reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja :)
My zaraz na spacer do południa się nie udało bo głowa mnie bolała, potem się kąpałam, potem wykorzystałam seksualnie męża, następnie dostałam biegunki (już 2 dzień) i tak siedziałam w domu ale teraz jest lepiej to dupę ruszę z domu bo powietrza brak:tak:

A wygląd graficzny forum mi nie przeszkadza, ja nasz wątek mam w zakładkach i od razu na niego wchodzę :-)

reklama
No tak cisza bo wszystkie poszły na spacerek. U nas pogoda niespacerkowa, tylko patrzec kiedy zacznie lać, a i wiatr jak nad morzem hulaaa:-( Na drugie cos z cycków wykombinuje, jeszcze nie wiem co:-DRosołek zjedzony...pycha;-)Mój wraca prawie na kolacje wiec dlatego tak późno drugie danie.

Dzien dobry! a ja dzis na obiad zrobilam piergoi ruskie hehe :-) pierwszy raz w zyciu i wyszly pyszne..tak sie najadlam ze szok, a i moj ukochany byl zachwycony bo to dla niego nowosc, jest wlochem :)

Milej niedzieli dziewczynki, a co do nowej szaty strony BB musze sie przyzwyczaic :sorry:

No tak cisza bo wszystkie poszły na spacerek. U nas pogoda niespacerkowa, tylko patrzec kiedy zacznie lać, a i wiatr jak nad morzem hulaaa:-( Na drugie cos z cycków wykombinuje, jeszcze nie wiem co:-DRosołek zjedzony...pycha;-)Mój wraca prawie na kolacje wiec dlatego tak późno drugie danie.

Ja tez nie na spacerku, bo tak samo.. zimnooo, wieje jak nad morzem przed sztormem :szok:

:szok: hmm ale się pozmieniało :-) trzeba będzie się przyzwyczaić
Witam wszystkie ja już po obiadku (pyszniutki rosołek drobiowo-wołowy). U nas za oknem jest troszeczkę słoneczka ale strasznie wieje wiatr więc chyba ze spacerku nici. Mam ochotę na coś słodkiego ale nie mam ochoty wychodzić na zewnątrz... a z tego co mam wyjdą chyba bezy... hmmm będę musiała nad tym pomyśleć :-)

witam sie popołudniowo:tak:
ja jeszcze niestety nie jadłam obiadku,a to sa minusy długiego spania,teraz musze czekac aż mi sie ziemniaki ugotują bo za póżno zabrałam sie za obieranie:-D
u mnie pogoda też dzisiaj piekna ale samopoczucie jakoś nie takie,śpiąca jestem ,zimno mi jakoś i boli mnie głowa( ale sobie ponarzekałam:-Dmałżonek na ogródku samochód myje a ja jeszcze urzeduje w szlafroku.
Co do zurawiny to mi taka suszona nie smakuje,ale kupiłam sobie herbatę żurawinowo-malinowa i musze wam powiedzieć ze rewelacyjna.
a wczoraj zakupiłam sobie dwie pary spodni ciażowych,bo już w swoje spodnie nie wchodze:szok:
jedne są z workiem a drugie z gumkoami po bokach i moim zdaniem te z workiem sa wygodniejsze jak na pierwsze założenie ale wiadomo że"okaże sie w praniu":tak:
MIŁEGO NIEDZIELNEGO POPOŁUDNIA ŻYCZE KOCHANE:-)

ja już po spacerku,
u nas też pogoda się psuje, jutro już widzę jak w pracy będę się męczyć :/
już teraz śpiąca jestem strasznie, ciśnienie się zmienia

No i ja już wróciłam z wycieczki rowerowej:).Ja bardzo lubie czynny wypoczynek,a przeciwwskazań nie mam także super:)!!!.Obiadek już wczoraj przygotowany prócz sałatki,także zaraz zjemy.Kurczak czosnkowy,ryż,i sałatka grecka do tego,moja "gorsza" połówka zrobiła;);).Za oknem już sie chmurzy także po obiadku mała drzemka dla sadełka hahaha.Dobrego popołudnia życzę,do później. flower001701..gif

reklama
Hejka dziewczyny!!
Umowilam sie z kolezanka na pl zabaw no i poszlismy z dziecmi i nie cala godzinke siedzielismy bo zaczelo lac!!
Teraz jestemy juz po obiadku(udaka pieczone i mizeria z pomiodrow)i chiwle siadlam posiedze!!:)
Ja jutro zaplanowalam sobie pierogi ruskie dzisaj wieczorem farsz zrobie.
MILEGO POPOLUDNIA!!

Do góry