reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dokładnie Pati, dzwon do swojego gina On z pewnością będzie wiedział czy wynik jest dobry. Tabelki, tabelkami a Oni wiedzą swoje lepiej- są 2 rodzaje jednostek pomiarowych, na pierwszy rzut oka wyglada, że u Ciebie wyniki są dobre :)

ojej ale pospalam..zakrecona jestem ze hej..mialam wysokie cisnienie i myslalam ze mi glowe rozsadzi ale juz przeszlo..
Baniaminka gratuluje nowego mieszkania:)
Pati ja na Twoim miejscu skonsultowalabym to z lekarzem bo u mnie oba czynniki byly < 3 i to oznaczalo wyniki ujemne..

Umowilam sie wkoncu prywatnie na wizyte 25 marca i juz nie moge sie doczekac:)

za tydzien zaczynam staz a dzisiaj poszperalam w szafie i dotarlo do mnie ze mam tak malo ciuchow ktore moglabym zakladac do biura ze sie przerazilam..spodnie za ciasne..bluzki jako tako..szok! a najlepsze jest to ze zaden stanik juz na mnie nie pasuje..wszystkie za ciasne i chodze ciagle w tym samym..trzeba wyciagnac mojego E na zakupy:D

cześć
Właśnie robię sobie przerwę bo nie wyrabiam już na plecy. Jutro przeprowadzka więc bardzo dużo roboty. Niby się nie przemęczałam, robiłam to powoli wręcz mozolnie, pakowałam tylko drobne rzeczy, ciuszki małego, kosmetyki itd a czuję się jakbym tonę węgla spakowała. Po wizycie entuzjazm trochę spadł. Wciąż mam bóle podbrzusza, macica się skróciła. Mam się oszczędzać, brać luteinę, no i zero seksu...
Dostałam zdjęcie, postaram się wkleić po przeprowadzce. Nie mogłam się napatrzeć jak maleństwo się wierci, ocierało się rączką o buźkę itd. Boooski widok

za tydzien zaczynam staz a dzisiaj poszperalam w szafie i dotarlo do mnie ze mam tak malo ciuchow ktore moglabym zakladac do biura ze sie przerazilam..spodnie za ciasne..bluzki jako tako..szok! a najlepsze jest to ze zaden stanik juz na mnie nie pasuje..wszystkie za ciasne i chodze ciagle w tym samym..trzeba wyciagnac mojego E na zakupy:D

Małgoś ja mam ten sam problem. Wszystko za ciasne. Najgorsze jest to że te ciuchy które się teraz kupi za niedługo pojdą w odstawkę.

Witaj. Masz racje, ostatnio tyle rzeczy i spraw się na siebie nałożyło że po prostu nie dałam rady. Dziękuję kochana za 1%. Naprawdę jestem ci wdzięczna:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć. Ja dziś po wyczekiwanym usg :-) Moja dzidzia miewa się świetnie, niestety nie dała sobie zajrzeć między nóżki :-( ciągle machała nóżkami i zasłaniała buzię rączkami. Pani dr. powiedziała,że duża dzidzia, ma 78 mm. Przezierność 1,9, kosc nosowa ok i wszystko ma na miejscu. oby tak dalej. Nawet dostałam foteczkę :-)

ee no swietnie olgadom, no rzeczywiscie duza fasolina fiu fiu!
Ja musialam sobie zaaplikować pół apapu bo mi oczy zaraz wyjda i glowa zaczeła bolec. Zasnać nie moge jak leze tez muli bardziej..ech z ta pogodą.

reklama
A ja sie już doczekać wizyty nie moge dopiero za 2 tyg. Pewnie też nie da se zajrzeć miedzy nóżki bo ostatnio tak sie kręcił że pół godziny byłam pod usg żeby gin mógł mu zmierzyć wszystko.

Do góry