reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Hej dziewczynki :) podczytuje Was od tygodnia.

Narazie niepewnie sie przywitam... bo pełna obaw po ostatnim poronieniu. Teraz mam 5 tydz z kawałkiem. W piatek do lekarza i mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Co do objawów ciązowych to teraz mam mdłości i zgage :( których w poprzedniej ciazy nie miałam.

Pozdrawiam cieplutko

Gratuluje :) i 3mam kciuki

reklama
Hej Mycha ostatnia @ mialam 13 grudnia2009, jesli chodzi o tego tartara co zjadlas to nie martw sie na zapas, ja ostatnio zjadlam lososia wedzonego ktory tez jest surowy cholera! ale po prostu mi sie zapomnialo tzn nawet o tym nie pomyslalam..pije codziennie kawe bo jak nie to zasypiam na stojaco, co prawda taka slabiutka ale zawsze..
O kurcze ja tez sie najadlam lososia ale mysle ze trzeba miec naprawde pecha , zeby sie czyms od niego zarazic, pozatym ja juz przeszlam toksoplazmoze w mojej pierwszej ciazy i mam duzo przeciwcial. A co do kawy to przeciez jedna jest nawet wskazana jak lezalam w szpitalu w 4 m-cu codziennie dostawalam jedna kawe. A gdzies wyczytalam ze dopiero 3-4 kubki przyczyniaja sie do niskiej wagi urodzeniowej.

Hej dziewczynki :) podczytuje Was od tygodnia.

Narazie niepewnie sie przywitam... bo pełna obaw po ostatnim poronieniu. Teraz mam 5 tydz z kawałkiem. W piatek do lekarza i mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

Co do objawów ciązowych to teraz mam mdłości i zgage :( których w poprzedniej ciazy nie miałam.

Pozdrawiam cieplutko

Witaj, witaj.. dobrze trafiłaś, jesteśmy tu po to aby się wzajemnie wspierać. Ja tez 5 miesicy temu straciłam moje maleństwo. Teraz jestem tu i pomimo wszystkiego chcę szczęśliwie donosić i urodzić zdrowego dzidziusia.

Hej Mycha ostatnia @ mialam 13 grudnia2009, jesli chodzi o tego tartara co zjadlas to nie martw sie na zapas, ja ostatnio zjadlam lososia wedzonego ktory tez jest surowy cholera! ale po prostu mi sie zapomnialo tzn nawet o tym nie pomyslalam..pije codziennie kawe bo jak nie to zasypiam na stojaco, co prawda taka slabiutka ale zawsze..

To super, ja też ostatnią @ miałam 13 - mam nadzieję że 13 będzie dla nas szczęśliwa!!:tak: Ja też pije kawę, bez niej się przewracam normalnie;-)także jedna nikomu nie zaszkodzi!!

O kurcze ja tez sie najadlam lososia ale mysle ze trzeba miec naprawde pecha , zeby sie czyms od niego zarazic, pozatym ja juz przeszlam toksoplazmoze w mojej pierwszej ciazy i mam duzo przeciwcial. A co do kawy to przeciez jedna jest nawet wskazana jak lezalam w szpitalu w 4 m-cu codziennie dostawalam jedna kawe. A gdzies wyczytalam ze dopiero 3-4 kubki przyczyniaja sie do niskiej wagi urodzeniowej.

SARA to może ja bedę jej dużoć pić .:-D:-D:-D:-D
Bo moje to maluszki nie były
KAROLEK 5KG 59cm ,JULIUSZ troche mniej 4,6kg i 60cm!!:-D:-D:tak:;-):-)

hej lasencje! u mnie beta prawie 15tys:-D:-D:-D:-D:-D czyli norma jak na 6tc:tak::tak::tak::tak::tak::tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta..ale po takim wyniku nie może być inaczej:tak::tak::tak::tak::tak:

SARA to może ja bedę jej dużoć pić .:-D:-D:-D:-D
Bo moje to maluszki nie były
KAROLEK 5KG 59cm ,JULIUSZ troche mniej 4,6kg i 60cm!!:-D:-D:tak:;-):-)

No niezle, niezle :tak::-)
Podziwiam takie mamy które mają dzieci z taką niewielką różnicą wieku. Dacie radę napewno, a rodzeństwo napewno przy takiej małej różnicy będzie się fajnie razem dogadywało:tak:

reklama
Do góry