reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam ciezaróweczki:tak:
tak jak wczoraj wieczorkiem pisałam ze nie moge zasnac i meczyłam sie do 2,30 ale za to pospałam dzisiaj do 10.30:szok: u mnie dzisiaj piekna pogda az trudno w domu wysiedziec"tak mnie podeszwy swedzą" ale co zrobić córcia chora to i mama uwiazana:-) życze wam kobietki miłego i ciepłego dzionka.
Benjaminko super wieści, gratuluje!!!!!!
juz widze jaka jestes szczerśliwa:-D

ritka ciężko ci napewno ale jak mus to mus, leżenie w Twoim przypadku to koniecznośc, już niedługo plamienia pewnie ustąpią, głowa do góry!!
gaja ja też czuję takie małe kopniaczki ale mnie zastanawia bo w różnych częściach brzucha, raz po boku, razu u góry, myślicie że to możliwe żeby taka mała dzidźka tak się przemieszczała??
magi coś dobrego na obiado-kolację by się przydało, może coś z afrodyzjakami spożywczymi?? coś z lubczykiem i korzeniem pietruszki ;)

Cześć dziewczyny! Też trochę dziś pospałam! A potem przez godzinę nadrabiałam zaległości! Wczoraj - gorąca atmosfera, aż się bałam odzywać!!!
Bardzo gratuluję dziewczynom, które poznały płeć dziecka! U mnie chyba jeszcze daleko, bo ja koniec września jestem!
W czwartek mam wizytę kontrolną tego krwiaka. Wczoraj tak się cieszyłam, bo był pierwszy dzień bez plamienia!!!! myślałam, że to może już!!! A dziś od rana plamię i to jeszcze ile? Smutno mi strasznie, chyba poleżę przez całe święta!!!! o firankach i oknach w ogóle nie myślę.Może latem będę się czuła lepiej - to nadrobię zaległośći!

Też czuję mniejsze napięcie w piersiach, ale to chyba norma w drugim trymestrze! chociaż piersi mocno mi się powiększyły - mogłoby tak zostać, zawsze marzyłam o większym biuście!!!:-D
Wiele nas łaczy kochana:) też mam koniec września i też marzyłam zawsze o biuście piszę o biuście bo wcześniej uwierz mi.....brak...tylko push-up mnie ratował :):):)
A oknami się nie martw póki słońce przebija jest dobrze:):) a teraz tylko leż i odpoczywaj i powodzenia na wizycie, trzymam kciuki bedzie ok :):):)

Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !

GRATULACJE!!!!!!!!!!! - Cieszę się razem z Tobą :)))

kasialle ja tez czuję raz bliżej pępka a innym racem z prawej strony brzucha, ostatnio znajdowało się małe na leej stronie bo spałam na prawym boku i się ptrzemieściło gdzie wygodniej - wiem bo rano leżąc miałam krzywy brzuch i górkę po lewej stronie :-D Taże teraz jeszcze miejsca maja na brykanie:tak:

Dzięki dziewczyny za wsparcie! Powtarzam sobie, że musi być dobrze!
A z tym biustem to super, nawet biustonosze musiałam kupić większe. Teraz z dumą noszę bluzki z dekoltem!
Lilu 02 - moje dzieciątko jest tylko o 1 dzień młodsze!

Ostatnia edycja:
Kasiale no no jeszcze przesadze hiii z ta zieleniną ha ha
Ritka bedzie dobrze, buziak!
Ja zmykam na szybkie zakupki, bo niezdaze nic upitrasic.

No to super! Ciesze sie że tak wszystko sie pięknie ułożyło!
A ja ide już ćwiczyć twardo nóżki i rączki. Potem do lekarza (mam stracha) i na zakupy.
Miłego dzionka życze wszystkim brzuszkom!
trzymam kciuki za te Twoje ćwiczenia!!!:)Lekarza się nie bój (postrasz go mną Kaszubicą z krwi i kości) hahahah.:).Odezwij się jak wrócisz:)

reklama
Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !
Super !!!!.Co tu dużo mówić,inaczej być nie mogło Beniaminko prawda?!!!:).Grunt to pozytywnie myśleć:).<brawo>!!!

Do góry