reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

my mamy taka nakladke niebieska Ostrzeżenie o przekierowaniu i powiem wam ze jak dla nas jest super myslalam tez o kupieniu nocniczka z tej samej serii ale nie wiem chyba jednak kupie bo czasem kibelek zajety albo maly za dlugo okupuje i dorosli maja psikusa :D dzis maly nie spal w dzien wogole i po rownych 12h aktywnosci padl :)

reklama
ja dziś byłam w Tesco i oglądałam taki nocnik ale jakoś nie wiem mąż powiedział ze raczej i tak nie będzie do niego sikał tzn nie mąż tylko Fifi :D wiec sie wstrzymałam :) A moja mała bestia dziś sama od pierwszego do ostatniego stopnia weszła na czwarte piętro bez nawet trzymania za rączkę tylko sam barierki się trzymał a zawsze w połowie wołał na ręce bo się niby zmęczył :D u nas słonko na zmianę z zamieciami śnieżnymi. Mały zrobił sobie drzemkę a ja zamiast się uczyć na egzamin z Francji to siedzę przed kompem :) no nic miłego popołudnia kochane :)

ja codzień wchodzę na forum ale nie wiem o czym pisać.
Na nocnik będziemy uczyć tak myślę w czerwcu i tak samo odzwyczajać od smonia:tak: Teraz ewidentnie nie przejawia zainteresowania nocnikiem:-D A do tego pije w nocy mleko jeszcze i zawsze pielucha zasikana i on po pachy aż nieraz muszę przebierać go w nocy:confused2: Ewidentnie nie trzyma w nocy jeszcze moczu:sorry:

A ile wasze dzieciaki jeszcze piją mleko? Maks rano ok 180-200, potem do drzemki tyle samo, do spania i w nocy:baffled:

Wiktor nie pije mleka odkąd odstawiliśmy się od cyca, zjada jeden jogurt dziennie i nasz pediatra mówi że takiemu maluchowi starczy taka ilość

reklama
witam,
o kule to moje dziecko dalej mleczuś pije w nocy 1-2x po 260 i do spania ok 19 koniecznie mleko musi być tez ok 180-260ml zalezy od dnia czasem w ciągu dnia tez mu się zdarzy smak na mleko dziennie je jogurcik obiad śniadanie i kolację w miedzy czasie owoc ogólnie je prawie cały dzień coś nie przepada za słodyczami jak mu dam kinderka to zje max 2 kosteczki . wydaje mi sie że to mleko go tak interesuje bo ze smoczka ciągnie i mu brakuje pocycać smoka:-(
a co do nocnika posłuchałam pomysłu Justyny i daje mu gazete do oglądania wtedy za każdym razem jest siku i czasem kupka się zdarzy chętniej siada na nocnik ale mamy dziadowy bo ostatnio jak kupke robil to spadl z niego mało stabilny :angry:a co do sikania w nocy to pielucha rano mokra ale chyba bardziej to kontroluje gdy wstaje zaraz na nocnik siadamy wtedy jest naprawdę dużo zawartości...

Do góry