reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja wlasnie zjadlam placuszki z jablkami i wypilam mleko..a lody tez za mna chodza i mam jakies w zamrazalniku z nadzieniem toffi:)
Czekam na mojego bo lobuz chcial mi zrobic niespodzianke i zrobil heh..wraca dzisiaj:)

reklama
Mamuśki a macie już brzuszki takie ciązowe-bo ja to chyba wybryk natury....a co to będzie póżniej??????
Junior i niunia+&#109.jpg

Oj kochane wy to mnie normalnie w depresje wpedzicie z tymi brzuszkami hehe. A powiedzcie mi mamuski z poznania badz okolic , do kogo chodzicie ,ze juz wiecie ze porod z mezem bedzie mogl byc i czy wybralyscie juz jakis szpital?! Bo slyszalam ze na polnej to niezaciekawie ,a jak nie tam to gdzie?! Ja ide 10 marca prywatnie jeszcze raz bo jak bylam wczoraj na wizycie to mnie tylko babka zdenerwowala zdjecia malenstwa nie dala i sie wkurzylam :) Wiec ide prywatnie zeby moj tez mogl sobie nasza pocieche poogladac :)

no gizela już pewnie wszyscy wiedzą bo raczej nie da się tego już ukryć ;-)a na pewno tylko jedno? :-) to Twoja pierwsza ciąża?

Ja też się odważyłam i wstawiłam zdjęcie na brzucholkowy wątek :-p

Wiem sama jestem w szoku....już długo nie dało sie ukryć...ja tez dałam na brzucholkowy wątek....to moje pierwsz dzieciątko,ale ja mam szeroką miednicę i też genetycznie....,bo moja mama 15 lat temu tez tak miała....:)....
No i mam jedno dzieciątko.....Pytałam sie mojej lekarki a ona powiediała mi ,że niektóe kobitki tak mają;),ale muszę uważać bo moge dużo przytyć.....choc powiem,że przed ciążą tez sobie ważyłam....ale teraz to wszystko mi poszło w brzuszek....,jak przytyję to po ciąży zwalę....oby maleństwo było zdrowe...i powiem wam ,że mało jem bo mnie cały czas mdli i wydaje mi się ,że mam mniejszą pojemność brzusia:)

reklama
Oj kochane wy to mnie normalnie w depresje wpedzicie z tymi brzuszkami hehe. A powiedzcie mi mamuski z poznania badz okolic , do kogo chodzicie ,ze juz wiecie ze porod z mezem bedzie mogl byc i czy wybralyscie juz jakis szpital?! Bo slyszalam ze na polnej to niezaciekawie ,a jak nie tam to gdzie?! Ja ide 10 marca prywatnie jeszcze raz bo jak bylam wczoraj na wizycie to mnie tylko babka zdenerwowala zdjecia malenstwa nie dala i sie wkurzylam :) Wiec ide prywatnie zeby moj tez mogl sobie nasza pocieche poogladac :)

a dlaczego uwazasz ze na polnej niezaciekawie jest?
ja moje dwie córki rodziłam w tym szpitalu i jestem zadowolona ,poród miałam rodzinny bez zadnych przeszkód,z kolei w pierwszej ciazy leżałam w szpitalu na jarochowskiego i nie mile wspominam te chwile,za tym mój trzeci poród odbędzie sie napewno na polnej chociażby ze wzgledu na to ze posiadają jedne z najlepszych aparatur w Polsce.

Gizela WWWWWOOOOOOWWWWWWW CO ZA BRZUCHOL NORMALNIE JAK W 6 MIESIACU:)
cudny jest:)

Ostatnia edycja:
Do góry