reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
Kurcze poproszę namiary tego nieomylnego lekarza bo mnie już nosi żeby coś kupić ale nie takiego "bezpłciowego" tylko dla konkretnej płci Zapytam mojej lekarki czy też tak umie ale ona już wcześniej mówiła,że około 18 tyg. dopiero da radę...ona da ale czy ja też???????? [/QUOTE]
Ja jak wczoraj byłam na usg to lekarka powiedziała mi ze na określenie płci jest jeszcze za wcześnie ,ze prawdopodobieństwo pomyłki jest na tyle duże ,ze nie bedzie określać ponieważ nie jest nawet pewna w 60%,powiedziała ze narządy dziewczynki i chłopca sa tak do siebie podobne ze pomylić sie łatwo,a po co nastawiać rodzica na daną płeć jak można sie jeszcze chwile poczekać i potem określić już w 99%.
Także ja cierpliwie czekam,a chciałabym synusia,już widze jaki mój mąz byłby zcześliwy,
ja sie śmieje z M ,ze dom postawił ,drzewo zasadził,a syna jak nie ma tak nie ma,wiec do trzech razy sztuka.
Ja jak wczoraj byłam na usg to lekarka powiedziała mi ze na określenie płci jest jeszcze za wcześnie ,ze prawdopodobieństwo pomyłki jest na tyle duże ,ze nie bedzie określać ponieważ nie jest nawet pewna w 60%,powiedziała ze narządy dziewczynki i chłopca sa tak do siebie podobne ze pomylić sie łatwo,a po co nastawiać rodzica na daną płeć jak można sie jeszcze chwile poczekać i potem określić już w 99%.
Także ja cierpliwie czekam,a chciałabym synusia,już widze jaki mój mąz byłby zcześliwy,
ja sie śmieje z M ,ze dom postawił ,drzewo zasadził,a syna jak nie ma tak nie ma,wiec do trzech razy sztuka.
olcia23
list mama '05
dziewczyny mozemy w koncu jesc fete?Bo salatke robie na wieczor i sie zastanawiam...
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja jem
paulka24
te zapiekanki olsztyńskie to słynne na całych Mazurach, PYCHATakie pyszności to ja swojego czasu tylko w Olsztynie na dworcu jadłam jak sobie przypomnę to aż mi ślinka leci. :-(
sporo naszych wrzesniowych maluszków jest długo wyczekiwanych i wystaranych u mnie też
mnie dzis na pizze naszło ale po 2 kawałkacg dosc i teraz cos na lody mi się zbiera
co do swedzenia juz wczesniej pisałam jakie czasem "swędziawki" mam, nie d wytrzymania
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ej wiecie, że ścignęłam mojego po zapiekankę i juz jestem po ale mi dobrze teraz...........
Beniaminka
Beniaminka Bübchen , tak tez słyszałam ze dobra firma
oooo, własnie tak, to ta marka Porozglądam się, może na All będzie. Dziękuję
Lillu ,dziękuję Ci za ten post. Ja też bardzo kocham moją mamę i ona mnie także, może własnie dlatego, ze chciałaby dla mnie jak najlepiej mnoży tyle problemów i się martwi na zapas. Będzie Ok Jak zawiadomię mamę , dam Wam znać dziewczyny!
Ja też zajadam się fetą, hmmm napisano na niej że z mleka pasteryzowanego, więc chyba wsio Ok ;-)
reklama
oooo, własnie tak, to ta marka Porozglądam się, może na All będzie. Dziękuję
Lillu ,dziękuję Ci za ten post. Ja też bardzo kocham moją mamę i ona mnie także, może własnie dlatego, ze chciałaby dla mnie jak najlepiej mnoży tyle problemów i się martwi na zapas. Będzie Ok Jak zawiadomię mamę , dam Wam znać dziewczyny!
Ja też zajadam się fetą, hmmm napisano na niej że z mleka pasteryzowanego, więc chyba wsio Ok ;-)
Tak na allegro są.
A sery jak z pasteryzowanego to owszem mozna smiało.
Ja wam powiem ze zdarzało mi sie pic mleko surowe...brrrr