reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witajcie weekendowo ;)

cześć gaja:)...szkodA ze tak daleko mieszkasz,wpadłabym na ciacho pyszne;-);-)

dzisiaj znowu szaro-buro na dworze
musze chate odgruzować i jakis obiadek zmontować
a póżniej dzieci zawieżć do dziadków
bo wieczorem na kręgle ruszamy z przyjaciółmi;-)

co do mieszakań
ja również od 19tego roku życia sama mieszkam
i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieszakać ani z teściami ani z rodzicami:cool:
miałam to szczęście ze rodzice kupili mi mieszaknie
no a teraz z racji przyrostu w postaci kolejnego Aniołka budujemy dom:)
ja jestem na wsi wychowana i zawsze marzyłam żeby w domku mieszakać
mąż spełnia moje marzenia w zaskakującym tempie:-):-):-):-)

Milutkiej Soboty Laseczki !!!

reklama
Witam. Ja dopiero wstałam, a może już :) Zaraz jakieś śniadanko trzeba będzie zjeść. Za oknem paskudnie, nawet nie chce się patrzeć, dobrze, że ani do pracy ani nigdzie nie muszę dzisiaj iść, no tylko na zakupy, ale może męża wyślę po prostu :D
Miłego dnia

Pati26 jak ja Ci zazdroszczę. Ja mieszkam niestety w blokach, a również marzę o domku, ale niestety narazie to niemożliwe, choć mam cichą nadzieję, że kiedyś się wybudujemy gdzieś...
Trixi ja też mam cudowną teściową, ale ona niestety mieszka aż w Szwecji i bardzo rzadko przyjeżdża, a szkoda, bo to złota kobieta...

Dzien dobry
Ja mieszkalam z tesciowa 4 lata, niby bylo ok ale to nigdy u siebie, teraz mamy swoje male ,bo male (40 metrow+balkon) ale sa 2 pokoje i co najwazniejsze nasze, gdzie tesciowa nie ma prawa nic mi komentowac
U nas pogoda tez nijaka, pochmurno ,maz juz w pracy a ja ciagle w lozeczku, chyba musze zakupic nowy stanik, bo moje iersi rosly, modle sie zeby juz nie wiecej , bo sie nie wyprostuje, poza tym strasznie bola zwlaszcza noca

Dzień dobry :-)
I u mnie pochmurno, pospałabym jeszcze. Niestety dzisiaj zajęcia na uczelni i tak popołudnia. Gotowanie obiadu mi dzisiaj odpada ;)
Dobrego dnia Mamusie :-)

Witam przy kawusi.
agamati sklep jest suuuuper. Kupiłam sobie dwie pary spodni. Babka co tam obsługuje też fajna. A skrócenie spodni ( bo ja mam nóżki jak u kaczuszki) za 5zl. Extra. Dzieki że dałaś namiary na sklep. Wczoraj nie miałam jak napisać bo dopiero o 23 do chaty wróciłam.

Pogoda dzisiaj w miare ładna ale zobaczymy jak sie rozkręci.
Mąż dzisiaj prosił o naleśniczki na obiad. Ja mam jeszcze pomidorówke z wczoraj i wole ją niż naleśniki.

reklama
Do góry