reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam,
Niesmialo dolaczam do wrzesnioweczek. Widze, ze watek szybko sie rozwija i nie wiem kiedy zdaze przejrzec cale 375 stron :-)
Wczoraj rozpoczal sie u mnie 12 tydzien ciazy. Ogolnie czuje sie niezle, przeszlam juz etap strasznego glodu i przesiadywania w lodowce, zmeczenie jeszcze dokucza. Myslalam, ze uda mi sie przejsc bez mdlosci, a tu niespodzianka rozpoczely sie wczoraj. Tzn wczesniej meczyly mnie tylko perfumy i to tylko po prostu przestal podobac mi sie zapach, a od wczoraj nie moge patrzec na jedzenie. Wszystko czego sprobuje staje mi w gardle.Czy to nie dziwne? Wszedzie pisza, ze od 11-12 tygodnia mdlosci ustepuja :szok:

Witam z rana!! ja juz po sniadanku teraz siedze sobie i piję kawkę zbożową z mlecziem :-)jakos od 2 dni boli mnie głowa i mam napady mdłosci w ciagu dnia:rofl2: oczywiscie wczoraj musialam nadrobic kilka stron bo faktycznie jak sie troche opusc to ciezko nadrobić :sorry:Zyczę miłego dzionka a co do prenatalnych to bede miala w przyszłym tyg. w czwartek i czekam juz z niecierpliwoscią:tak: do usłyszenia....:-D

Witaj mb_1 :-D wśród nas :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj mb_1 miło że jest nas coraz więcej. Jeżeli chodzi o mdłości to naprawdę nieliczne dziewczyny przetrwały bez nich w ciąży, niektóre mają je też nawet w 13-tym tygodniu :szok:. Ja na szczęście przeszłam je bardzo łagodnie i to około 10 tc (były to tylko 2 dni).

Mdłości to ja nadal mam, dziś na zjadłam śniadanie po czym coś mi w gardle przeszkadzało i jak kaszlnęłam to w wc śniadanie wylądowało:confused2: A niby do 12 tc mdłości powinny standardowo być:zawstydzona/y:

A ja mam te prenatalne w środę i to już 13+6 tc troszkę późno ostatni dzień wg wskazań na te badanie:cool:

mb_1 witaj :-)

mdłości.....ahhh moje w tamtej ciąży do połowy 4 m-ca:confused2::confused2::confused2: myślałam, że skonam..nie ma reguły! Ale za to w nagrode teraz mdłości do wytrzymania i od prawie dwóch tygodni nic!!!!!!!!:-)
mb1 witaj

reklama
Witam porannie!! ;-)Ja dzisiaj znowu intensywny dzień mam więc odezwę się pewnie wieczorkiem. A dzisiaj mam wielką ochotę na sałatkę gyros i na pewno sobie jej nie odpuszczę, nawet jak wrócę późno do domu :-D

mb_1 witaj w gronie przyszłych mam!! :-)

Do góry