Hejka Dziewczyny
Dzisiaj nasze święto zatem wszystkiego co dla nas najlepsze ! :-)
Kerna,Dorotka,Olga- trzymam dzisiaj mocno kciuki
Kasiona super wieści, nareszcie bez wspomagaczy i na pewno będziesz spokojniejsza , super!
Fajne te ciuszki podsyłacie w linkach z All, Kerna te bluzeczki to chyba ze dwie zamówię od razu, a spodnie-getry -rewelacja. Lubię obcisłe spodnie, bo to jedyna rzecz której się nie wstydzę- długie, szczupłe nogi. Resztę się wytnie ;-) Teraz na szczęście modne są tuniczki , a w tym fajnie się czuję.
Ciuszków dla maluszka na razie nie kupuję, za tydzień czeka mnie wprowadzka do mojego upragnionego nowego mieszkanka, wtedy dopiero będę szalała z zakupami. Boję się tej przeprowadzki, bo dziwgac nie mogę, bo ta moja nieszczęsna szyjka, a na rodziców nie mam co liczyć.
Zostaje mój TZ i będziemy skrzykiwać znajomych.
Na obiad robię śląski rolady i kluski do tego sałatka grecka i zupa pomidorowa, mój osiemnastolatek wzrostu 195 cm lubi sobie dobrze zjeść, a nie ma to jak u mamy, więc się staram bo niecodziennie jest u mnie.
Mama nie potrafi pogodzić się z moją ciążą, mnoży wiele problemów, najdotkliwsze było to " teraz syn się od Ciebie odwróci, nie wybaczy Ci że bedziesz miała dziecko z kims innym niż były mąż, i nie zamieszka z Tobą...." Oj naryczałam się wczoraj bardzo, bo to tylko słowa, ale ranią.
Dzisiaj już mi lepiej, nie będę denerwować dzidziusia, bo jest dla mnie bardzo, bardzo ważny i upragniony.
Fajnego dnia Dziewczyny :-)