reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ritka a może dla bezpieczeństwa iść do innego lekarza...nawet prywatnie...bo dzidzia jest najważniejsza.....
Tak się składa, że chodzę prywatnie. Z tym krwiakiem pójdę na wizytę w przyszły czwartek, a przy okazji wymuszę termin porodu i kilka innych istotnych dla mnie informacji.

reklama
Dziewczyny, ja wlasnie zastanawialam sie co tu zapodac do brzucha i wymyslilalam: tosty z serem, a na to papryczka konserwowa - taka kwasna, ze az za uszami sciska - ale smakuje wysmienicie. Lece po nastepna porcje :-D

Pozdrowionka

Onionek przez twoją koncepcję jedzonka sama jestem już głodna....ukatrupie cię:-D...zaraz idę coś zjeść a potem będę umierać....:cool2:

Witam.
Ritka też jestem tu nowa. Wiem coś na temat tej daty. Mój lekarz określił mi na 25.09 chociaż samej mnie się to nie widziało. Na wszystkich kalendarzach ciąży wychodzi podobnie. Na usg w zeszłym tygodniu miałam zamazany obraz płodu. Ze względu na wiek dostałam skierowanie na badania penetralne. W zeszłym tygodniu na badaniach penetralnych okazało się że według wielkości płodu jest to mniej. Więc zaczynam się martwić czy aby wszystko jest ok.
Okaże się 24.03 . Czekam z niecierpliwością biorąc pod uwagę wiek i dolegliwości nadciśnienie.

Dziewczyny, ja wlasnie zastanawialam sie co tu zapodac do brzucha i wymyslilalam: tosty z serem, a na to papryczka konserwowa - taka kwasna, ze az za uszami sciska - ale smakuje wysmienicie. Lece po nastepna porcje :-D

Pozdrowionka

no ja też się objadłam ale zapiekankami z chleba z serem wędlinką i cebulką z piekarnika w wykonaniu mojego męża :) mniam mniam i teraz ciężko dupcię ruszyć pod prysznic ehhehe dobrze że jutro sobotka no ale nie wiem czy tak dobrze bo to dzień sprzatania nie tylko z wierzchu jak ostatnio to robie :)

dorotka dziękuję za poradę napewno wypróbuje ....

Ale dziś naprodukowałyście... do mnie przyjechali rodzice na weekend i nie miałam czasu w ciągu dnia poczytać..
U Karny pewnie już wszystko ok, a wiele słów tu padło. Po co komentować czyjeś życie, Kerna nie pisała, że potrzebuje rad. A Co do niektórych osób to powinny zastanowić się nad tekstem przysięgi małżeńskiej!!!
Oj kusi mnie, kusi,żeby skomentować wypowiedzi niektórych, ale nie będę znów zaczynać drażliwego tematu który minął kilka dni tamu, a który nie daje mi spokoju i przez który uprzedziłam się trochę do tego forum...
Ależ emocje są tu stale podgrzewane...Hormony buzują.

Witam nowe wrzesnioweczki :) Co do daty to ja tez juz znalam na pierwszej wizycie w 5 tyg i chyba 3 dniu nie pamietam dokladnie , karte mialam zalozona tez na nastepnej wizycie czyli 4 tyg pozniej :) Ja dzis tez dzien zabiegany ale przy tak pieknej pogodzie jaka byla dzisiaj u nas nie moglismy sobie odmowic spaceru wiec z chwili na spacer zrobily sie 3h :) Ale trzeba sie napajac piekna pogoda i cieplem poki jest :) Ja juz dzis rozpakowalam wszystkie kartony z remontu i zostala tylko segregacja ubran ale to przy tym wszystkim to sama przyjemnosc :) A plecy mnie tez bola niemilosiernie ale ja mam taka nie wiem jak to opisac hehe jakby poduszke z szelkami na krzyz od babci mojego kochanego dostalam i powiem szczerze ,ze troszke pomaga bo ogrzewa plecki i tak bardzo az nie bola :) Ja jakos ostatnio nie moge siedziec przy komputerze bo mnie oczy strasznie bola i zaczynaja lzawic, nie wiem dlaczego i co z tym zrobic, moze macie jakies sposoby ?!

ło matko..ale sie obzarlam:)) zrobilam twarog ze szczypiorkiem, rzodkiewka i ogorkiem:) i tosty:) pycha:) moj sie najadl i teraz wyglupia sie z psem:) a ja zaraz smigam pod prysznic.

jak tak dalej pojdzie bede szersza niz wyzsza:D hihi..ale to musialoby komicznie wygladac:)

reklama
Witam nowa mame :) Ja juz tez powoli spadkam do lozka.Jutro nie bedzie mnie caly dzien ,ale mam nadzieje ze wieczorem zdolam nadrobic forumowe zaleglosci !!!

WIOSENNEGO DNIA WAM JUTRO ZYCZE !!!!

Do góry