reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej..
Ja zaczelam dzien od kanapek z twarozkiem ziarnistym i dzemem truskawkowym ;-)
Wczoraj wieczorem zapodałam sobie rowzniez uczte truskawkowa - mrożonki przeszly w stan staly, wiec je zmixowalam i zjadlam wszystko. Moja ciaza uplywa zdecydowanie pod haslem: truskawy :-)
Wydaje mi sie, ze mdlosci calkowicie zginely :-)
Kerna - mam pytanie o ta żurawine: czy juz cos zakupilas w tym kierunku (byc moze gdzies niedoczytalam), ja chyba tez bylabym zainteresowana taka kuracja zurawinowa hehe :-) Ale nie wiem, czy jakas herbatke kupic, czy suszone zurawiny..?
Pozdrowionka

reklama
Witam przy kawusi :) Calineczka trzymam kciuki !!! Wyglada na to ze jestem jedna z nielicznych ktora nie wie co to mdlosci :) Zapachy tez mi nie przeszkadzaja ,ale nie ma nic za darmo czesto mialam plamienia i wiekszosc czasu przelazalam w lozku - a to dla mnie najwieksza kara :) wiec juz sama nie wiem co lepsze :) :)

Dziekuje za mile przywitanie :-), ja mam wielka ochote na nalesniki. Mecza mnie od wczoraj, ale nie chcialam ich smazyc o 22 :zawstydzona/y:
A jak dajecie sobie rade w pracy? Bo ja mam problemy zeby sie na czyms skupic. Wokol mam pelno karteczek, zeby nie zapomniec czegos zrobic.

Dziekuje za mile przywitanie :-), ja mam wielka ochote na nalesniki. Mecza mnie od wczoraj, ale nie chcialam ich smazyc o 22 :zawstydzona/y:
A jak dajecie sobie rade w pracy? Bo ja mam problemy zeby sie na czyms skupic. Wokol mam pelno karteczek, zeby nie zapomniec czegos zrobic.
Ja odkad powiedzialam o ciazy - jestem traktowana nieco ulgowo :-)
Jakos staraja sie mnie nie zameczac, w krysysowym momencie dnia moge liczyc na pomoc wspolpracownikow. Oczywiscie staram sie tego nie wykorzystywac hehe :-D, zeby nie wyczerpac calego ich limitu dobroci. Ogólnie wychodze z zalozenia, ze lepiej wykonac swoja prace powoli i dokladnie, przede wszystkim bez zbednego stresu ;-) Jednak rzeczywiscie cieżko czasem sie skupic na czyms.. :rofl2:

Witam przy kawusi :) Calineczka trzymam kciuki !!! Wyglada na to ze jestem jedna z nielicznych ktora nie wie co to mdlosci :) Zapachy tez mi nie przeszkadzaja ,ale nie ma nic za darmo czesto mialam plamienia i wiekszosc czasu przelazalam w lozku - a to dla mnie najwieksza kara :) wiec juz sama nie wiem co lepsze :) :)

Trixi wspolczuje, ja musialam przelezec tydzien. Z dwojga zlego wole te mdlosci ;) Po tygodniu w lozku czulam sie jakbym byla chora.

Roztargnienie jest chyba normalne w ciąży. Zawsze byłam poukładana i o niczym nie zapominałam a teraz nie wyjdę do sklepu bez listy zakupów ;-) Cały czas coś gubię, o czymś zapominam itp. ale nie martwię się tym bo moja mama miała podobnie i z czasem to przeszło (po 1-szym trymestrze)

Witam jzu po sniadanku!!

Wlasnie zjadlam kanapeczki z pasta rybna i wypilam herbatke(kawka jeszczcze beee i chyba tak zostanie do konca ciazy)
Wiecie co dziewczyny juz takie mam odtrosty ze kurcze przydalo by sie juz pomalowac wlosy ale troche drygam bo czesto czytam zeby w ciazy nie malowac wlosow ale juz mnie wkurzaja te odrosty i chyba zakupie sobie dzisaj farbe i pomaluje jutro!!!
Zaraz ide sie wyprysznicowac:-) tylko poczytam co tam u was slychac.
Wczoraj przyjzalam sie piersiom i nie wiem czy mam zwidy czy nie ale qrcze chyba rostep mi sie zrobil:wściekła/y:bo naprawde cycuszki to mi urosly jak tak dalej pojdzie bede pod koniec ciazy miala BALONY!!!:-)
U nas w irlandii dzisaj tak piekna pogoda z xrana ptaszki spiewaja niebo bez chmurki KOCHAM TAKA POGODE az chce sie zyc!!!zeby juz tak zawsze bylo :-) pozdraiwam i mil;ego dnia laseczki!!!

Witam:) wczoraj byłam na u gina i wszystko jest w porzadku, badania tez wszystkie dobre, bialka w moczu nie ma ufff... cisnienie tez w normie i nie przytylam :) Dzidzia jest dosc leniwa jak to D mówi ma to po mnie:-D, ale tez odkrylam zlosliwosc u tej malej istoty bo jak ekran widzial narzeczony to jest lekko poruszyla jak mi pokazal lekarz to poszla na chwilowa drzemke:) Ale ciesze sie ze u niej wszytko dobrze ma prawie 7cm i dobrze sie ma:)
Co do obrony to ja takze bede sie bronila z brzuszkiem:tak:Mam nadzieje ze bedzie jakas taryfa ulgowa dla nas:-)
Zaraz ide zjesc sniadanko i sie ogranac bo dalej w pizamce chodze:)

Ja też roztargniona w pracy, to co robiłam do tej pory 2 godz zajęło mi wczoraj pół dnia, 10 razy musiałam się przyglądać czy dobrze wypisałam:tak:

A ja dalej mam zasłabnięcia, wczoraj ze sklepu uciekłam bo o mały włos zemdlałabym przy kasie, małż musiał zakupy spakować:-(

reklama
Ja też roztargniona w pracy, to co robiłam do tej pory 2 godz zajęło mi wczoraj pół dnia, 10 razy musiałam się przyglądać czy dobrze wypisałam:tak:

A ja dalej mam zasłabnięcia, wczoraj ze sklepu uciekłam bo o mały włos zemdlałabym przy kasie, małż musiał zakupy spakować:-(
Mnie sie tez zrobilo wczoraj slabo w pracy.. z 10 minut stalam przy otwartym oknie :-(

Do góry