reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kasik Maks miał IgE całkowite robione i normę ma 20-krotnie przekroczoną i na kilka rzeczy jest uczulony bo testy miał robione w szpitalu. Teraz bierze aerius a w pogotowiu ma inhalacje, których nie robię póki co bo nie widę potrzeby:tak: No i nadal ma atopowa skórę, przy upałach mu się pogarsza bo pot chyba podrażnia i wygląda okropnie:-(

reklama
Trixi wow 3 córy gratulacje :-)
Gizela Kacper zaczyna mówić nie wszystko i czasami bardzo nie wyraźnie ale ja go rozumiem ale np. mój brat miał 3,5 roku zanim ruszył z mówieniem a teraz marzę o tym żeby go zakneblować :-)
KasikN my równo tydzień temu w czwartek byliśmy na placu i też małego coś pogryzło na początku myślałam że komary ale teraz wydaję mi się że to te cholerne meszki całe nogi popuchnięte a rękę to od nadgarstka do łockia spuchnięta trochę mu już zeszło ale jeszcze cały nadgarstek zapuchnięty i fioletowy a jak poszłam z nim do lekarza to usłyszałam że powinnam nie wychodzić z domu z dzieckiem skoro on tak reaguję na ugryzienia:-D nie wiedziałam czy mam się śmiać w tym gabinecie czy płakać upał ponad 30 st a ja będę z małym w domu siedziała bo komary latają
Gaja fajne że Maks lubi mleko Kacper piję tylko krowie i to też nie za często

Hej mamuśki!!!!!!!
Pamiętacie mnie jeszcze? Chciałam Was pozdrowić od czasu do czasu podczytuję co tam u was. Widzę ze nie tylko moja rodzina tak szybko sie powiększyła...Trixi...no no gratki ogromne jeszcze tylko dwójka i ilościowo mnie dogonisz :)
Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki wrześniowe rozwijają się książkowo i bezproblemowo. Moja Lila cud dziewczynka od września do przedszkola wygadana i kochana.
Kurcze kończe bo dzieciaki śpią a ja padam...
Ściskam Was babeczki miło wspominam pisanie z Wami....

Marta to Twoje mieszkanie chyba jest ze złota, my rate kredytu za 67 metrów mamy 600 zł (a kredyt tylko na 19 lat!) czynsz mamy niecałe 500zł

justyna - myślę, że i małe miasto ma plusy, jak i duże. Ale fakt faktem to sobie myślę, że zarobki też się pewnie różnią między takimi miastami... A ciekawe jak z cenami za podstawowe produkty... :)

Marta u nas jest tak że za wypłatę mojego męża (2000) jesteśmy w stanie normalnie żyć chociaż bez żadnych rewelacji. Czasami tęsknię za dużym miastem (mieszkałam 6 lat w Olsztynie- może nie jest ogromny ale dużo większy niż Rypin) bo w małej mieścinie to właściwie nic się nie dzieje i z pracą strasznie ciężko niestety

reklama
Justynka u nas mała mieścina a takie mieszkanie jak twoje kosztuje w granicy 180-220 tyś zależy w jakim stanie a czynsz wynosi 650 zł - wiem bo szwagierka takie miała:tak:
My mamy 48 metrów za 55 tysięcy:-p Ale i tak było całe do remonty, stara buda to była jednym słowem:confused2: No i kupiliśmy w 2005 roku tuż zanim ceny mieszkań skoczyły tak w górę:tak:

Co do pracy to u nas tak samo, u męża szukali do działu sprzedaży, wymodliłam list motywacyjny itp a zadzwonili do niego (bo go znają), że najpierw będzie rekrutacja wewnętrzna i dopiero jakby nikt nie chciał zewnętrzna i tak w większości firm:confused2: A mi lata lecą i niedługo żadnej pracy nie dostanę:confused2:

Do góry