reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

No i super!! Teraz wiadomo kto jak i gdzie;-);-) a jeszcze prośba. Mammi mam z Tobą problem;-);-) jakimś cudem mam dwie mammi i nei wiem kiedy Ty masz termin:confused:
I reasumująć Hausfrau będzie mieć chłopaczka a ktos dziewczynke...tylko kto:zawstydzona/y: Jak ktoś cos wie o swojej płci pewnego to neich pisze mi na priv najlepiej to nigdzie nie pogubie;-);-)
dziewczynka to u mnie

reklama
dziewczynki mąż mi już wstawił suwaczki, jak się wam podobają?

Maz sie popisal:)) kochana ja chcialabym synka ale jesli bedzie corcia to tez Lenka heh:))

oj boshe...znowu to samo. Skrzat sorki, ale po ostatniej awanturze ciężko dziewczynom również spokojnie podchodzic do Twoich racji. Szczególnie, że praktycznie każdy ma inne zdanie. Z mojego męża zrobiłaś bardzoszybko alkoholika i kata rodzinnego i myślisz, że tak łatwo zapomnieć? Owszem forum jest po to żeby wyrażać swoje zdanie, ale to nie było w ogóle fajne. Teraz znowu zwady tak dla zasady. A dodam tylko, że nie znasz nas, naszych sytuacji i nie mozesz powiedzieć że tylko Ty tak bardzo cierpisz:sorry2: Współczuję Ci i nie chciałabym być w Twojej skórze, ale nie daje Ci to prawa do bycia najmądrzejszą w każdej dziedzinie...wróżką też nie jesteś jak widać. może znowu zaczynam, ale po prostu ja też mam jakies granice wytrzymałości:sorry2::sorry2:
Każda z nas chciałaby spędzać tutaj przyjemnie czas i również podyskutować, bo przecież każda z nas ma inne zdanie. Ale opanujmy się trochę i zamiast wszczynać awantury, można po prostu uciać rozmowę. Skoro i tak nie przekonamy reszty świata do własnych racji, to po co psuć atmosferę wszsytkim??????
Mam nadzieje,że zaczniemy się troszkę opanowywać i w spokojnie wyrażać swoje opinie:tak::tak::tak:

Popieram bo tez uwazam ze co za duzo to nie zdrowo..ja wole sie nie wypowiadac ale tez nie spodobalo mi sie to jak kolezanka Skrzat podsumowala Twojego meza..ups..koniec tematu:)

Skrzat postaw sięw mojej syt. jakbyś poczuła sięjakby ktoś takei rzeczy wypisywał o Tobie, że nie widzisz chorej syt. w domu i męzu że robi co robi. Wiem kto jeszcze dogadywał, pamietam. Ale ja oczekiwałam wsparcia a nie porad jak szybko załątwić rozwód :sorry2: O to chodzi. Po prsotu trzeba patrzeć troszkę z przymrużeniem oka na to co piszą dziewczyny, bo każda jest inna, ma swój tok myslenia, pisania itd. nie chce sie kłócić z żadna z Was i na pewno jak będziesz potrzebowała od nas wsparcia to Ci damy.
A mnie boli, bo przepraszamani jedna a ni druga nie napsiała....

Monia gryc. A kiedy termin??? Bo chyba na liscie jeszcze nie jesteś??

cześc dziewczynki... żeby nie było że sie nie odzywam ale jakoś nie mam za bardzo weny do pisania u nas trochę nerwowo bo amniopunkcja w piątek i cholernie sie boje o maluszki......... a w dodatku jestem igłofobiczką no ale nic odezwę się jakoś jak mi sie nastrój porawi
witam nowe mamusie .........buziaczki

Trzymam kciuki za pozytywne wyniki!!!

Chyba jestem troche nie w temacie:/ Fajnie sie oglada wasze suwaczki....wszyski w podobnym terminie:):) A jak tam brzuszki , juz widoczne?? :):):):)

monia ok juzCie znalazłam..widzisz zakręcona jestem okropnie:sorry2: zaraz kładziemy małego spać dobrze, że M jest to ja sobie siedze a on sie z nim bawi:tak:

Hejka mamusie!!
Wlasnie kolacje corci zrobila i wcina ja to kanapeczki ze smalcem i ogorkiem pojadlam pycha he:)
jestem niby najedzona a jednak jesczce bym cos przekasila ale na wieczor nie zapycham sie jedynie co to winogron sobie kupilam i nim sie zapcham.
Milego wieczorku!!

Niech ci będzie Kerna twoje zdanie ale musiałaś mi pojechać. Szkoda że tylko mi. Sama liczyłaś na wsparcie ja go nie dostałam choć też mi ciężko.
Co do tej diety to jakieś szaleństwo w życiu bym tego nie wzieła. Wole diete dukana niż takie coś.
Jutro znowu rehabilitacja, potem reumatolog i na zakupy śmgam. Szczerze to dwóch pierwszych mi sie nie chce a zwłaszcza przychodni.
Coś sobie oglądne w tv, zjem kolacje, wstrzykne lek i ide spać. Niech już będzie lato to człowiek wieczorem gdzieś sobie pójdzie.
a cóż to za dieta ta "Dukana"?.Bo ja kuleczką z natury jestem,co tu dużo mówić lubie zjeść;).Ja kiedyś też różnych sposobów próbowałam,żeby zrzucić z wagi i to z różnym skutkiem sie udawało:).Ale po tym efekt jojo i a'piać od nowa:).Trzymaj się tam jutro,i głowa do góry:)

Skrzat postaw sięw mojej syt. jakbyś poczuła sięjakby ktoś takei rzeczy wypisywał o Tobie, że nie widzisz chorej syt. w domu i męzu że robi co robi. Wiem kto jeszcze dogadywał, pamietam. Ale ja oczekiwałam wsparcia a nie porad jak szybko załątwić rozwód :sorry2: O to chodzi. Po prsotu trzeba patrzeć troszkę z przymrużeniem oka na to co piszą dziewczyny, bo każda jest inna, ma swój tok myslenia, pisania itd. nie chce sie kłócić z żadna z Was i na pewno jak będziesz potrzebowała od nas wsparcia to Ci damy.
A mnie boli, bo przepraszamani jedna a ni druga nie napsiała....

Monia gryc. A kiedy termin??? Bo chyba na liscie jeszcze nie jesteś??
jestem kochana -ten sam co u ciebie 17 wrzesień

reklama
Do góry