reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny blagam zlitujcie sie- karpatka, gofry :-D Takie pysznosci. Mam nadzieje, ze niebawem pojawia sie przepisy na kulinarnym.
Wlasnie zjadlam pomidorowke i sie zastanawiam co by tu jeszcze zjesc. W sumie sama nie wiem na co mam ochote.
Gaja wez pare dni wolnego. Zobaczysz, ze od razu zrobi Ci sie lepiej. W przyszlym tygodniu swieta, wiec mozna wykorzystac.
Mnie cos dzis brzuch pobolewa. Nie wiem, czy to od tego calodziennego siedzenia, czy po wczorajszym pilatesie :-(
Milego popoludnia i nocy ciezaroweczki. Ja juz dzis nie siadam do komputera, mam na dzisiaj dosc

reklama
Czesc kobietki:)
O tej porze to trzeba troche czasu poswiecic zeby poczytac co naskrobalyscie heh.. Ja po 15 wrocilam z pracy i ku mojej uciesze moj E jest w domu:)

Beniaminka cudowna nowina:) ciesze sie razem z Toba:)

dzieqwczyny ja tylko na sekundę wpadam i wypadam. PRzeczytałam że części dziewczyn nie ma na liście. Wyślijcie mi PW z data porodu!! Wszystkie pw czytam i od razu zapisuje. Bo tak na forum, mam zamieszanie, robie kilka rzeczy na raz i moze mi umknąć. A jeśli ktos wysyłał mi pw a nie wpisałam to moze nie doszło:confused::confused: W każdym razie w ten sposób na pewno każdą z Was wpiszę:tak::tak::tak: Tylko dajcie mi czasu, bo net mi cos szwankuje:wściekła/y: Cały dzień nie mogłam dostać sie na forum:wściekła/y::wściekła/y: Jak uda mi się to będę wieczorkiem:tak: A co do NK to Anja tylko Twoje mi się otworzyło. :baffled:Dobra to lecę. papapa:-)

Hej kobitki:-D...ale gadacie o tych pysznościach....a kopytka ze skwareczkami-już mi ślinka leci:cool2:...
A mnie dziś meżuś zaprosił na gofry-pycha-tyle truskawek....i nie byłam w stanie zrobić obiadku....;-)...jak tak rozmawiacie o tym jedzonku ,że powoli znów robię sie głodna.....

olcia super że maleństwo zdrowe :)

no ja się tak najadłam ohhh pękam ale pyszna pieczarkowa mi wyszła:-) zapraszam :-D no i nie powiem że nie zjadłabym sobie pizzy :tak: właśnie samemu robionej...muszę mamę namówić bo mi napewno nie wyjdzie taka pycha :-D....nastałam się przy tych garach a teraz kręgosłup boli :-( a przedemna tyle sprzątania :wściekła/y: no ale muszę niestety nikt za mnie tego nie zrobi :no:........widzę słonko wychodzi a niedawno tak lało że szok :szok:

magii wysyłam do ciebie na priv wiadomości i teraz nie wiem czy je dostjesz bo mi wyskakuje że wystąpił jakis bąd :wściekła/y: kompletnie tego nie jażę :sorry2:

mamuśki jest któraś dziś na takim poverze żeby przyjść mi posprzątać chatkę ?????? :-D bo ja od rana straszny mułek jestem heheh od rana tzn od 12 :blink::szok::-D:-)

Ja tez mulek...:sorry2:

reklama
My z powrotem, z przygodami i jestem padnięta.
dobrze, że jestem najedzona bo pewnie bym miała chcice na wasze gofry.
Beniaminka i Olcia gratulejszon
tosia to ty z moich okolic?

Do góry