kerna
http://www.lauraziobro.pl
oj boshe...znowu to samo. Skrzat sorki, ale po ostatniej awanturze ciężko dziewczynom również spokojnie podchodzic do Twoich racji. Szczególnie, że praktycznie każdy ma inne zdanie. Z mojego męża zrobiłaś bardzoszybko alkoholika i kata rodzinnego i myślisz, że tak łatwo zapomnieć? Owszem forum jest po to żeby wyrażać swoje zdanie, ale to nie było w ogóle fajne. Teraz znowu zwady tak dla zasady. A dodam tylko, że nie znasz nas, naszych sytuacji i nie mozesz powiedzieć że tylko Ty tak bardzo cierpisz Współczuję Ci i nie chciałabym być w Twojej skórze, ale nie daje Ci to prawa do bycia najmądrzejszą w każdej dziedzinie...wróżką też nie jesteś jak widać. może znowu zaczynam, ale po prostu ja też mam jakies granice wytrzymałości
Każda z nas chciałaby spędzać tutaj przyjemnie czas i również podyskutować, bo przecież każda z nas ma inne zdanie. Ale opanujmy się trochę i zamiast wszczynać awantury, można po prostu uciać rozmowę. Skoro i tak nie przekonamy reszty świata do własnych racji, to po co psuć atmosferę wszsytkim??????
Mam nadzieje,że zaczniemy się troszkę opanowywać i w spokojnie wyrażać swoje opinie
Każda z nas chciałaby spędzać tutaj przyjemnie czas i również podyskutować, bo przecież każda z nas ma inne zdanie. Ale opanujmy się trochę i zamiast wszczynać awantury, można po prostu uciać rozmowę. Skoro i tak nie przekonamy reszty świata do własnych racji, to po co psuć atmosferę wszsytkim??????
Mam nadzieje,że zaczniemy się troszkę opanowywać i w spokojnie wyrażać swoje opinie