reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Wow, ale słodziutki :-) Czy to chichuachua ? Albo pinczerek mini? Fajny!
A tak w ogóle, to witam się sobotnim, pochmurnym rankiem :-) Dzisiaj odpoczywam, a wieczorkiem ide na koncert muzyczny mojego syna.
Jaskoś mi dzisiaj smutno, pewnie ta pogoda, buuu...

Ostatnia edycja:
reklama
Tak kochana to pinczer karlowaty:) wazy ok 2 kg hehe.. mowie Wam jaki on jest energiczny..ma chyba ADHD:) wczoraj listonosz przyniosl do domu poczte i chcial go wziac na rece a mikus go podrapal i jeszcze obsiusial..boi sie obcych ludzi.

Takie małe pieski miewają spory temperament, zanim duży pies zareaguje, malutki kilka razy obskoczy, bywa że i ugryzie. Małe yorczki potrafią nieźle kąsać, a takie słodziaki malutkie:-)
Moja cavalierka tez malutka, ale obcych się boi i nie daje się zabrać na ręce, ale jak juz pozna to zaliże na śmierć- czyli jednak groźna ras :-p:-D

Witam:) W Krakowie wyszło słoneczko i jest niewiele chmurek wiec moze nie bede padało;-)Wreszcie przespałam całą noc:-), wypilam wieczorem ta melise i spałam jak zabita:tak:
Dzisiaj caly dzien porzadków, ale pewnie zajrze na forum, bo sama jestem w domku. Moj dzisiaj cały dzien bedzie na uczelni i wroci dopiero pozno wieczorem z zajec:(

Wczoraj byłam na dłuuuugim spacerku i pizzy:) Fajnie tak sie troche oderwac od domowych obowiazków:)

O tym głaskaniu brzuszka to pierwsze słysze ,ale dobrze wiedziec, ze trzeba uwazac na to:)

Co do bulgotania to tez juz kilka razy tak mialam i sie zastanawiałam co to jest bo nigdy wczesniej nie miałam czegoś takiego:)

Dziewczynki udało się!!!!!!!:-) mam amnio na 1ego kwienia tylko terazjes kwestia taka czy prywanie bede placici czy pojdie z NFZ znalazlam termin w Invikcie i mi go zabookowali....!!!!!!! boze 5 dni roznicy a ja tak sie ciesze nawet nie wiece jak bardzo!!!!!!!!!!!!!!! teraz ylko musze zalawic skierowanie od lekarza prowadzacego do poradni genetycznej na wtorek mam umowiona wizyte na 1855 pani w rejesracji pozsla mi na reke i powiedziala zebym szybko zalawila to skierowanie i wtedy pani genetyk wystawi mi skierowanie na zarezerwoane Amnio kore pojdzie z NFZtu!!!! boze czuje ze latam:-):-)

Witam przy kawce!
Pogoda paskudna u mnie. Wieje tak że mi pare bratków połamało.
Spałam nawet nieźle ale koszmary mi śniły.
Na obadek zrobie duszone nogi kuraka z cebulką do tego ziemniaczki i jakaś surówka.
Wczoraj jak byłam u przyjaciółki to jej babcia nas opierniczyła że do dziecka w brzuszku nie wolno mówić aniołku bo do nich pójdzie i sie nie urodzi. Słyszałyście o tym przesądzie?
malgos83 - słodki piesio.

Hello

Malgos piesio slodki :-) hehe...
U mnie pogoda do d... - pada i pada.. wczoraj zasnelam o 21 i wstalam dzis o 10.00 - cisnienie mam tak niskie, ze moge zasnac na stojaco :-)
Na obiad szykuje zapiekane ziemniaki, skrzydelka pieczone i surowe z kiszonej :-)

Pozdrowionka i milego dnia wszystkim.

Witam porannie u nas pogoda tez do kitu leje i leje :wściekła/y: nawet na mala przejezdzke rowerkiem nie mozna se dzis wybrac:no:

Karolina to wkoncu jakies pozytywne informacje!!! Powodzenia na wizycie i amnio!!!

Trixi
ja musialam za przeziernosc tez placic sama jakies 100 euro razem no tyle ze ja mam 29 lat wiec moze u mnie to i tak by nie pokryli kosztów:tak:za toxo tez placilam ;-)

Ide zaraz do sklepu po jakies owoce niestety z parasolem:sorry2::-)

miłego dzionka :happy2:

reklama
Witam!
skrzat ja tam takimi przesądami sobie głowy nie zawracam
Karilinkare super! :-)
Fajne macie psiaki, mojego niestety już nie ma :sad:

Pogoda paskudna a miałam w planach wieczorny spacerek, mam nadzieje ze pozniej nie będzie juz padać :confused:

A z tym głaskaniem brzuszka, ja mój głaskam, przecież mocno tego nie robimy, chodzi o to żeby nie robić intensywnego masażu czy czegoś w tym stylu, ale głaskanie raczej nie zaszkodzi. Zresztą mój uwielbia go głaskać i do niego mówić :-) Wiem tylko że nie można masowac sutków bo to pobudza wydzielanie oksytocyny, ale chyba to juz w późniejszym okresie.

Do góry