reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

U mnie ciągle żadnych objawów nie ma, oprócz hustawki nastrojów, oj ciężo ze mną wytrzymać ... Na szczęście na razie tylko na mężusiu się znęcam, a bardzo staram się zeby Jaśkowi się nie oberwało. W spodniach też ciasno. Jutro mam 1 wizytę, ale znając moją lekarkę to powie, że to jeszcez wczesna ciąża i na razie nic nie mozna powiedzieć, trzeba poczekać do usg w 8 tygodniu...

reklama
kerna to w razie co po porodach założymy wątek odchudzający :)
Ja tez od powietrza tyję, jak spojrzę na niektóre koleżanki ile zjadają i są szczupłe a do tego nie ćwiczą to mnie zalewa :/
Ja dopóki nie zrobiłam testu codzien ćwiczyłam ABS na brzuch, do tego agrafka, brzuszki i steper a i tak jak waga staneła tak stoi :/ To co schudłam to moje a więcej ni w ząb nie mogłam

cześć Kobiety,
od kilku dni mam straszne mdłości, i rano i po południu i wieczorem.
Ku mojemu zdziwieniu, brzuch mi wypchało bardzo, nie mogę mieć zapietych żadnych spodni, dobrze ze od roku dresiarą domową jestem :)

Niepokoje sie, bo niskie cisnienie mam 87/46. Nie wiem co to znaczy za bardzo. Może mi podpowiecie?

Ja zawsze należałam do pulchnych dziewczyn. Teraz znów jestem w ciązy a jeszcze nie zdążyłam zrzucic tych które były, nie karmiłam piersią, mam problemy z tarczycą wiec trudne to jest. W tej ciąży nie mogę przytyc wiecej niż 10 kg, bo waże 90 :( ach... no ale w sumie jedno dziecko za drugim jest to fajna sprawa bo tylko raz sie będe odchudzac hehe . oj musze sie jakoś pocieszac.
Od dwóch dni mam dziwne bóle brzucha - takie jakbym miała okres dostac - dziwne. Zapytam dzisiaj ginia jak będę, moze niepotrzebnie sie denerwuje.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze udanego i spokojnego dnia :)

kerna to w razie co po porodach założymy wątek odchudzający :)
Ja tez od powietrza tyję, jak spojrzę na niektóre koleżanki ile zjadają i są szczupłe a do tego nie ćwiczą to mnie zalewa :/
Ja dopóki nie zrobiłam testu codzien ćwiczyłam ABS na brzuch, do tego agrafka, brzuszki i steper a i tak jak waga staneła tak stoi :/ To co schudłam to moje a więcej ni w ząb nie mogłam
a ile schudłaś? Ja 15kg:tak: i to jeszcze zaległości sprzed ciąży:tak:żadna dieta nie działała tylko ta:-)
Moja bratowa znowu szczęśliwa bo udało jej sie przytyć 2kg....teraz waży 48:baffled:

kerna zrzuciłam 19 kg :)
Moja szwagierka waży 43 kg i ma 166 wzrostu, wygląda strasznie chudo jak na nią patrzę to ja przy niej jak słoń

ja 2msc po porodzie wazylam 44kg:-Dale jestesm niska- 160 wiec ;-), przytylam 16 kg, co na moja wage wyjsciowa bylo max:-pi tak czulam sie jak morswin wyrzucony na brzeg oceany, nie moglam 5 schodow przejsc, balam sie ze mi to juz tak na zawsze zostanie:cool2:

mi juz brzuch wywalilo, cisnienie niskie, mdlosci brak wczoraj byly - moj 2latek mnie nie oszczdzedza ale na cale szczescie jest MINI MINI:-D

no to podobnie:tak: ale łądnie schudłaś:tak::tak::tak:teraz też damy radę musimy sie pilnować i już. A ja uwielbiam słodkosci. Tylko ze zwgl na bobasa sie hamuje. W razie ponownej cukrzycy ciażowej, nadmiar cukru we krwi powoduje zły rozwój mózgu płodu a potem najprawdopodobniej poronienie więc musowo nie jem słodkości:-(

ja 2msc po porodzie wazylam 44kg:-Dale jestesm niska- 160 wiec ;-), przytylam 16 kg, co na moja wage wyjsciowa bylo max:-pi tak czulam sie jak morswin wyrzucony na brzeg oceany, nie moglam 5 schodow przejsc, balam sie ze mi to juz tak na zawsze zostanie:cool2:

mi juz brzuch wywalilo, cisnienie niskie, mdlosci brak wczoraj byly - moj 2latek mnie nie oszczdzedza ale na cale szczescie jest MINI MINI:-D
ja też mam160cm ale waże 61kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jeszcze dotyłam po świętach:-p móje bejbe też mnie maltretuje a do tego ma jazdy na punkcie wciskania pępka:szok:

reklama
:-Djak ja sobie pomysle co zarlam w pierwszej ciazy- to jakas porazka,hicorem byla arbuz z koreczkami sledziowymi:baffled: raz pracy zerzarlam KG kabanosow indyczych:szok:
generalnie wszytko szlo hurtowo,jak lody to odrazu pudelko,mandarynki kg najedno posiedzenie,cala kase wydawalam na zarcie:-D:-D:-D

moj maz nie mogl patrzec jak jem bo mu sie slabo robilo:no: w koncu dostalam ochrzan od gina,ze nie moge przytyc 20kg bo to bedzie 40% wagi wyjsciowej i bedzie kastarofa z poruszaniem siea potemzrzuceniem tego tlusczu:cool:
zeraz obiecuje sie ograniczac - osiagnac ZEN w jedzeniu;-)

Do góry