reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam,
Niesmialo dolaczam do wrzesnioweczek. Widze, ze watek szybko sie rozwija i nie wiem kiedy zdaze przejrzec cale 375 stron :-)
Wczoraj rozpoczal sie u mnie 12 tydzien ciazy. Ogolnie czuje sie niezle, przeszlam juz etap strasznego glodu i przesiadywania w lodowce, zmeczenie jeszcze dokucza. Myslalam, ze uda mi sie przejsc bez mdlosci, a tu niespodzianka rozpoczely sie wczoraj. Tzn wczesniej meczyly mnie tylko perfumy i to tylko po prostu przestal podobac mi sie zapach, a od wczoraj nie moge patrzec na jedzenie. Wszystko czego sprobuje staje mi w gardle.Czy to nie dziwne? Wszedzie pisza, ze od 11-12 tygodnia mdlosci ustepuja :szok:

Witam z rana!! ja juz po sniadanku teraz siedze sobie i piję kawkę zbożową z mlecziem :-)jakos od 2 dni boli mnie głowa i mam napady mdłosci w ciagu dnia:rofl2: oczywiscie wczoraj musialam nadrobic kilka stron bo faktycznie jak sie troche opusc to ciezko nadrobić :sorry:Zyczę miłego dzionka a co do prenatalnych to bede miala w przyszłym tyg. w czwartek i czekam juz z niecierpliwoscią:tak: do usłyszenia....:-D

Witaj mb_1 :-D wśród nas :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj mb_1 miło że jest nas coraz więcej. Jeżeli chodzi o mdłości to naprawdę nieliczne dziewczyny przetrwały bez nich w ciąży, niektóre mają je też nawet w 13-tym tygodniu :szok:. Ja na szczęście przeszłam je bardzo łagodnie i to około 10 tc (były to tylko 2 dni).

Mdłości to ja nadal mam, dziś na zjadłam śniadanie po czym coś mi w gardle przeszkadzało i jak kaszlnęłam to w wc śniadanie wylądowało:confused2: A niby do 12 tc mdłości powinny standardowo być:zawstydzona/y:

A ja mam te prenatalne w środę i to już 13+6 tc troszkę późno ostatni dzień wg wskazań na te badanie:cool:

mb_1 witaj :-)

mdłości.....ahhh moje w tamtej ciąży do połowy 4 m-ca:confused2::confused2::confused2: myślałam, że skonam..nie ma reguły! Ale za to w nagrode teraz mdłości do wytrzymania i od prawie dwóch tygodni nic!!!!!!!!:-)
mb1 witaj

reklama
Witam porannie!! ;-)Ja dzisiaj znowu intensywny dzień mam więc odezwę się pewnie wieczorkiem. A dzisiaj mam wielką ochotę na sałatkę gyros i na pewno sobie jej nie odpuszczę, nawet jak wrócę późno do domu :-D

mb_1 witaj w gronie przyszłych mam!! :-)

Do góry