reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam się i ja ;) gaja widzę że my jako nieliczne takie ranne ptaszki :-) ja jeszcze przed śniadankiem ale mam kanapki w pracy więc bez szaleństw, a też bym sobie taką owsiankę zjadła, może jutro sobię przyniosę...
ja mam USG dziś w sumie to dwa (jedno w przychodni i jedno prywatnie dla pewności :tak:) trzymajcie kciukasy...

reklama
witam sie dziewczyny:-)
ja właśnie odprowadziłam córcie do szkoły i teraz jem śniadanko chlebek z dzemem i jak zwykle kakao;-)
i tak właśnie myśle czy sie jeszcze nie położyć na godzinke:-D

I ja sie witam porannie:-)
Dzisiaj o 7 mialam pobudke bo taaaaaaka glodna bylam ze musialam wstac, no a jak juz wstalam i sie najadlam klasc sie nie bede. Takze dluuugi dzien przed nami, a za oknem znow niezbyt optymistycznie;-)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania. Powodzenia dziewczynki:-) Na pewno wszystko bedzie dobrze:-D
Milego dnia

Witam i ja :-) oczywiście po śniadanku, dziś w menu był chleb z dżemikiem śliwkowym (nie jadłam takich kanapek już kilka lat). Naprawdę bardzo się cieszę że w ciąży nie mam mdłości i nie muszę ściskać się z kibelkiem ;-) a co za tym idzie mogę jeść co tylko chcę :-). Moja mamcia mówiła że na mdłości pomaga żucie skórki od chleba...

Dzien dobry dziewczynki, ja dzis mimo nocnych koszmarow jak co na zreszta, jestem bardzo zadowolona.Wreszcie uregulowalam sytuacje z moim wloskim ubepiczeniem i jestem bezpieczna ;-) a druga sprawa to to ze przez cal ciaze i po moge sobie pracowac w domu, a gdy bedzie mi sie chcialo moge przyjsc do biura ktore w sumie mam 5 minut od domu :-) jupiiiiiiii w domu lepiej bo w pizamie mozna siedziec przed kompem albo w dresach hehe :-)

Dzień dobry:tak:.Wstałam,z apetytem na naleśnika hahaha.No i zrobiłam sobie z serem i szpinaczkiem,do tego czosnkowy sosik:-D:-D:-D.Zjadłam mniammm a teraz kaweczka z mleczkiem.Dzisiaj na basen jadę czas się poruszać trochę;-).Wcześniej zakupy i obiad dzisiaj na mieście.Także napięty dzionek dzisiaj.Powodzenia życzę i dobrych wiadomości dzisiaj:-).Jak wrócę zajrzę na pewno.

Witajcie, wlasnie rozkoszuje sie poranna kawa :) a na sniadanie jakos nie mam ochoty.Wczoraj do obiadu zrobilam mizerie ze swiezym koperkiem i ....... zanim maz przyszedl zjadlam cala :) Milego dnia i dobrych wiesci tym ktore maja dzisiaj wizyty u gina :)

cześć dziewczyny tyle piszecie że ciężko to nadrobić .
Ja do tej pory czułam się dobrze a tu dzisiaj rano znienacka dzidziusiowi śniadanko chyba nie smakowało i wylądowałam w kibelku :-(
Wczoraj trochę stracha się najadłam -jak byłam w pracy to zauważyłam na bieliźnie małą brązową plamkę , od razu zadzwoniłam do swojego lekarza kazał więcej odpoczywać brać no-spę i jeśli się nie powtórzy to się tym nie denerwować a i jeszcze powiedział żeby nie współżyć - więc staram się nie denerwować :-) . Nawet do pracy dzisiaj jadę 2 godz. później;-)
Pozdrawiam

reklama
Ja dzis po pobudce o 6, syncio wstał o świcie, a teraz sobie smacznie śpi. U nas dziś na śniadanie paróweczki na gorąco, mniam... A przygotowane przez mężusia to juz wogóle wspaniale smakowały :tak:miłego dnia wrzesnióweczki

Do góry