reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ja juz po kolacji zrobiłam nalesniczki na mleku sojowym, aby i moja niunia pojadła.Na górę dałyśmy dzem truskawkowy i krem czekoladowy z soi.
Trochę się zmartwiłam, bo niunia wczoraj biła swoją lalkę a ja ją pytam czemu lale bija a Martynka bo laka płacze a ja na to lalke sie nie biję jak płacze tylko sie przytula moze jest smutna.Na co mała po chwili stwierdziła, że babcia (teściowa siostry) pod opieką,której dziecko głownie było ostatnie 8 miesięcy też tak ją biła i ona płakała a jak spytałam czemu ją biła babcia mała wzruszyła smutno ramionkami i powiedziała "nie wie".
Słyszałam kiedyś od osób mieszkających w tym bloku co Martynka z tatą i babcią, że mała często placze, że jeść nie chce i nawet na spacerach z babcia płakała.Babcia kupowała jej herbatki uspokajające bo nie dawała z nia rady i sie babsko skarzyło, że mała nie wychowana, kaprysi focha się i mama mogła by ją już zabrać.
Szlag mnie trafia ojciec uprowadził dziecko z Irlandii do Polski potem zostawił małą ze swoimi rodzicami i sam wrócił załatwiac sprawy w Irlandii co miało czuć niespełna 3 letnie dziecko wywiezione do innego kraju, bez mamy i w dodatku bez taty zostawione babci wiedźmie na łasce?
Wątpię, aby mała zmyśliła, że biła ją babcia, tak samo jak to, że chodziła z tatą na piwo i jak poszlismy do pizzeri zobaczyła automat do gry i stwierdziła, ze jest taki sam jak tam gdzie tata pije piwo... uhhhh

spokojnie, pierwszy porod zazwyczaj troche trwa- mozna do chin doleciec :))))

do chin i spowrotem czasem

Dzisiaj przybył kurierem mój pessar. O rany jakie toto wielkie, niebieskie, kosmiczne :-)
Jak mi się to tam zmieści, żebym potem tego nie czuła? Nie mam pojęcia, ale skoro tyle kobiet to już sprawdziło, pomoże i nam :)
Mam skierowanie na toxo i cytomegalię , jutro idę zrobić.
Na obiad filet z piersi w postaci kotletów, ziemniaczki i mizeria. Jakoś nie mam apetytu, aż dziwne.
Lillu trzymam kciuki!

opis super,ciekawe jak sie bedziesz czuc jak Ci to zalożą

Dziewczyny cos Kerny dawno nie bylo ????

od wczoraj ja wzywam,a oprocz niej jeszcze pare dziewczyn zniknelo min MSDRACULA

Kernie wysle smska

Pysia az serce sie kraje. Moja mama dla swoich wnuczek jest tak kochana ze swiata bez niej nie widzą, tak ja kochaja oczywiscie z wzajemnościa.
Wasza mała pewnie strasznie teskniła za mamusia, dlatego płakała ciągle i nie chciała jesc..była rozbita. Biedna malutka.Ale teraz jest z mamusią, tak? to teraz bedzie szczesliwa :)

reklama
Do pełni szczęścia niunki i siostry jeszcze trochę brakuje, ale to kwestia czasu potrzebnego na wyrobienie paszportu, bo dowód tymczasowy na który tatuś uprowadził Martynkę zgubił mu się.Głupi by nie uwierzył, ale co tam.Teraz przeprawa przez sąd w celu uzyskania zgody na paszport dla niuni i potem już luzik...
Spokojnej nocki.

Do góry