reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Beti mnie tez boli kosc ogonowa:/ ale ja mysle ze u mnie przyczyna jest to ze kiedys upadlam pupa na ziemie i jakis tydzien nie moglam siadac;(

Ja juz wrocilam z cpnu hehe..hot dog wciagniety a mama smazy rybke..bozee..gdzie ja to pomieszcze:)

reklama
no mam nadzieję że nie dzieje sie nic złego zacznę panikować jak będzie bardzo bolało a tak narazie nie chcę się nakręcać ....chociaż nie powiem że nie mam obaw....
ja nie lubię kiśli,ani budyni...budyń kiedyś lubiałąm a teraz już nie:).... ja se zajadam mleko w proszku te pełne mniam i gęba zaklejona :) mój się cieszy bo się nie odzywam hehhehe co jest bardzo żadkie :) ja nie lubię milczeć hihi

ja z miłą chęcią tą rybkę zmieszcze heheh...........no tak ty taka chudzinka to będzie cięzko heheh no ale zawsze mogę podać adres :)

oo melko w proszku!!! super sprawa!!mordoklejka:-D:-D ja jeszcze choruje na kaszki dla maluchów owocowe.mleczno-ryżowe:baffled::baffled::baffled: no na pewno nie uda mi sie figury utrzymać:-D:-D
Ja jestem po porcji lodó ale takich na gałki..ale o samku serniczka..no pyszota!! Beti to na pewno nic poważnego!! Odpoczywaj sobie i zobaczysz że przejdzie! Bezstresowo pamiętaj;-);-)

Paulka ja kojarze te lody z wisniami z Biedry - boskie sa :-) Chyba sie po nie niebawem wybiore.

Poza tym - jak czytam tu o gofrach - to nie wytrzymuje, choc pelna jestem od mega ilosci pizzy :-)

Co NK to, jak juz pisalam nie mam konta a tez chcialabym miec pojecie, jak ktora wyglada - zawsze, to jakos fajniej sie czyta forum. Moze dla tych, ktore kont nie maja - domyslam sie, ze nie jestem sama - proponuje moze dolaczyc swoje fotki w ramach awatarkow - jesli oczywiscie komus to nie przeszkadza.

Kerna? Widzialam sie juz na watku wrzesniowek z dopisanym na niebiesko synkiem - dzieki :-)

Ja wlasnie wypryszbnicowalam sie i nasmazylam nalesnikow z serem na kolacje i jestem pelna!!,brzucho juz mam taki wielki w zadne spodnie sie nie mieszcze.I czekam kiedy mnie wreszcie kopie choc wiem ze to jesczce troszke!!
Milego wieczoru

a zawsze można sobei założyć album w swoim profilu:tak::tak: Ja mam taki, ale waidomo zarezerwowany dla przyjaciół świrów nie brakuje niestety. Możecie też tam wrzucac swoje fotki, a jak nie chcecie żeby cały świat Was oglądał, to po prostu zróbcie album jako prywatny dla kontaktów:tak:

ja nie lubię kaszek niestety...a lody też mam zapomniałam o nich :szok: mam o smaku kawowym a do tego sosik truskawkowy :-) ale to na wieczór po kapieli :-) co do figurki to ja zawsze mały tłuścioszek heheha teraz to już wogóle a co będzie w wrześniu to już nie mówię hihi:szok:

reklama
Witam.
Generalnie ostatnio nawet nie próbowałam pisać tylko czytałam. Miałam wrażenie że macie swoje ścisłe grono. Ale gratuluje wam dziewczyny pozytywnych wyników badań. Cieszę się razem z wami.
Szczególnie Tobie Beniaminko. Ja jutro mam badania penetralne. Strasznie się boję jakieś głupie obawy chodzą mi po głowie. Tym bardziej że jakoś ostatnie dni źle się czuję. Może zmęczenie pracą i przesilenie wiosenne. Piszecie że tyjecie a ja z przerażeniem bez wymiotów spadłam 3 kg.
Miłego wieczorku.

Do góry