reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Beti ja tez mam bole nie tylko kregoslupa, ale i kolan i kosci w rekach. Pytalam doktorki czy brac na to magnez powiedziala ze nie bo jesli nie mam skurczy to witaminy wystarcza. Takze zaczynam chyba z basenem walczyc, bo jak tak dluzej pojdzie to nie bede mogla sie poruszac. Tylko zebym znalazla checi i silna wole, bo znajac mnie pojde 2 razy i nastepny raz bedzie za miesiac. Taki ze mnie len :)
Jesli chodzi o liste wrzesniowek, to czy to ma jakies znaczenie czy sie na niej jest czy nie? Bo i tak chyba nie wszystkie piszace tutaj sa na liscie. Tylko nie wiem czy ma to jakis zwiazek;)
Co do ruchow dzidzi to ja jeszcze nic nie czuje. Dzisiaj za to pobolewaly mnie jajniki i takie jakies klucie posrodku. Ale to chyba wiazadla sie rozciagaja?
Ja z kolei nie moge sobie poradzic z nocnym wstawaniem. Szlag mnie trafia bo wstaje nawet 5 razy siiiiiiku. Masakra jakas. A suszy mnie non stop, szczegolnie wieczorem, pustynia w buzi;)
Tymczasem zegnam sie wieczorowa pora i slodkich snow zycze;)
Pracujacym mamuskom milego poniedzialku, a tym w domku tez milego ;)

reklama
Beti ja mialam od samego poczatku prawie , jak jeszcze pracowałam i prawie cały dzien na nogach to pd koniec myslałam ze mi peknie w krzyzu.Teraz prawie cały czas leze jak leń na kanapie to nie boli...he he

A ja piszę dopiero teraz bo obiecaliśmy sobie z moim S. że dziś żadnego kompa, spędzimy ten dzień tak na prawdę ze sobą:-)
Nie powiem było milutko:blink:
Ja planuję jutro zafarbować włosy bo tragedia.... Całe szczęście mam takie podatne włosy że szamponetka mi wystarczy.
Miłych snów i do jutra mamusie:happy:

witam się poniedziałkowo :-) wiecie co wam powiem...nie pracuję a nie lubie poniedziałków :wściekła/y: nie wiem dlaczego chyba zostało mi tak od sezonu w sezonie letnim pracuje po 18 godzin dziennie w tym może zdrzemnę się godzinkę w ciągu dnia, w nocy nieraz śpię godzine albo 2 i tak przez 2 miesiące codziennie w tym niedziele a potem codziennie do samego września z co 2 niedzielą wolna....chyba dlatego tak nie lubie poniedziałków....no ale ten sezon mam z głowy nie muszę pracować więc będę miała luzik,czas na spotkania ze znajomymi bo troszkę ich zaniedbałam.........
normalnie nigdy mnie o tej porze nie było dziś jakoś nie moge zasnąć :-( wstałam na siuśku i chciałam dalej lulu no ale te chrapanie mojego mena :no: masakra :szok:

u nas widać że chyba będzie w dzień słoneczko ale za barzdo to tego pewna nie jestem heheh normalnie mogłabym już wstać i sprzątać ale nie będę go budzić odkurzaczem,niech se śpi :tak: ja może jak posiedzę trochę w kompie to mnie zmuli ;-) i pewnie tak mnie zmuli że obudzę się o 12 :baffled: no to życzę miłego poniedziałku boo pewmnie zaraz będzie tu wysyp pracujących mam :-D

Witajcie w piekny poniedzialkowy poranek,
szkoda ze juz po weekendzie. Pomimo, ze mialam 3 dni wolnego wcale nie poczulam zebym miala weekend. Sama nie wiem czemu :wściekła/y:. Mialam przynajmniej jeden caly dzien nic nie robic. Chyba z moja organizacja czasu jest cos nie tak:zawstydzona/y:
Teraz nie mam czasu zeby przebic sie przez wszystko co naskrobalyscie. Mam nadzieje, ze wieczorem znajde wolna chwile. Pracujacym dziewczyna zycze dotrwania do weekednu, a niepracujacym milego odpoczynku;-)

reklama
Do góry