Cześć!
Siedzę sobie przy kawusi i podczytuję BB
... Małża nie ma bo o piątej rano pojechał na clutki dzień na fuchę więc mam wolna chatę
Niestety niewiele z tego będę miała bo ZA TYDZIEŃ Wielkanoc a u mnie bajzel na kółkach. Okna to takie szare, że lada dzień nic nie będzie widać
.
karolinkare znalazłaś się w naprawdę paskudnej sytuacji. Współczuję Ci z całego serca i mam nadzieję, że ten doktor do którego się umówiłaś naprawdę przyspieszy to badanie.
Swoją drogą to ja bym chyba tej lekarce zrobiła potężną awanturę...
Mogłaś jej zapytać czy jakby ONA była w Twojej sytuacji to czy nie wykorzystałaby wszystkich swoich "lekarskich" znajomości i nie miała badania już 5 razy z wynikami. Wk...a mnie takie coś.
asia-vectra ja po raz pierwszy odczułam coś dziwnego - i to nie było wzdęcie
w ten wtorek jak juz leżałam w łóżku. A wczoraj w pracy byłam strasznie senna i napiłam się kawy - była okropna - i potem czułam to samo co wtedy kilka razy pod rząd. To takie jakby pykanie z przodu brzucha. Wcześniej takiego czegoś nigdy nie czułam więc to musi być Mały!
tosia1 ja też nie miałam ani przezierności ani testu na toxo. Owszem, na pierwszej wizycie lekarka mi powiedziała, że na własne życzenie (czytaj: koszt) mogę sobie takie badanie zrobić. Ale nie zrobiłam ...
A fotek ja też nie umiałam otworzyć....
Wpadam się przywitać.....dziewczyny wczoraj znajoma urodziła dzieciątko w 6 m-cu ciaży oboje w Poznaniu w szpitalu nawet nie wiem jakiej płci sam tatuś nic nie mówi...nie mogę przestać o nich myśleć...DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA SIEBIE, ODPOCZYWAJCIE, DZIDZIA NAJWAŻNIEJSZA!!!!!! Wpadnę później......pa
W 6-stym?? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. A miała jakieś problemy w czasie ciąży które mogły spowodować tak wczesny poród?
Beata12.07 będzie ok! trzymam kciukasy!
22marietta witaj ponownie wśród nas!
Dziewczyny wiecie co wyczytalam na jakims forum? Ze polozne zakazuja glaskania brzuszka bo to prawdopodobnie pobudza macice do skurczy. Pierszy raz o tym slysze a wy spotkalyscie sie z taka opinia?
Serio? Nigdy o tym nie słyszałam... ale wciąż czytam jakieś sprzeczne informacje. Wczoraj w jednej gazecie o nauce spania maluszków na jednej stronie, że niemowlak noszony wciąż na rękach nie nabierze tego nawyku a na kolejnej, żeby nie uczyć od małego ululania na rękach bo potem będą problemy.
Myślę, że z tym głaskaniem to zalezy od organizmu kobiety. Każdy ma inną wrażliwość i reakcje - u niektórych np. nasienie które dostaje się podczas stosunku też może wywoływac skurcze macicy a u niektórych nie.
Ten program Mein Baby oglądałabym częściej ale leci o takiej dziwnej godzinie 10.30 a wtedy albo coś robię albo mnie nie ma w domu.
Karolina84 a co to jest kąpiel OZONOWA?
W następny wtorek 30-tego idziemy do szpitala na wieczór informacyjny dla przyszłych rodziców. Takie spotkanie odbywa się raz w miesiącu i ma na celu poznanie szpitala, oddziału, personelu i zadawanie podstawowych pytań czyli co nalezy brać do szpitala itd. Jestem ciekawa jak będzie !
Dobra, teraz chyba MUSZĘ się ZMUSIĆ i coś w końcu zacząć robić.
Pozdrawiam!