reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam kawowo,porannie i slonecznie :) Dorotka i Kerna - jestem za aktualizacja listy !!! Wczoraj poganialam z m po sklepach - tragedia ... dobrze ze bylismy przewaznie w meblowych bo musialam sobie od czasu do czasu po prostu usiasc i odpoczac . Zero kondycji !!! az sie wystraszylam .Oczywiscie nic zesmy nie znalezli z mebli ,ale jak weszlismy do czesci sklepu z rzeczami dla baby to nie moglam m z tamtad wyciagnac :) Slodko to wyglada jak facet grzebie w smoczkach a potem jeszcze doksztalca sie u ekspedientki co i jak :) Milego dzionka brzuchatki !!!

reklama
Witam poniedziałkowo. Całe szczęście mam dziś wolne i masę spraw do załatwienia. Dzisiaj USG o 19.30, bardzo się martwię, chciałabym, żeby było wszystko dobrze... Szkoda, że to dopiero tak późno, a nie choćby o 15 czy 16... Trzymajcie za mnie kciuki proszę, bo boję się potwornie. Za dużo w moim otoczeniu było przykrych sytuacji w ostatnim czasie, jeżeli chodzi o ciąże :( Ale staram się być dobrej myśli, że moja kruszynka rośnie prawidłowo i trzyma się bardzo dobrze :) Miłego dnia

cześc dziewczyny, witam sie po tygodniowym urlopie i nieobecności zarazem! już biegnę nadrabiac zaległości, ale mnie nie było :szok:

witam porannie, za oknem tak sobie ale na szczęście nie pada:-) dziś jakoś będę musiała się dotoczyć na rynek bo małemu buty muszę kupić jakieś i znowu z kasy wyskoczyć trzeba:sorry2:
Gizela jesteś przecież na liście od ładnych kilku dni:baffled::baffled: a może nie w ten dzień Cie wpisałam:confused::confused::baffled::baffled:
Misiaaka jeśli ktoś nie chce być na liście to nie musi:tak::tak:
Kinia spokojnie, stres niewskazany:no:

Dzieńdoberek z rańca
smile.gif

Jak minąl wam week, mi milusio
smile.gif
Pogoda śliczna dosyć była i relacje z mężusiem cieplutkie były
biggrin.gif
icon29.gif
jakoś w II trymestrze odczuwa sie inaczej- Wy też tak macie?

i jeszcze jedno pytanko mnie naszło- czy planowaliście płeć dziecka?i czy wam się udało? (wiem, że są takie posrty na forum, ale nie uzyskałam tam odpowiedzi;) a ciekawi mnie to)
Ja starałam się o dziewczynkę seksik w 5, 10, 12 dc owu okolo 14/15 się zobaczy może za dwa tygodnie co nosze pod serduszkiem:)
wizyte mam 7kwietnia:)

miłego dzioneczka;)

Ja przy żadnym dziecku płci nie planowałam. Co Bóg da to będzie:tak:
A ja tez w pracy, mam już dosyć, nie mam siły wstawać, biec do pracy, syn zawsze się ślamazarzy przy ubieraniu a ja z jęzorem na wierzchu prawie biegnę do pracy, efekt, przychodzę zmęczona, kolka mnie łapie i słabo mi:dry:
Myślę czy nie wziąć tygodniowego L4 jak będę na wizycie bo naprawdę nie wyrabiam, koncentracja nie ta sama - po prostu wolniej myślę i tylko słyszę że czas się obudzić:dry:
Normalnie płakać mi się jakos chce:-(

reklama
a cóż to za lista jakiś wątek zamknięty czy coś? i kto tam może być?
:-)

nie to aktualizacja wrzesniowek

Chodzi o listę wrześniówek
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam popołudniowo:-)
Dorotka ja też jestem tego samego zdania. Naprawde masa dziewczyn wysłała prośbe o wpis do listy a nie doczekałam się ani jednego postu u nas:sorry2: Wiadomo, że nie bedziemy kategorycznie kasować tych co napisały tyle albo tyle postó, bo wiadomo, nie każdy pisze nałogowo:-) Ale to jest nasza lista! to jest nasze forum, nasz kacik i chyba warto mieć na liście swoje dziewczyny a nie pół Polski co rodzi we wrześniu:dry::dry: Wiadomo, że nawet jak wykasujemy kogoś kto pisał daaawno na samym początku a teraz w ogóle się nie udziela to zawsze jak tej osobie się zachce z nami pisać to wciągniemy ja w listę i po kłopocie:tak: A będzie przejrzyście. Są dziewczyny które zaginęły...np. JojoB, JulkaS moderatorka:sorry2: i wieeele innych....

no wlasnie,przelotem ja tez mam termin na wrzesien i koniec pisania:tak:

Kerna ja też chcę na listę...już pisałam prośbę a mnie ciągle nie ma:-(...a chcę być z wami....:tak:
Ciebie to juz widzialam tam,juz nie pamietam,ale albo ja albo Kerna dodala

My nie planowalismy plci , po prostu chcielismy miec dziecko bez roznicy chlopiec czy dziewczynka, byc moze przy 2 bede marzyla ale ja mowie jak Bog dal byle zdrowe

to tak jak my ,generalnie parka byloby milo,ale teraz to juz tylko zdrowe malenstwo

dzien dobry:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry