reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej dziewczynki :) podczytuje Was od tygodnia.

Narazie niepewnie sie przywitam... bo pełna obaw po ostatnim poronieniu. Teraz mam 5 tydz z kawałkiem. W piatek do lekarza i mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Co do objawów ciązowych to teraz mam mdłości i zgage :( których w poprzedniej ciazy nie miałam.

Pozdrawiam cieplutko

Gratuluje :) i 3mam kciuki

reklama
Hej Mycha ostatnia @ mialam 13 grudnia2009, jesli chodzi o tego tartara co zjadlas to nie martw sie na zapas, ja ostatnio zjadlam lososia wedzonego ktory tez jest surowy cholera! ale po prostu mi sie zapomnialo tzn nawet o tym nie pomyslalam..pije codziennie kawe bo jak nie to zasypiam na stojaco, co prawda taka slabiutka ale zawsze..
O kurcze ja tez sie najadlam lososia ale mysle ze trzeba miec naprawde pecha , zeby sie czyms od niego zarazic, pozatym ja juz przeszlam toksoplazmoze w mojej pierwszej ciazy i mam duzo przeciwcial. A co do kawy to przeciez jedna jest nawet wskazana jak lezalam w szpitalu w 4 m-cu codziennie dostawalam jedna kawe. A gdzies wyczytalam ze dopiero 3-4 kubki przyczyniaja sie do niskiej wagi urodzeniowej.

Hej dziewczynki :) podczytuje Was od tygodnia.

Narazie niepewnie sie przywitam... bo pełna obaw po ostatnim poronieniu. Teraz mam 5 tydz z kawałkiem. W piatek do lekarza i mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Co do objawów ciązowych to teraz mam mdłości i zgage :( których w poprzedniej ciazy nie miałam.

Pozdrawiam cieplutko

Witaj, witaj.. dobrze trafiłaś, jesteśmy tu po to aby się wzajemnie wspierać. Ja tez 5 miesicy temu straciłam moje maleństwo. Teraz jestem tu i pomimo wszystkiego chcę szczęśliwie donosić i urodzić zdrowego dzidziusia.

Hej Mycha ostatnia @ mialam 13 grudnia2009, jesli chodzi o tego tartara co zjadlas to nie martw sie na zapas, ja ostatnio zjadlam lososia wedzonego ktory tez jest surowy cholera! ale po prostu mi sie zapomnialo tzn nawet o tym nie pomyslalam..pije codziennie kawe bo jak nie to zasypiam na stojaco, co prawda taka slabiutka ale zawsze..

To super, ja też ostatnią @ miałam 13 - mam nadzieję że 13 będzie dla nas szczęśliwa!!:tak: Ja też pije kawę, bez niej się przewracam normalnie;-)także jedna nikomu nie zaszkodzi!!

O kurcze ja tez sie najadlam lososia ale mysle ze trzeba miec naprawde pecha , zeby sie czyms od niego zarazic, pozatym ja juz przeszlam toksoplazmoze w mojej pierwszej ciazy i mam duzo przeciwcial. A co do kawy to przeciez jedna jest nawet wskazana jak lezalam w szpitalu w 4 m-cu codziennie dostawalam jedna kawe. A gdzies wyczytalam ze dopiero 3-4 kubki przyczyniaja sie do niskiej wagi urodzeniowej.

SARA to może ja bedę jej dużoć pić .:-D:-D:-D:-D
Bo moje to maluszki nie były
KAROLEK 5KG 59cm ,JULIUSZ troche mniej 4,6kg i 60cm!!:-D:-D:tak:;-):-)

hej lasencje! u mnie beta prawie 15tys:-D:-D:-D:-D:-D czyli norma jak na 6tc:tak::tak::tak::tak::tak::tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta..ale po takim wyniku nie może być inaczej:tak::tak::tak::tak::tak:

SARA to może ja bedę jej dużoć pić .:-D:-D:-D:-D
Bo moje to maluszki nie były
KAROLEK 5KG 59cm ,JULIUSZ troche mniej 4,6kg i 60cm!!:-D:-D:tak:;-):-)

No niezle, niezle :tak::-)
Podziwiam takie mamy które mają dzieci z taką niewielką różnicą wieku. Dacie radę napewno, a rodzeństwo napewno przy takiej małej różnicy będzie się fajnie razem dogadywało:tak:

reklama
Do góry