sylwia781122
Fanka BB :)
Karolinkare bardzo , bardzo sie ciesze, ze udalo ci sie zalatwic wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki udało się!!!!!!!:-) mam amnio na 1ego kwienia tylko terazjes kwestia taka czy prywanie bede placici czy pojdie z NFZ znalazlam termin w Invikcie i mi go zabookowali....!!!!!!! boze 5 dni roznicy a ja tak sie ciesze nawet nie wiece jak bardzo!!!!!!!!!!!!!!! teraz ylko musze zalawic skierowanie od lekarza prowadzacego do poradni genetycznej na wtorek mam umowiona wizyte na 1855 pani w rejesracji pozsla mi na reke i powiedziala zebym szybko zalawila to skierowanie i wtedy pani genetyk wystawi mi skierowanie na zarezerwoane Amnio kore pojdzie z NFZtu!!!! boze czuje ze latam:-):-)
dzięki kciuki się przydadząCieszę się razem z Tobą i mam nadzieję, że uda się przeprowadzić amnio na NFZ
ja poprostu nie wierze ze sie udałoKarolinkare bardzo , bardzo sie ciesze, ze udalo ci sie zalatwic wizyte
Witam!
skrzat ja tam takimi przesądami sobie głowy nie zawracam
Karilinkare super! :-)
Fajne macie psiaki, mojego niestety już nie ma
Pogoda paskudna a miałam w planach wieczorny spacerek, mam nadzieje ze pozniej nie będzie juz padać
A z tym głaskaniem brzuszka, ja mój głaskam, przecież mocno tego nie robimy, chodzi o to żeby nie robić intensywnego masażu czy czegoś w tym stylu, ale głaskanie raczej nie zaszkodzi. Zresztą mój uwielbia go głaskać i do niego mówić :-) Wiem tylko że nie można masowac sutków bo to pobudza wydzielanie oksytocyny, ale chyba to juz w późniejszym okresie.
Witam porannie u nas pogoda tez do kitu leje i lejenawet na mala przejezdzke rowerkiem nie mozna se dzis wybrac
Karolina to wkoncu jakies pozytywne informacje!!! Powodzenia na wizycie i amnio!!! dziękuję
Trixi ja musialam za przeziernosc tez placic sama jakies 100 euro razem no tyle ze ja mam 29 lat wiec moze u mnie to i tak by nie pokryli kosztówza toxo tez placilam ;-)
Ide zaraz do sklepu po jakies owoce niestety z parasolem:-)
miłego dzionka![]()
teraz oby do 1ego i dalej czekanie ale sama radośc ze mam 5 dni więcej daj mi duzo siły aż maluszki zaczęły sie ruszaćKarolinkare, ufff :-) Cieszę się, że udało się z tym 1 kwietnia. Teraz mocno, mocno trzymam kciuki ! :-)
Dziewczynki udało się!!!!!!!:-) mam amnio na 1ego kwienia tylko terazjes kwestia taka czy prywanie bede placici czy pojdie z NFZ znalazlam termin w Invikcie i mi go zabookowali....!!!!!!! boze 5 dni roznicy a ja tak sie ciesze nawet nie wiece jak bardzo!!!!!!!!!!!!!!! teraz ylko musze zalawic skierowanie od lekarza prowadzacego do poradni genetycznej na wtorek mam umowiona wizyte na 1855 pani w rejesracji pozsla mi na reke i powiedziala zebym szybko zalawila to skierowanie i wtedy pani genetyk wystawi mi skierowanie na zarezerwoane Amnio kore pojdzie z NFZtu!!!! boze czuje ze latam:-):-)