reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

melduję się po 2 godzinnym spaniu :-) wiecie co ja więcej teraż śpię niż w 1 trymestrze heheh..........no i oczywiśćie ten burdel w kuchni czeka :wściekła/y: na samą mysl mnie skręca :wściekła/y:
no i głodna oczywiście jestem zaraz mykam odgrzać zupkę i se zjem :tak: a co robicie na kolację bo ja nie mam pomysłów :-( poproszę jakieś inspiracje heheh...:-)

reklama
ja tez mam profil na NK ale zero zdjęć, jak mi w listopadzie portfel zginął to odrazu na NK do minimum zrobiłam :)
u mnie mąż na kompie to niewiele siedzi, moze pol godziny dziennie

a co do papierosków, to paliłam ale raczej do piwka a na sylwestra postanowiłam że dość bo to niczemu niesłuży i zero fajek, ale oczywiscie na sylwka jeszcze całą rame wykopciłam, bo jeszcze nie wiedziałam ze mam pasażera na gape ;)

heheh..a za mna chodzi hod dog taki z cpn-u :D jade zaraz..a na kolacje pewnie znowu kanapki z wedlinka,salata ogorkiem i pomidorkiem:)) uwielbiam:)
dziewczyny jesli ktoras chce dane na nk to piszcie na priv:)

dziewczyny tragedia tak mnie bardzo boli krzyż ta kość ogonowa no masakra ja nawet leżeć nie mogę a jak chwilę postoję to zaraz muszę usiąść a to i tak na krótko pomaga :( jezu ja już nie wiem co to za ból wszystko mnie boli normalnie i do tego te kłócia po bokach eeehhhhhhhhhhh :(

Dziewczyny czy wam tez piersi mniaj bola niz na poczatku ??? Zauwazylam to u mnie od jakichs 3-4 dni i nie bardzo wiem czy mam sie cieszyc czy moze raczej nie :)
mi chyba jeszcze troche urosły, a i bez ciąży miałam duże, ale faktycznie mniej bolą
ale Wam zazdroszczę ja jeszcze nic nie czuję.Ale tak jak pisałam wcześniej jestem raczej okrąglutka więc może dlatego?!:).Pozostaje mi tylko czekać:)
ja tez troszke przy ciele, ale na ruchy cierpliwie czekam

a zwolenniczkom lodów polecam waniliowe z wiśniami na górze z Biedronki- narazie hit mojej ciąży

ja kilogramami się nie przejmuje, choc pilnuje jako takiej normy, a mam koleżanke co w ciąży 40kg przytyła- podobno rekord szpitala :)

Beti a moze nospe wez i polez

no jestem uff. Co do kosci ogonowej, to bet wiesz nie wiem czy pisałąm, ale ja też miaąłm okropne bóle. Teraz też, ale mniejsze. najbardziej jak spacerowałam.Ale niestety to jest norma i boleć musi. Ja bardzo dokucza to można wziąć apap..ale ja nie lubie się faszerować:sorry2:

ja też nie faszeruję się wcale mąż zrobił masaż jak narazie przeszło ale wróci :wściekła/y:
wiesz powiem ci że się boję że coś mi się dzieje bo nieraz mnie pobolewa podbrzusze i nieraz tak kłóje macica ale to żadko i lekko takie cos jakby skurcz ale nie umiem opisać dokladnie,no i rwie po bokach...momentami mam obawy ale nie chcę się nakręcać negatywnie :no:

beti. Skurcz to wtedy, jak macica Ci twardnieje, uczucie jak przy @. Jak miałaś bolesne to na pewno zauważysz różnice. Jeżeli macica twardnieje sporadycznie ale nie boli, to jest ok! Jak mi w szpitalu tłumaczyli, po prostu to jest mięsień który pracować musi. Ból po bokach brzucha też są normalne i oznaczają rozrost macicy i rozluźnianie więzadeł i inncyh tam dziwnych rzeczy;-) Mnie traz nie boli tak bardzo jak w pierwszej ciąży, ale w pierwszej miałam podobnie. Bolały mnie pachwiny, nie mogłąm się ubrać, podnieść nogi. Ale minęło wszsytko. co do kości ogonowej, to mnie czasem teraz tak bardzo boli, że promieniuje na całe plecy, aż do kolan:sorry2::sorry2:

No kochane,a ja po "małym pożarze" dzisiaj:((.Napaliłam w kominku po obiadku,i poszliśmy na małe zakupki,bo mój ":)" nie wszystko kupił.Wracamy a tutaj kawał brykietu leży na podłodze a podłoga wypalona:((.Za dużo dołożyłam i po prostu zsunął się,przewrócił metalowe zabezpieczenie i....znowu koszty:((.Dobrze,że zaraz wróciliśmy bo źle by się to skończyło:(.Okienka pomyte,wysprzątane wszystko, i....dziura w desce!!!hahahaha.No cóż taki LIVE:)).

reklama
Do góry