reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Wow, ale słodziutki :-) Czy to chichuachua ? Albo pinczerek mini? Fajny!
A tak w ogóle, to witam się sobotnim, pochmurnym rankiem :-) Dzisiaj odpoczywam, a wieczorkiem ide na koncert muzyczny mojego syna.
Jaskoś mi dzisiaj smutno, pewnie ta pogoda, buuu...

Ostatnia edycja:
reklama
Tak kochana to pinczer karlowaty:) wazy ok 2 kg hehe.. mowie Wam jaki on jest energiczny..ma chyba ADHD:) wczoraj listonosz przyniosl do domu poczte i chcial go wziac na rece a mikus go podrapal i jeszcze obsiusial..boi sie obcych ludzi.

Takie małe pieski miewają spory temperament, zanim duży pies zareaguje, malutki kilka razy obskoczy, bywa że i ugryzie. Małe yorczki potrafią nieźle kąsać, a takie słodziaki malutkie:-)
Moja cavalierka tez malutka, ale obcych się boi i nie daje się zabrać na ręce, ale jak juz pozna to zaliże na śmierć- czyli jednak groźna ras :-p:-D

Witam:) W Krakowie wyszło słoneczko i jest niewiele chmurek wiec moze nie bede padało;-)Wreszcie przespałam całą noc:-), wypilam wieczorem ta melise i spałam jak zabita:tak:
Dzisiaj caly dzien porzadków, ale pewnie zajrze na forum, bo sama jestem w domku. Moj dzisiaj cały dzien bedzie na uczelni i wroci dopiero pozno wieczorem z zajec:(

Wczoraj byłam na dłuuuugim spacerku i pizzy:) Fajnie tak sie troche oderwac od domowych obowiazków:)

O tym głaskaniu brzuszka to pierwsze słysze ,ale dobrze wiedziec, ze trzeba uwazac na to:)

Co do bulgotania to tez juz kilka razy tak mialam i sie zastanawiałam co to jest bo nigdy wczesniej nie miałam czegoś takiego:)

Dziewczynki udało się!!!!!!!:-) mam amnio na 1ego kwienia tylko terazjes kwestia taka czy prywanie bede placici czy pojdie z NFZ znalazlam termin w Invikcie i mi go zabookowali....!!!!!!! boze 5 dni roznicy a ja tak sie ciesze nawet nie wiece jak bardzo!!!!!!!!!!!!!!! teraz ylko musze zalawic skierowanie od lekarza prowadzacego do poradni genetycznej na wtorek mam umowiona wizyte na 1855 pani w rejesracji pozsla mi na reke i powiedziala zebym szybko zalawila to skierowanie i wtedy pani genetyk wystawi mi skierowanie na zarezerwoane Amnio kore pojdzie z NFZtu!!!! boze czuje ze latam:-):-)

Witam przy kawce!
Pogoda paskudna u mnie. Wieje tak że mi pare bratków połamało.
Spałam nawet nieźle ale koszmary mi śniły.
Na obadek zrobie duszone nogi kuraka z cebulką do tego ziemniaczki i jakaś surówka.
Wczoraj jak byłam u przyjaciółki to jej babcia nas opierniczyła że do dziecka w brzuszku nie wolno mówić aniołku bo do nich pójdzie i sie nie urodzi. Słyszałyście o tym przesądzie?
malgos83 - słodki piesio.

Hello

Malgos piesio slodki :-) hehe...
U mnie pogoda do d... - pada i pada.. wczoraj zasnelam o 21 i wstalam dzis o 10.00 - cisnienie mam tak niskie, ze moge zasnac na stojaco :-)
Na obiad szykuje zapiekane ziemniaki, skrzydelka pieczone i surowe z kiszonej :-)

Pozdrowionka i milego dnia wszystkim.

Witam porannie u nas pogoda tez do kitu leje i leje :wściekła/y: nawet na mala przejezdzke rowerkiem nie mozna se dzis wybrac:no:

Karolina to wkoncu jakies pozytywne informacje!!! Powodzenia na wizycie i amnio!!!

Trixi
ja musialam za przeziernosc tez placic sama jakies 100 euro razem no tyle ze ja mam 29 lat wiec moze u mnie to i tak by nie pokryli kosztów:tak:za toxo tez placilam ;-)

Ide zaraz do sklepu po jakies owoce niestety z parasolem:sorry2::-)

miłego dzionka :happy2:

reklama
Witam!
skrzat ja tam takimi przesądami sobie głowy nie zawracam
Karilinkare super! :-)
Fajne macie psiaki, mojego niestety już nie ma :sad:

Pogoda paskudna a miałam w planach wieczorny spacerek, mam nadzieje ze pozniej nie będzie juz padać :confused:

A z tym głaskaniem brzuszka, ja mój głaskam, przecież mocno tego nie robimy, chodzi o to żeby nie robić intensywnego masażu czy czegoś w tym stylu, ale głaskanie raczej nie zaszkodzi. Zresztą mój uwielbia go głaskać i do niego mówić :-) Wiem tylko że nie można masowac sutków bo to pobudza wydzielanie oksytocyny, ale chyba to juz w późniejszym okresie.

Do góry