nowaolka
Aktywna w BB
powodzenia,i trzymamy kciuki!!!!hejka
Olgadom super ze nas posluchasz,a do 8 marca juz niedaleko
spadam na m jak milosc,a potem to juz ł jak łozko
zyczcie mi powodzenia--mam jutro usg
spokojnej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia,i trzymamy kciuki!!!!hejka
Olgadom super ze nas posluchasz,a do 8 marca juz niedaleko
spadam na m jak milosc,a potem to juz ł jak łozko
zyczcie mi powodzenia--mam jutro usg
spokojnej nocki
Też o tym słyszałam i będę musiała odwiedzić USC z partnerem i wyczaić jak to jest co zrobić, aby potem nie było problemów.Witam przyszle mamuski. Pysia masz racje mialam sprawe rozwodowa bedoc w trzecim m-cu ciazy i po porodzie pomimo klotni w USC dziecku nadano nazwisko bylego meza i zakladalismy sprawe o zaprzeczenie ojcostwa to wszystko trwalo okolo 4 miesiecy bylismy wsciekli tym bardziej ze nikt nas wczesniej nie uswiadomil.Jesli dobrze pamietam to partner moze uznac dziecko przed porodem aby urodzilo sie z jego nazwiskiem ale nie jestem pewna jak to bylo musisz dowiedziec sie w usc
Dorotka1 powodzenia na usg, na pewno zobaczysz pieknego bobaska:-)
Dziewczyny tak mnie naszlo teraz, chyba juz padlo to pytanie na forum, ale nie mam pewnosci. Czy zastanawialyscie sie nad usg 3 lub 4d? U mojej doktorki nie ma takiego sprzetu wiec musialabym sie wybrac do innego, ale nie wiem czy badanie dzidzi w 3d moze byc bardziej wiarygodne od normalnego? I jaki jest koszt takiego badania? Kiedy sie je robi?
Sciskam wszystkie brzuszki i dobrej nocki zycze:-)