sylwia781122
Fanka BB :)
Beniaminka super bardzo sie ciesze)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiele nas łaczy kochana też mam koniec września i też marzyłam zawsze o biuście piszę o biuście bo wcześniej uwierz mi.....brak...tylko push-up mnie ratowałCześć dziewczyny! Też trochę dziś pospałam! A potem przez godzinę nadrabiałam zaległości! Wczoraj - gorąca atmosfera, aż się bałam odzywać!!!
Bardzo gratuluję dziewczynom, które poznały płeć dziecka! U mnie chyba jeszcze daleko, bo ja koniec września jestem!
W czwartek mam wizytę kontrolną tego krwiaka. Wczoraj tak się cieszyłam, bo był pierwszy dzień bez plamienia!!!! myślałam, że to może już!!! A dziś od rana plamię i to jeszcze ile? Smutno mi strasznie, chyba poleżę przez całe święta!!!! o firankach i oknach w ogóle nie myślę.Może latem będę się czuła lepiej - to nadrobię zaległośći!
Też czuję mniejsze napięcie w piersiach, ale to chyba norma w drugim trymestrze! chociaż piersi mocno mi się powiększyły - mogłoby tak zostać, zawsze marzyłam o większym biuście!!!
Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !
trzymam kciuki za te Twoje ćwiczenia!!!Lekarza się nie bój (postrasz go mną Kaszubicą z krwi i kości) hahahah..Odezwij się jak wrócisz
Super !!!!.Co tu dużo mówić,inaczej być nie mogło Beniaminko prawda?!!!.Grunt to pozytywnie myśleć.<brawo>!!!Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !