reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
faktycznie kawkę sobie można wypić... ja robię tak... 1,5 łyżeczki parzonej zalewam wodą, tak tylko żeby się zaparzyła i do pełna dolewam mleka... powiem Wam, że gdyby nie kawa (z umiarem i tylko rano) to bym w toalecie mogła tylko posiedzieć i liczyć kafelki :-D
a i jeszcze jedna metoda na niskie cisnienie... wizyta teściowej ;-D

faktycznie kawkę sobie można wypić... ja robię tak... 1,5 łyżeczki parzonej zalewam wodą, tak tylko żeby się zaparzyła i do pełna dolewam mleka... powiem Wam, że gdyby nie kawa (z umiarem i tylko rano) to bym w toalecie mogła tylko posiedzieć i liczyć kafelki :-D
a i jeszcze jedna metoda na niskie cisnienie... wizyta teściowej ;-D

taaaaaaaak ta teściowa ale wierz mi da się też do niej przyzwyczaić i ciśnienie nie podskoczy. moje wczorajsze ciśnienie po jeździe naszym nowym szybkim autkiem :):):) i lekkim spóźnieniu na wizytę wpadam zdyszana a tu...105/60 !!!! Ale wysokie chyba mój rekord :) A kawy NIENAWIDZĘ jak mozecie to pić???

ja przed ciążą uwielbiałam kawę teraz wciskam w siebie tylko jak ledwo stoje na nogach :) To tak ja się dziwię że niektórzy zieloną herbatę lubią :/ Bleeee ;)
A tak w ogóle cos czuję że chyba kimnąć by się zdało, jakaś zmęczona się robię za szybkie tempo co rano i potem padam

Czesc Brzuchatki...... my dzisiaj troszke stresa mamy bo wizyta u samego prof. Presisa o 20 .15 ....... strasznie sie boje tego jak nas podejdzie i jak nas potraktuje... w sumie to jest wizyta prywatna a on wielki specjalista od blizniźniaków... no nic zobaczymy

aha witam nowe mamusie i gratuluje poznanych płci... my to chyba na szarym końcu się dowiemy po wynikach Amnio bo po coz wcześniej jescze bardziej byśmy to przeżywali..............
no a jutro Amnio na 9.20 strasznie sie boje...................

Karolinkare wiesz ze zaciskam piąstki za Ciebie kochanie bardzo mocno i dzis i jutro na amnio
nie boj sie,jestes w dobrych rekach
damy rade

A ja brałam cholinex, któras pisała ze wolno....bralam dwa dni po 3 tabletki na dobe, mam nadieje ze nic złego nie zrobilam maleństwu ???

ja pisalam,bo sama w tamtej ciazy bralam i corci nic nie zrobilam
Magi nie martw sie ,nic sie nie stanie,
poza tym w jedzeniu jest wiecej chemi niz w tym cholinexie
nosek do gory

spadam do drugiej pracy,odezwe sie wieczorem

ja przed ciążą piłam po 7 szklanek kawy hehhe ale rozpuszczalnej z mlekiem :) prawdziwą czarną piłam jedynie w sezonie jak spałam po 2 godz tylko i na jakiś czas mnie odmulała....teraz pije tylko jak jestem u mojej mamy bo jakoś samemu nie mam ochoty ostatnio pić a mój nie lubi....ogółem zawsze lubiałam kawę ale tylko rozpuszczalną :)

u nas słoneczko wyszło a my jedziemy na zakupki :) i do fryzjera bo mój musi się zestrzyc bo zarósł hehehe :)

Olcia23 a co Twój lekarz na tak niskie ciśnienie?
Wiesz ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie. Wypytałam mojego na wszystkie możliwe sposoby.
Zresztą swoją rodzinną też. Może dlatego że stale muszę je kontrolować.

reklama
Dobra dziewczyny -czyli ze zatykam nos i pije kawe -ok sprobuje

Tosia-oby mi i na to przesiadywanie w kibelku pomogla...
a co do tesciowej -przy mojej to nadcisnienie murowane;-)

Do góry