reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

beti ale mi ochoty narobiłas na krem z pieczarek mniam:) szkoda ze u mnie w domu nikt za tą zupa nie przepada tylko ja:) ja dzisiaj tak na szybko zupke jarzynowa robie a co tam:)

no ja ostatnio chciałam zrobić jarzynową ale nie kupiłam mrożonki w biedronce a w przydomowym sklepiku nie było więc wypadło na pieczarkową pomimo że niedawno jadłam u mamy ale mam znowu wielką chętkę na nią :) i pomyśleć że za dziecka nie lubiałam....

reklama
witajcie Kochane
administrator zafundował przerwe w dostawie neta:dry:
o matko ale mam zaległości :tak:
lece nadrabiać

pozdrawiam Was serdecznie:-)

oj kusisz kochana ciągle ta pizzą ;-) dobrze ,że pieczarkową niedano jadłam to mnie chociaż nie korci teraz :-p
Dziewczyny! Nie znęcajcie się! Co prawda zjadłam pyszny obiadek, poprawiłam pół paczką ciasteczek, ale kiedy słyszę o takich smakołykach (pieczarkowa, pizza) to ślinka mi leci! I jak tu za bardzo nie przytyć?:-D

Hej dziewczyny ja tak na moment wrocilam z miasta i padam...

Beniaminko -super bardzo sie ciesze

msdracula-co do tych ruchow to spokojnie za chwilke bedziesz czula ,ja z pierwszym poczulam w 18tyg,cierpliwosci a i z tym nie wiem kiedy bedzie nie kazdy czuje tak szybko

Przyszedl mi list z wynikiem z potrojnego testu na zespol downa -ze dzidzius ma bardzo male prawdopodobienstwo choroby-ale przeziernosc byla 1mm to taka mialam nadzieje

Kurcze pogubilam sie i nie wiem ktorej z was mam jeszcze wyslac dane na priva

cala ja

milego popoludnia

karolinkare-ja tez trzymam kciuki za piatek

WItam :) Ja dzis juz tez po dlugim spacerku ale to jeszcze nie koniec na dzis :) Pogoda nas dzisiaj w Poznaniu normalnie rozpieszcza :) A co do obiadku to u nas duszone ziemniaczki z jajkiem sadzonym :)

Beniaminka gratuluje dobrych wiesci :)

No nic uciekam zjesc i dalej korzystac z pieknej pogody :)

Olcia 23 gratuluję dobrego wyniku!!!!
Jak właściwie jest z tą przeziernością? Miałam usg w 11 tyg i mój lekarz nic nie wspomniał na ten temat - pokazał mi dokładnie dziecko, powiedział o wymiarach i tyle. Zakładam, że skoro nic nie wspomniał to jest ok! Chociaż trochę się martwię - może zrobił badanie nie dokładnie?

reklama
Mówicie o jedzeniu
ja właśnie robie gofry, jakiś nowy przepis z internetu- sa naprawde pyszne i chrupiące jak z budki z goframi:) mniam
wrzuce wam potem na watek kulinarny jak cos:-) i życze smacznegoooooo

Do góry