reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hej dziewczyny. Ja doczekałam sie wizyty wkońcu :)Przeźierność w normie, kość nosowa jest i tez w normie. Maleństwo ma 6,12cm. Jakie cudne długie nóżki ma i rączki .Tak to przecudnie wyglądało, taki mały człowieczek...usielismy go obudzic bo spał i nie chcial sie przekręcic..hiii oj jaki fajniuchny i słodki
Foty sa na wątku usg
Witam nową mamusie :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja doczekałam sie wizyty wkońcu :)Przeźierność w normie, kość nosowa jest i tez w normie. Maleństwo ma 6,12cm. Jakie cudne długie nóżki ma i rączki .Tak to przecudnie wyglądało, taki mały człowieczek...usielismy go obudzic bo spał i nie chcial sie przekręcic..hiii oj jaki fajniuchny i słodki
Foty sa na wątku usg

ciesze sie ze wszystko oki:)

Witam nowa mamusie fajnie, ze już znasz płeć.
Magi super, że z maluszkiem wsio ok.
Ja wczoraj tak się na kolacje nawpychałam, że szok.
Ogólnie z rana jem tyle co nic a na wieczór mam wilczy apetyt taki, że nie wiem ha ha ha
Coś dziś już jestem zmęczona idę się położę już do łóżka odpocznę

Apropos jedzenia... ja ogólnie jestem szczupła przed ciążą ważyłam 52 dziś na wizycie wyszło54 z groszami owszem opychałam się troszkę:-) lekarz powiedział,że to za dużo , w pierwszym trymestrze w ogóle nie powinnam przytyć, tak więc od dziś się ograniczam

Magi super ze wizyta udana,
Monika.gryc Witam nowa mamusie;) Co do przybierania na wadze to ja juz 4kg na plusie a moja doktorka tylko sie usmiechnela i pytala czy apetyt dopisuje:)
Gizela ale swietna wiadomosc:) Oby pertraktacje mieszkaniowe sie powiodly. Trzymam kciuki!

Co do zakupow to ja jeszcze nic dla dzidzi nie mam. Stwierdzam ze to jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek zakupy, no a poza tym nie chce zapeszac.
Urzadanie pokoju jako tako tez w gre nie wchodzi bo maluszek bedzie w naszej sypialni. Mamy male 2 pokoiki i tak postanowilismy na razie bedziemy w trojke;) Pomalujemy oczywiscie pokoj ale czekamy na wiosne i kacik na pewno dzidzia bedzie miala "dzidziowy" ;)
A tak poza tym to nic mi sie nie chce spie caly czas i tylko lodowka lozko lazienka. Ot i na wiosne czekam, bo ta pogoda mnie dobija.
Tymaczsem milego wieczorku zycze i uciekam tam gdzie mi dobrze :)

Foty sa na wątku usg

Magi cieszę sie razem z tobą.....:tak:...dzidzia rośnie jak na drożdżach!!!!!!
Powiedz gdzie ten watek bo szukałam....

Ale wracając do tematu ...BĘDĘ MIAŁA CÓRKĘ.....Jestem taka szczęśliwa,mąż chyba myślał o synku ale co tam cieszy się jak diabli...Pozdrawiam was
dziewczynki, mam nadzieję,że mnie przygarniecie, znam was już trochę...służę radą i pomocą choć to moje pierwsze dzieciąteczko, przeżywam sytuację Dorotki gdyż sama mam toxo ujemne i boję się zarazić(mięsne obiady przygotowuję w rękawiczkach),współczuję też Kernie, ale teraz ze szwem będzie tylko dobrze, WITAM raz jeszcze i pozdrawiam

gratulacje coreczki
rozgosc sie u nas i pisz i nie znikaj

..
Ach dziewczyny jak ja bym sie cieszyła-2 pokoje!!!!!!trzymajcie kciuki by doszło to do skutku....

to nie pozostaje nic innego jak trzymac kciuki

Foty sa na wątku usg

gratki Magi super wiesci

a tak wogole to jak wieczor Wam mija

reklama
Do góry