Olcia23 A może powinnaś na ten ból brzucha zażyć no-spę! Dobrze jest też położyć się z nogami lekko uniesionymi do góry!A tak pozatym dziendobry wszystkim
U mnie bole i twardnienia brzucha nadal,ale skoro mam nie panikowac nie panikuje,i okropne bole nog,tak jak pisalam mega zgaga wiec tylko na lekkie rzeczy mam ochote-dzis z rana jak wstala i zajrzalam do kuchni-mowie wam raj-jogurty z ziarnami,banany,jablka,pomarancze,paczki,twarozek,dzem z czarnych wisni mmm pycha!
A wczoraj zaliczylam pol sloika ogorkow kiszonych...
jak ciaza to ciaza
milej niedzieli:-)
reklama
C
clio87
Gość
olcia23 myślę ze ilu lekarzy tyle wersji mnie nic nie jest mam baleage z 2 kolorów nie całkiem od skóry ale wygląda bardzo naturalnie czuje się dobrze więc chyba ok wszystko
o tej pozycji z nogami uniesionymi słyszałam ale jak na razie to tylko ciśnienie mi dokucza
o tej pozycji z nogami uniesionymi słyszałam ale jak na razie to tylko ciśnienie mi dokucza
olcia23
list mama '05
Ritka-dziekuje biore nospe od czasu do czasu ,i duzo odpoczywam na troche pomaga
skrzat910
żyje dla nowego życia
Witam przy kawie!
Zjadłam śniadanie a raczej je w siebie wmusiłam. No przecież nie moge jechać całą ciąże na surówkach, chleb i wędline też trzeba jeść.
Pogoda sie skopała, mokro i pochmurno. Z domu sie nie chce wychodzić ale na jakies zakupy albo do kumpeli pojade. Za chwile wezme sie za boczek i go nafaszeruje, niech sie przegryzie zanim pójdzie do pieca.
Dzięki dziewczyny za rady!
Zjadłam śniadanie a raczej je w siebie wmusiłam. No przecież nie moge jechać całą ciąże na surówkach, chleb i wędline też trzeba jeść.
Pogoda sie skopała, mokro i pochmurno. Z domu sie nie chce wychodzić ale na jakies zakupy albo do kumpeli pojade. Za chwile wezme sie za boczek i go nafaszeruje, niech sie przegryzie zanim pójdzie do pieca.
Dzięki dziewczyny za rady!
gizela79
Fanka BB :)
No a ja coś wam powiem w sprawie mieszkania.....-otóż moja teściowa powiedziała,że wezmą kredyt i będą go spłacać dopóki nie polepszy nam się sytuacja....-szok-a to dlatego ,ze rozmawiała z moim mężem....,ale i tak sie cholernie boję.....tyle ,ze zaoszczędzimy na czynszu tam jest ok.100zł...a u nas za 37m....250zł- w tym 170zł za ogrzewanie( gdzie przyszło rozliczenie i musimy dopłacić 830zł
-bez wody ciepłej bo mamy na gaz....-piecyk gazowy....
A w tamtym mieszkaniu jest ogrzewanie gazowe....W tamtym roku żeśmy dopłacali 500zł-to jest dla nas szok przecież to jest tylko 37m....To moja kuzynka ma ogrzewanie gazowe a ma 70m. miesięcznie samo ogrzewanie ją kosztuje 300zł.....i tak samo ma moja koleżanka więc sami jesteśmy w szoku!
No i babka chce za m.770zł....-i zamiast 37m mielibyśmy 50m-i pokój dla maleństwa....-więc nadzieja jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! a resztą musimy dać sobie radą..... no i to jest zamiana mieszkania z własnościowego na własnościowe....
A w tamtym mieszkaniu jest ogrzewanie gazowe....W tamtym roku żeśmy dopłacali 500zł-to jest dla nas szok przecież to jest tylko 37m....To moja kuzynka ma ogrzewanie gazowe a ma 70m. miesięcznie samo ogrzewanie ją kosztuje 300zł.....i tak samo ma moja koleżanka więc sami jesteśmy w szoku!
No i babka chce za m.770zł....-i zamiast 37m mielibyśmy 50m-i pokój dla maleństwa....-więc nadzieja jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! a resztą musimy dać sobie radą..... no i to jest zamiana mieszkania z własnościowego na własnościowe....
Może warto zaryzykować!!! Cena za m też nie jest zbyt wygórowana! Tylko w jakim stanie jest to mieszkanko? - może trzeba będzie zrobić remont, a to też kosztuje! Ale jeśli teściowie chcą pomóc i jesteście w niezłych relacjach, to się zdecyduj! A jakie ogrzewanie jest w tamtym mieszkanku? Bo to też istotne!No a ja coś wam powiem w sprawie mieszkania.....-otóż moja teściowa powiedziała,że wezmą kredyt i będą go spłacać dopóki nie polepszy nam się sytuacja....-szok-a to dlatego ,ze rozmawiała z moim mężem....,ale i tak sie cholernie boję.....tyle ,ze zaoszczędzimy na czynszu tam jest ok.100zł...a u nas za 37m....250zł- w tym 170zł za ogrzewanie( gdzie przyszło rozliczenie i musimy dopłacić 830zł-bez wody ciepłej bo mamy na gaz....-piecyk gazowy....
Beniaminka
Olcia23, odpoczywaj i oszczędzaj się. Jeszcze będziemy tęsknić za czasem kiedy można było poleżeć :-) Ciąża cudowny czas.
gizela79
Może warto zaryzykować!!! Cena za m też nie jest zbyt wygórowana! Tylko w jakim stanie jest to mieszkanko? - może trzeba będzie zrobić remont, a to też kosztuje! Ale jeśli teściowie chcą pomóc i jesteście w niezłych relacjach, to się zdecyduj! A jakie ogrzewanie jest w tamtym mieszkanku? Bo to też istotne!
Mieszkanie jest ponoc po remoncie i jest ogrzewanie gazowe.... a relacji ja nie mam dobrych szczególnie z teściową....ze mną rozmawiała całkiem inaczej,że ona kłopotu sobie nie będzie brała a z mężem ,że pomogą....ale co mi tam najpierw trzeba zobaczyć to mieszkanie a potem decydować.....
I tak jakby szybko sie nie wprowadzimy bo ktoś wynajmuje to mieszkanie-mówiła,że ci co wynajmują mają 2 msc wypowiedzenie........a ta pani jest starsza i chce wrócic do Żar na jeden pokój-mieska teraz we Wrocławiu...po świętach ma przyjechać i zobaczymy.....
reklama
olcia23
list mama '05
Beniaminka masz racje