reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja wlasnie z corcia sie powsicekalam :)chciala si ebawic w ganianego ja mowie ze dzidzius bedzie sie przewracal w brzuchu i fikolki robil jak bede biegala a corcia sie tylko smiala:)No troche z nia pobiegalam ale nie szlalam mocno:)i kurde szybko sie zmeczylam,zero kondycji....ale si enadrobi po porodzie wszytko:)
Milego wieczoru!!

reklama
a ja zjadłam całą michę ogórkowej mniam mniam dzis taka lepsza bo od wczoraj sie przegryzła....no i jestem pełna :-)
co do winogronka z tesco to popieram pycha :-) mam jeszcze woreczek więc zjem przed snem heheh
wiecie co dziewczynki? ja mam wielka ochote na mleko w proszku te niebieskie :tak: ale one takie kaloryczne że heja :-( no 10zl kosztuje :wściekła/y: mój men każe mi kupić hheheh tak a potem będzie mówił że za dużo w ciąży przytyłam :szok:
co do snów to nie śniło mi sie nigdy mleko z piersi tylko albo że dostałam krwawienia albo plamienia a ostatnio ż e urodziłam miałam bóle zabrała mnie karetka a poród trwał 5 min i była dziewczynka :-)

Dziewczyny, ale duzo czytania.. :-) Musialam troche posiedziec, zeby przez te wszystkie stronki przebrnac.
Ja jestem dzis tak objedzona, ze az mi ciezko wstac z kanapy :-( To przejedzenie przeszlo mi w jakis stan nerwowosci - chyba dlatego, ze zgaga mnie atakuje hehe :-D No, ale mam co chcialam.. A jeszcze winogorona tak na mnie zerkaja z kuchni i prosza, zeby je zjesc... Ja chyba zwariuje :shocked2:

witam wieczornie, ja wczoraj mialam taki zabiegany dzien ,ze nawet nie mialam czasu na kompa :) A dzis tez uczelnia ,a pozniej na odstresowanie spacerek i goraca czekolada :) U nas dzis taka sliczna pogoda ,normalnie wiosna :) Jak ja juz bym chciala by bylo caly czas tak cieplo by mozna bylo wieczorami chodzic na dlugie spacery i nie marznac :) No nic zabieram sie za porzadkowanie ostatnich kartonow :)A co do lekarzy i tej listy to moich tez nie ma (chociaz jest maz mojej :) ) ale tej babce do ktorej teraz chodze ufam i wierze na 100% wiec mysle ,ze niekoniecznie papiery musza odpowiadac ich kompetencji bo moze miec papiery i pelno certyfikatow a obchodzic sie z pacjetkom jak z miesem. Wazne by miec zaufanie do swojego lekarza i by robil dobrze to co robi :) Ale to tylko moje zdanie.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, przekazuję wam listę ginków z certyfikatem fmf, zdaje sobie sprawę,że macie już swoich zaufanych doktorków, ale myślę,że któryś z tej listy powinien zrobić wam choć raz usg, mój tu dzięki Bogu widnieje, sprawdźcie swoich
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web

duzo lekarzy z gdanska. jest w czym wybierac;-)
bez obaw nie kazdy lekarz musi takie kursy zaliczac, po pierwsze sa bardzo drogie po drugie trudne do dostania sie , nie kazdy ma mozliwosc uczestniczenia w takim kursie.

na szczescie nie od tego zalezy zdrowie dzieci i latwy porod. ale wiadomo kazda mamcia zapewnia sobieinny komfort ciazy, jedna biega po lekarzach, inna medytuje ,3cia nie zaglada do internetu, 4ta po prostu zachodzi w ciaze i po 9 msc rodzi jako milliardowa kobieta z kolei :)))) najwazniejsze- szczesliwa mama!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój pierworodny skręcił nogę dzisiaj w szkole, właśnie przyjechał się pokazać i jak diabeł święconej wody boi się jechac na dyżur. Daję tej nodze czas do jutra, jak opuchlizna będzie większa nie ma zmiłuj, będzie miał szynę.On am tyle zajęć przed maturą i egzaminem na studia,że nie wyobraża sobie unieruchomienia. No martwię się tym moim synalkiem:-(
Zauważyłam , że nie ma Kerny i Kapciuszka, oby to tylko inne zajęcia albo wiosna je odciągnęła od kompa. Odezwijcie się dziewczyny !

Do góry