Misiaaka
Fanka BB :)
Beti ja tez mam bole nie tylko kregoslupa, ale i kolan i kosci w rekach. Pytalam doktorki czy brac na to magnez powiedziala ze nie bo jesli nie mam skurczy to witaminy wystarcza. Takze zaczynam chyba z basenem walczyc, bo jak tak dluzej pojdzie to nie bede mogla sie poruszac. Tylko zebym znalazla checi i silna wole, bo znajac mnie pojde 2 razy i nastepny raz bedzie za miesiac. Taki ze mnie len
Jesli chodzi o liste wrzesniowek, to czy to ma jakies znaczenie czy sie na niej jest czy nie? Bo i tak chyba nie wszystkie piszace tutaj sa na liscie. Tylko nie wiem czy ma to jakis zwiazek
Co do ruchow dzidzi to ja jeszcze nic nie czuje. Dzisiaj za to pobolewaly mnie jajniki i takie jakies klucie posrodku. Ale to chyba wiazadla sie rozciagaja?
Ja z kolei nie moge sobie poradzic z nocnym wstawaniem. Szlag mnie trafia bo wstaje nawet 5 razy siiiiiiku. Masakra jakas. A suszy mnie non stop, szczegolnie wieczorem, pustynia w buzi
Tymczasem zegnam sie wieczorowa pora i slodkich snow zycze
Pracujacym mamuskom milego poniedzialku, a tym w domku tez milego
Jesli chodzi o liste wrzesniowek, to czy to ma jakies znaczenie czy sie na niej jest czy nie? Bo i tak chyba nie wszystkie piszace tutaj sa na liscie. Tylko nie wiem czy ma to jakis zwiazek
Co do ruchow dzidzi to ja jeszcze nic nie czuje. Dzisiaj za to pobolewaly mnie jajniki i takie jakies klucie posrodku. Ale to chyba wiazadla sie rozciagaja?
Ja z kolei nie moge sobie poradzic z nocnym wstawaniem. Szlag mnie trafia bo wstaje nawet 5 razy siiiiiiku. Masakra jakas. A suszy mnie non stop, szczegolnie wieczorem, pustynia w buzi
Tymczasem zegnam sie wieczorowa pora i slodkich snow zycze
Pracujacym mamuskom milego poniedzialku, a tym w domku tez milego