olcia23
list mama '05
gaja nie no wlasnie nie moge(mdlosci)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faktycznie kawkę sobie można wypić... ja robię tak... 1,5 łyżeczki parzonej zalewam wodą, tak tylko żeby się zaparzyła i do pełna dolewam mleka... powiem Wam, że gdyby nie kawa (z umiarem i tylko rano) to bym w toalecie mogła tylko posiedzieć i liczyć kafelki
a i jeszcze jedna metoda na niskie cisnienie... wizyta teściowej ;-D
Czesc Brzuchatki...... my dzisiaj troszke stresa mamy bo wizyta u samego prof. Presisa o 20 .15 ....... strasznie sie boje tego jak nas podejdzie i jak nas potraktuje... w sumie to jest wizyta prywatna a on wielki specjalista od blizniźniaków... no nic zobaczymy
aha witam nowe mamusie i gratuluje poznanych płci... my to chyba na szarym końcu się dowiemy po wynikach Amnio bo po coz wcześniej jescze bardziej byśmy to przeżywali..............
no a jutro Amnio na 9.20 strasznie sie boje...................
A ja brałam cholinex, któras pisała ze wolno....bralam dwa dni po 3 tabletki na dobe, mam nadieje ze nic złego nie zrobilam maleństwu ???