie zastanawiam kiedy te tygodni mineły przecież dopiero co sie dowiedziłam ze w ciązy jestem i fasolke widziałam na USG...

Witam.
Oj tak czytam o waszych problemach mieszkaniowych no ale cóż to jest odwieczny problem. Tylko tyle, że kiedyś narzekano na pewne czasy ale plusy były większe. Młodym szybciej szło się dorobić. Były mieszkania zakładowe. To są przykłady pewnie waszych rodziców. Nie trzeba było płacić takiej kasy jak teraz. No ale na szczęście mnie ten problem ominął już w tej chwili. To są plusy dojrzałego ( późnego )macierzyństwa. Człowiek się czegoś tam dorobił i chociaż te problemy odpadają.

witam po całym dniu :)
u nas dzis z rana pogoda tragedia ale potem po 12 slicznie słonko i super...odwiedziłam dzis kolezankę i pochodziłam se po sklepach ale kupiłam tylko cienie do powiek bo miałam juz iść do ciążowego a mój men zadzwonił że już wraca i trzeba było do domku jakiś obiadek zrobić ..... jutro przed wizytką odbieram wyniki i na 13.20 wizyta,no boje się ehh jak zawsze .... najadłam się dziś zupki i zaraz idę zrobić frytki..mam taka ochotę na rożka truskawkowego i kiszonego ogórka i wode z nich i tak medutuję czy skoczyć do sklepu :)
jutro po lekarzu jedziemy po małą mojego także nie będzie mnie przez weekend za często jak coś to w niedzielę wieczorem...
piszecie o mieszkaniach my mamy własne 37m no małe i dzieciątko będzie u nas w sypialni bo tamten pokój mamy z aneksem więc odpada...no ale będziemy myśleć o zamianie na większe...jeśli chodzi o mieszkanie z teściami to my mieszkaliśmy ale tylko pół roku u teściowej i 3 mies u mojej mamy i naprawdę u teściowej nie mogłam narzekać...było naprawdę bardzo pozytywnie :) aż się zdziwiłam bo jak się tam wprowadzaliśmy to miałam stracha no ale mogę powiedzieć że teściwą mam ok :) no i jak mieszkaliśmy u mojej mamy to mój tez nie nażekał...no ale w końcu mamy własne m i jest najlepiej...:) ciasne ale własne no i jakos trzeba dać radę choociaż smutno mi że naie będziemy mieli pokoju dla dzidzi no ale zrobię jej taki mały kącik :)

Witam wieczorowo :)
U nas pogoda dziś dopisała. Mój M pojechał do kolegi obejrzeć mecz, bo nie dostał biletów, a ja mam czas na net.
Skrzacie - udały się zakupy???
Beti -trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!

reklama
Witam Brzuchatki :) u mnie dzisiaj pochmurnie i zimno .... nawet kawa nie smakuje .....

Ja na szczescie nie mam problemow mieszkaniowych jezeli chodzi o wielkosc domu , miejsca byloby jeszcze dla co najmniej 3 dzieciakow , problem niestety polega na tym ,ze przy budowie poszla wszystka kasa i teraz z urzadzaniem jest cieniutko..... ale jakos damy rade :) Tesciowa mam 700m dalej ale to zlota kobieta :)

Olcia na opakowaniu maglek'u jest napisane:Jedna tabletka zwiera 500mg magnezu i 5 mg wit.B6

Milego dnia kochane !

Do góry