reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
też miałam dzień na frytki, zrobiłam sobie trzy porcje i jadła i jadłam i nie miałam dosć....a potem do wieczora zdychałam
ostatnio też sobie myślę..frytki!!! Zrobiłam, ale mądrzejsza mniejszą porcję i co?? do wieczora nic nie przełknęłam tylko w łózku leżałam i jęczałam...nie chce frytek
ostatnio też sobie myślę..frytki!!! Zrobiłam, ale mądrzejsza mniejszą porcję i co?? do wieczora nic nie przełknęłam tylko w łózku leżałam i jęczałam...nie chce frytek
_koRba_
Fanka BB :)
Witam ,ale popisalyscie od rana ,ze az przy bolu glowy dzisiejszym nie podejmuje sie czytania. Ja polozylam sie na 2h jak poszli szpece i wstalam z potwornym bolem zoladka i pedem na kibelek, nie wiem co ale cos mnie pogonilo, a jadlam wczoraj to co moje kochanie a on zdrowy nic go nie boli a to zawsze on ma lagodniejszy zoladek, no ale moze przez ciaze cos mi zaszkodzilo. Wiec mam wstretne samopoczucie i w dodatku obiecalam ze zrobie mojemu gzik(taki poznanski ) z ziemniaczkami w mundurkach i do tego jeszcze sledzia w smietanie wiec na sama mysl mi sie nie chce no ale trzeba byc dzielna i jak obiecałam tak wiec ide
A i wlasnie co do swedzenia to tez u mnie mialo swoje 5 min a nawet wiecej
A co do preparatow to przetestowane na moich przyjaciolkach i teraz ja sie smaruje babydream taki z rosmanna przyjemny i moje przyjaciolki zero rozstepow moze i to tez natura bo zawsze ma to wplyw aczkolwiek nie szkodzi smarowac bo fajnie nawilza
A i wlasnie co do swedzenia to tez u mnie mialo swoje 5 min a nawet wiecej
A co do preparatow to przetestowane na moich przyjaciolkach i teraz ja sie smaruje babydream taki z rosmanna przyjemny i moje przyjaciolki zero rozstepow moze i to tez natura bo zawsze ma to wplyw aczkolwiek nie szkodzi smarowac bo fajnie nawilza
kasialle
oj fakt dziewczynki że jak się naczytam o tych waszych zachciankach to i mnie zaraz dopada, ostatnio były truskawki a teraz ta zapiekanka, oj dajcież spokój!!!! A wiecie co ja bym mogła co drugi dzień jeśc koftę indyjską, to są kuleczki serowe w sosie pomidorowo-śmietankowym z ryżem i suróweczkami. Mówię że mogłabym się oddac za to danie ale ciiii nie mówcie nikomu ;-)
Zaraz zmykam do domciu, buźki.
Zaraz zmykam do domciu, buźki.
KAROLINA84
kobietki czy pamietacie ze dzisiaj jest DZIEŃ TEŚCIOWEJ?
ja juz życzonka złożyłam i mam to już za sobą
ja juz życzonka złożyłam i mam to już za sobą
kerna
http://www.lauraziobro.pl
kurcze a ja wczoraj rozmroziłam sobie............uwaga...........maliny ponad pół kilo malinek takich słodziutkich....mniam!!!!ehhh....
A kurcze cos tam indyjskie pierwsze słyszę, ale pysznie brzmi za mną chodzi jeszcze ryż od chińczyka w hiszpanii jeździliśmy w neidziele do chińczyka i tam były pyyyszne kurczaczki w panierce cytrynowej, i ten ryż..z jajecznicą i warzywami...no cos wspaniałego
A kurcze cos tam indyjskie pierwsze słyszę, ale pysznie brzmi za mną chodzi jeszcze ryż od chińczyka w hiszpanii jeździliśmy w neidziele do chińczyka i tam były pyyyszne kurczaczki w panierce cytrynowej, i ten ryż..z jajecznicą i warzywami...no cos wspaniałego
reklama
onionek
happy mama
Trixi totrochę się naczekalas na dzidzie wiec tym bardziej gratuluje zarowno ciaży jak i wytrwalosci :-)
85justyna - zajdz gdzies w drodze do domu na cos dobrego :-)
ja wyskoczylam w koncu do sklepu - kupilam ziemniaki, tez bede (jak juz tu ktoras z Was wspomniala) je robic w tzw. mundurkach.. mniam.. juz odliczam godziny do wyjscia.