reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam:) Ja właśnie zjadłam śniadanko i zaraz ide ogarnac mieszkanko:) Za oknem widze ze słoneczko ładnie świeci ale chyba jest zimno bo widze ze wiatrek wieje dość mocno:/ Po poludniu jedziemy z kochanym na zakupy bo u nas nie wiele jest w lodówce, a na obiadek tak jak przyszla_mama81 mam spagetti:)
Beniaminka Co do tarota to mi zawsze sie wszystko sprawdza wiec teraz nawet go nie rozkładam bo boje sie co mi wyjdzie.
Milego dnia dziewczyny:) Jak ogarne mieszkanko troche to zajrze co tam u Was:)

reklama
Czesc Dziweczyny poniedzialkowo . Ja od rana bylam pobrac krew - na wszystko mozliwe - toxo , grupe krwi , cytomegalie i cala reszte - jak wyszlam ze szpitala to tak oslablam ,ze malo nie zemdllelam , na szczescie batonika ze soba mialam to troszke mi ulzylo - ale jak do domu doszlam to padlam odrazu - normalnei sily mnie opuscily - a jutro musze isc na potwierzdenie grupy krwi jeszcze ale mam nadzieje , ze to jzu malo krwi mi pobiora .
U mnie pieknie slonko swieci , zimno na podworku ale fajnie.
Pozdrowka:-)

witam mamusie poniedziałkowo......:-)
witam nowe mamusie i pozdrawiam wszystkie "stare".... aleście sie rozpisały w ten weekend.... jak wracam po weekendzie bo mam taką zasadę że w weekendy nie zaglądam do kompika to potem w poniedziałek z godzinę nadrabiam zaległości :-):-)
dla nas dzisiaj b. ważny dzień badanie USG genetyczne ... mam nadzieje że po ostatnim będzie dobrze i że ta przezierność jednego maluszka się zmniejszyła..........jutro zdam relację
u nas w weekend trochę świętowaliśmy bo teściowa Krystyna to miała imieniny i mój M wczoraj 30tkę osiągnął hehe no ale urodzinki wyprawiamy w sobote więc imprez będzie :-D
a tak poza tym to narzekałam że nie przytyłam a wczoraj się zważyłam i 2 kg na plusie ale to przy dwójce chyba nie za wiele co??

witam się z kawusią dzieci_www_.gif a ja sie nie wyspałam:-(....a ta zima mnie dobija....Wieczorkiem pobolewa mnie brzusio...ale lekarka mówiła ,że to od sposobu żywieniowego....kurczę jem tylko 2 kromki chleba z wędlinką....i co tez mnie pobolewa-bardziej po bokach gdzie sa rozciągnięte jelita,ale wcziraj bolało mnie gdzie mam pępek-może to dzidzia tak sie rozciąga....na przyszły tydzien mam wizytę....
A to dla każdej mamusi....kwiatki_www_.gif

Cześć wszystkim!
No i znowu poniedziałek. Na dodatek jakiś dziwny bo jestem tak padnięta, że chyba znowu najchętniej poszłabym spać... na szczęście dzisiaj nie muszę iśc do pracy...
Siedzę w szlafroku i piję herbatkę... zastanawiam się czy to osłabienie to nie jakieś grypowe objawy. Na urodzinach w sobotę jedna dziewczynka dostała ataku grypy żołądkowej a rodzice zamiast natychmiast jechac z nią do domu to siedzeli z bidulką jeszcze ze trzy godziny.

Cześć dziwczyny.
Kurcze jak człowiek chce sobie poleżeć w łóżeczku dłużej to telefon dzwoni w drugim pokoju. Najpierw kumpela potem rehabiltant a na końcu jaśnie panowie ze spółdzielni zobaczyć pęknięcia. 2 miesiace na nich czekałam.
Już niedugo zobacze maluszka. Ciekawe co tam u niego slychać :)
Jutro zaczne rehabilitacje no bo baaaaaaaaaardzo chce i musze być aktywna i sprawną ( na tyle ile sie da polepszyć) mamusią dla mojego kochanego skarbeńka.

Pogoda u mnie taka se. Taki stan zawieszenia miedzy dniem pochmurnym a słonecznym. A na obiadek zrobie kurczaczka na słoiku. mniam.

karolinkare 2 kg przy ciąży bliźniaczej to jak najbardziej ok, ja też mam z 0,5 do 1 kg bo mi się waha ale ja to troszkę ciała mam:tak: Postaram się w tej ciąży nie przesadzić z przyrostem masy:sorry2:
Jak na razie uważam że jest ok.

A tak poza tym to dzis nerwowa strasznie jestem bo w niedzielę sobie uzmysłowiłam że zapomniałam na fakturze do klienta zapisać jego nr zamówieniowego:baffled: A oni wymagaja akurat:baffled: I dzis odkręcałam, dzwoniłam za granicę a oni święto mają, niby facet stwierdził że nie będzie problemu jeśli dopiszę ten nr i przyślę jeszcze raz tą fakturę ale jakby szef się dowiedział to bym miała jazdę:dry: Mam nadzieję że uda mi się to załatwić bez ich wiedzy:zawstydzona/y: Bo dosyć mam nerwów sama a wysłuchiwać tez nie mam zamiaru

Witam mamusie..
jak mnie dzisiaj glowa boli..ale ja uparta i tabletki nie wezme..wole sie pomeczyc..
nic mi sie nie chce bo ta pogoda to tylko przytlacza:((

Gaja oby wszystko sie wyjasnilo bez wiedzy szefa:)

reklama
Witam :) Ja juz po uczelni :) Dzis obudzilam sie o 6 i nie chcialo mi sie spac :) Ale stwierdzilam ze poleze no i usnelam do 7:30 zrobilam herbatke wypilam i poszlam sie polozyc no i usnelam i obudzilam sie o 8:30 no to stwierdzilam ze juz sie nie klade hehe. Poszlam odsniezylam auto i pojechalam na uczelnie jakos sie dluzylo ale przetrwalam :) Teraz w domku ,moj kochany gotuje powoli obiadek bo dzis to on kroluje w kuchni hehe :) Wieczorem jedziemy po ostatnie meble do nas do pokoju i mniej wiecej remont bedzie mozna uznac za zakonczony nie liczac pozadkowania wszystkiego :) Ale to co najwazniejsze juz porobione :) Ja ide teraz po swietach 6 kwietnia na wizyte i pani potwierdzi plec dziecka bo teraz stwierdzila ze za wczesnie ale ma cos z chlopa i ze na 99% powie przy nastpnej wizycie hehe :) W sumie chcielismy chlopca ale teraz juz sama nie wiem heh :) w sumie najwazniejsze by bylo zdrowe :) No nic ide popodgladac mojego w kuchni i moze pojde na spacer ,bo mimo ze snieg napadal to swieci slonko i cieplo jest :)

Do góry