reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja znam te pieluchy gizelko fajne są ale mało chłonne jak dla nas chociaż opłaca się sa bawełniane miękkie i delikatne :)
marta widziałam ten rower ale boje sie o "klejnoty" małego bo tam rurka jest i nie wiem czy tak wysoko noge podniesie by go okroczyć.co do pieluch masz racje tak się nazywają ale nie polecanm dla dzieci ktore duzo piją wisi taka torba miedzy nogami jak się nasika duzo. sklep fajny tylko szkoda że nie napisali iż mają urlop od 5-19 lutego:angry: i ł na daremno pojechał ....
gaja u mnie narazie jedyną nie przesikaną pielucha jest rosmanowa chociaż miałam 3 z rosmana kiedyś i byłam niezadowolona przesikana i sztywna ale 4 są inne mam takie czerwone opakowanie:) nie wiem czy są jakies inne bo to moje chyba 3 zakupy w rosmanie nie po drodze tam mam nawet z pracy jak wracam :)

Gizelko Już kiedyś pisałam co do pieluch. W ciągu dnia używamy panda to są pieluchy belli. 4 jest duża. 23 zł bodajże kosztują ok 50 szt. Skończyły mi się ale muszę je jeszcze kupić, więc podeślę Ci parę sztuk do wypróbowania. U nas dady się wogóle nie sprawdziły. Olek miał odparzoną pupę. Zostało mi parę 5 to też Ci mogę podesłać.

Madzik
trzymamy kciuki :)

Dzięki dziewczyny z kciuki tak bardzo się bałam a okazało się że nie było to takie straszne ! młody trochę popłakał ale nie było tragedii :-) lecę jeść obiadek odezwę się w poniedziałek miłego weekendu wszystkim życzę :)

Ja tez zaciskam kciukasy :D Co do pieluch to my mamy 5. wczesniej 4+ ale jakos nam sie tez przesikiwalo. teraz zmieniamy raz w nocy i do rana trzyma. A ja prosze jakby dalo rade kliknac w wolnym czasie :D https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/10823. My po pierwszym zimowym sankowym spacerze wyproszony i zazdroszczony snieg dotarl do nas :D Do uslyszenia wieczorem i milego popoludnia :)

wywołana przez Ksiulkę melduję się!!
podczytuje was regularnie z pisaniem gorzej:baffled:
Marta gratulacje!!!
My uzywamy dady z huggisami na przemian - te ostatnie jak sa w promocji , czesto biedronce na karotny wiec kupuje bo 39.90 za 87 szutk to dobra cena , z dady jestem zadowolona u nas sie sprawdzaja nosimy 4 bo 5 za luzne ciut i bylo ciagle mokro
Pieluchy ogólnie podrożały jak patrzę na inne marki

Korba
głos oddany:tak:

u nas ok , szaleństwa, piski ekscytacje na przemian ze złością jak nie pozwalam na coś , haracze i wymuszenia to codzienność:-D
nadal na pepti, podanie zwykłego mleka skończyło sie paskudnymi plamami, ale po jogurtach czy serze nie ma , wiec mleko zwykle odpada reszta jest w miare dobrze tolerowana.
mamy 3 zęby
pierwszy wyszedl 19 grudnia , Franko chyba rekordzista zębowy jeśli chodzi o najpóźniejsze ząbkowanie

Akderk dziekuje no mojemu potworasowi juz 12 zabek idzie :) Ale przynajmniej nie ma cie czym dziabnac w chwilach przepelnienia miloscia :D No a pampki podrozaly jak ja patrze na te ceny to az sie nie chce myslalam ze to kwestia rozmiaru ale widze ze wszystkie poszly w gore ;/ Ja jeszcze zwyklego mleka nie podawalam jakos troszke sie moze balam serki i jogurty tak ale mleka samego nie. My mamy przy zebach taki dyskomfort ze budzi sie ok 3 lub 4 w nocy na poltorej godziny wiec poki zab sie nie przebije tak juz mamy ;/ obecnie 3 nocke. Ale poza tym to tylko jedna kupka lub dwie wiecej niz zwykle wiec nie mozemy narzekac. My cieszylismy sie tak sniegiem a dzis u nas tak trzaskalo mrozem i wiatr tak silny ze az swiata prawie widac nie bylo wiec sanki dzis odpuscilismy ;/ No ja juz powoli zegnam sie z kompem wiec zycze milego weekendu :) kolorowych

Gizelko Już kiedyś pisałam co do pieluch. W ciągu dnia używamy panda to są pieluchy belli. 4 jest duża. 23 zł bodajże kosztują ok 50 szt. Skończyły mi się ale muszę je jeszcze kupić, więc podeślę Ci parę sztuk do wypróbowania. U nas dady się wogóle nie sprawdziły. Olek miał odparzoną pupę. Zostało mi parę 5 to też Ci mogę podesłać.
Joasiu jak to nie sprawi ci problemu chętnie spróbuję,bo cena też nie jest taka zła i te 4 dada równiez przyjmę....a wiadomo szukam oszczędności....:tak:
A ja dziś na rano do pracy,nie wyspałam się,bo misio cośmi stękał w nocy oj dał mi czadu dał,a teraz oczywiście śpi tak ładnie,chrapie i ręce do góry.....:-Dsłodki widok a mamusia nie wyspana:-p. Jutro tez do pracy,ale podzieliłam się z kuzynką więc będę 7h anie 13h!!!!podzieliłyśmy sie po 25zł ale za to pół niedzieli spędzę z chłopakami....jak nie patrząc na obiad niedzielny zarobiony grosz....:tak:
Życzę dobrego dnia dla każdej z was....
A kochane mamusie....poszukuję zn. na wiosnę poszukuję wózka-spacerówki,bo nasz siada...może ktoś ze znajomych od was chciałby za parę złoty odsprzedać,zapłacę za przesyłkę....nie chcę za darmo....ale wiadomo,że mogę wam zaufać i kota w worku nie będzie...fakt na allegro są,ale zdjęcia zawsze są piękne....chyba,ze ktoś z waszych znajomych tam sprzedaje i wózio jest ok....Ja tylko pytam kochane,do wiosny nie daleko a nie ukrywam przydałby mi się....
Dobrego dnia kochane....

reklama
Do góry