reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam w sobotni poranek :)
Za oknem tak jakoś nijako, aż nie chce się wychodzić :(
Śniadanko zjedzone; trzebaby zabrać się za porządki - a tak mi się nie chce.
Skrzacie - cieszę się, że mogłam pomóc :) Wybieram się ponownie do tego sklepu za jakieś 2 tyg. - kobieta obiecała nowe wzory bluzek :)
Wieczorem wybywam z domu - umówiłam się z kuzynką na plotki :)))
Miłego dnia :)

reklama
Witajcie drogie mamusie:))) :-)U mnie pogoda beznadziejna pada zimno i szaro nic tylko siedzieć w domku:(
jak wam sie spało??
ja okropne miałam bóle macicy ze hey tak jak by to były skurcze nie do wytrzymania masakra:(;\ a tak po za tym to ok:)):-):tak::-D

Buziaczki dla was:***

reklama
podobno wszysy zgineli, nikt nie przezyl

wlasnie weszlam z zakupow i wlaczylam tv i normalnie uwierzyc nie moge

Na tvn o tym mówią.
Ja sie założe że ktoś przy tym majstrował żeby sie rozbili.

boziu blagam Cie nie pisz takich bzdur
tak ktos ukatrupil 87 osob

wielka tragedia :(((( bedzie żałoba narodowa....

wiesz co zaloba napewno
nigdy w historii w zadnym kraju czegos takiego nie bylo
ja go nie lubilam rowniez
ale nigdy taka sytuacja mi przez mysl nie przeszla zeby cos takiego sie stalo

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]