gizela79
Fanka BB :)
Magdzik trzymam kciuki...będzie dobrze kochana...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gizelko Już kiedyś pisałam co do pieluch. W ciągu dnia używamy panda to są pieluchy belli. 4 jest duża. 23 zł bodajże kosztują ok 50 szt. Skończyły mi się ale muszę je jeszcze kupić, więc podeślę Ci parę sztuk do wypróbowania. U nas dady się wogóle nie sprawdziły. Olek miał odparzoną pupę. Zostało mi parę 5 to też Ci mogę podesłać.
Joasiu jak to nie sprawi ci problemu chętnie spróbuję,bo cena też nie jest taka zła i te 4 dada równiez przyjmę....a wiadomo szukam oszczędności....
A ja dziś na rano do pracy,nie wyspałam się,bo misio cośmi stękał w nocy oj dał mi czadu dał,a teraz oczywiście śpi tak ładnie,chrapie i ręce do góry.....słodki widok a mamusia nie wyspana. Jutro tez do pracy,ale podzieliłam się z kuzynką więc będę 7h anie 13h!!!!podzieliłyśmy sie po 25zł ale za to pół niedzieli spędzę z chłopakami....jak nie patrząc na obiad niedzielny zarobiony grosz....
Życzę dobrego dnia dla każdej z was....
A kochane mamusie....poszukuję zn. na wiosnę poszukuję wózka-spacerówki,bo nasz siada...może ktoś ze znajomych od was chciałby za parę złoty odsprzedać,zapłacę za przesyłkę....nie chcę za darmo....ale wiadomo,że mogę wam zaufać i kota w worku nie będzie...fakt na allegro są,ale zdjęcia zawsze są piękne....chyba,ze ktoś z waszych znajomych tam sprzedaje i wózio jest ok....Ja tylko pytam kochane,do wiosny nie daleko a nie ukrywam przydałby mi się....
Dobrego dnia kochane....