reklama
P
pysia_23
Gość
Ale naskrobałyście od wczoraj szok...
Gratuluje mamom dobrych wieści oby takich jak najwięcej.
Co do smakołyków to ja na kolacje zwykły turek śmietankowy zamieniłam w rarytasik.Dodałam kawałki ogórka i przyprawę tzatzyki i wcinałam na chrupkim pieczywie mniam.
Dziś na obiad makaron a sosem serowym a na deser sernik na zimno z wisienkami z syropu( z piwnicy ) i galaretką.
Mnie jedyna rzecz, która boli to czasem kość ogonowa jak chodzę czy siądę.
U nas dziś padało akurat jak się wybrałam na spacerek.Schroniliśmy się w cukierni a potem pędem do domku.Mała zachwycona uwielbia skakać po kałużach a ja myślałam, że ducha wyzionę, ale myśl o serniku w lodówce dodawała mi sił do biegania z małą.
T. wypucował cały domek i zrobił ciepełko a ja się zajęłam ważnymi sprawami papierkowymi.
Teraz mała się kompie i zjemy kolacyjkę a potem baja czytana i seans przed tv barwy szczęścia i m jak miłość i padniemy jak kawki.
Moje słonko dziś miało dzień dobroci dla cioci i wstało o 9 zamiast o 8 święto normalnie...
Gratuluje mamom dobrych wieści oby takich jak najwięcej.
Co do smakołyków to ja na kolacje zwykły turek śmietankowy zamieniłam w rarytasik.Dodałam kawałki ogórka i przyprawę tzatzyki i wcinałam na chrupkim pieczywie mniam.
Dziś na obiad makaron a sosem serowym a na deser sernik na zimno z wisienkami z syropu( z piwnicy ) i galaretką.
Mnie jedyna rzecz, która boli to czasem kość ogonowa jak chodzę czy siądę.
U nas dziś padało akurat jak się wybrałam na spacerek.Schroniliśmy się w cukierni a potem pędem do domku.Mała zachwycona uwielbia skakać po kałużach a ja myślałam, że ducha wyzionę, ale myśl o serniku w lodówce dodawała mi sił do biegania z małą.
T. wypucował cały domek i zrobił ciepełko a ja się zajęłam ważnymi sprawami papierkowymi.
Teraz mała się kompie i zjemy kolacyjkę a potem baja czytana i seans przed tv barwy szczęścia i m jak miłość i padniemy jak kawki.
Moje słonko dziś miało dzień dobroci dla cioci i wstało o 9 zamiast o 8 święto normalnie...
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Jola ścisłe grono, bo często ze sobą piszemy, ale zawsze chętnie przyjmiemy kolejną wrześniówkę. Zaglądaj do nas częsciej zobaczysz jak będzie przyjemnie Życzę powodzenia na badaniach
Aja zrobiłąm dzisna obiadek roladki z piersi indyka, a na jutro bez pomysłu jestem Kurcze no..kopytka bym zjadła...ale kto mi je zrobi
Aja zrobiłąm dzisna obiadek roladki z piersi indyka, a na jutro bez pomysłu jestem Kurcze no..kopytka bym zjadła...ale kto mi je zrobi
lilu02
Fanka BB :)
Witam.
Generalnie ostatnio nawet nie próbowałam pisać tylko czytałam. Miałam wrażenie że macie swoje ścisłe grono. Ale gratuluje wam dziewczyny pozytywnych wyników badań. Cieszę się razem z wami.
Szczególnie Tobie Beniaminko. Ja jutro mam badania penetralne. Strasznie się boję jakieś głupie obawy chodzą mi po głowie. Tym bardziej że jakoś ostatnie dni źle się czuję. Może zmęczenie pracą i przesilenie wiosenne. Piszecie że tyjecie a ja z przerażeniem bez wymiotów spadłam 3 kg.
Miłego wieczorku.
Powodzenia na badaniach...a to z ścisłym gronem każda chyba miała takie wrażenie ale wystraczy pisać, czytać i pisać, pisać a wtedy odpowiedzi fura
msdracula
Jola pisz częściej to też będziesz w ścisłym gronie
napisz nam cos o sobie to lepiej się poznamy ;-)
Mnie cos do mięska nie ciągnie sama już nie wiem co bym zjadła, najlepiej to mi podchodzą pomidory, owoce i słodkości, ale pizzą bym nie pogardziła :-) teraz mi się frytek zachciało, ale juz nie będę szaleć na noc
napisz nam cos o sobie to lepiej się poznamy ;-)
Mnie cos do mięska nie ciągnie sama już nie wiem co bym zjadła, najlepiej to mi podchodzą pomidory, owoce i słodkości, ale pizzą bym nie pogardziła :-) teraz mi się frytek zachciało, ale juz nie będę szaleć na noc
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kerna? Widzialam sie juz na watku wrzesniowek z dopisanym na niebiesko synkiem - dzieki :-)
to ja zrobialm,ale ta liste Kernie zostawie,bo jej tylko czcionki mieszam
spadam juz dzis,bo malz w domu i jakos alergii dostaje jak widzi ze pisze
nadrobie jutro
milego wieczoru
sylwia781122
Ja juz wykapana , czekam na meza bo znowu nie wiadomo kiedy zladuje,jutro wizyta na 9 wiec pewnie wpadne tutaj po niej , oczywiscie jak wszystko bedzie ok
No chyba jestem z was tutaj najstarsza mam 39 lat druga ciąża córcia ma 15 lat i wiele chyba po prostu nie pamiętam.
Ale nie twierdzę że przyjemnie was jest poczytać może z czasem i do pisania się wciągnę.
Czasem młodszych ale bardziej doświadczonych w tym temacie jakaś rada się przyda. Przestaję się martwić że jestem zmęczona, że gdzieś tam mnie coś poboli, zastrzyka bo to nie jest zależne widać od wieku. Czytając was napawam się optymizmem.
Ale nie twierdzę że przyjemnie was jest poczytać może z czasem i do pisania się wciągnę.
Czasem młodszych ale bardziej doświadczonych w tym temacie jakaś rada się przyda. Przestaję się martwić że jestem zmęczona, że gdzieś tam mnie coś poboli, zastrzyka bo to nie jest zależne widać od wieku. Czytając was napawam się optymizmem.
reklama
sylwia781122
ja tak mam z mandarynkami ile bym nie kupila to tyle wciagnejakby ktoś mi powiedział, ze można ponad kg winogron zjeść na raz to bym nie uwierzyła