czesc dziewczyny
) dawno mnie nie bylo.. u nas jakos leci, dawid dzis zaliczyl scinanko wlosow..pierwszy raz, obstrzygl go moj szwagier i jestem dumna bo siedzial twardo i cicho i tylko sluchal co to buczy nad glowka..byl taki powazny i pozniej pokazywal ciagle na glowke hehe, wyglada inaczej ale tak slodko chlopieco..ostatnio jedna pani pytala czy to dziewczynka czy chlopiec bo takie mial dlugie wloski wiec teraz nie bedzie problemu
zabkow mamy 8 i wiecej niet..czekamy..nocki koszmarne..jedzenie moze nie istniec..je jak wrobelek i tyle tez wazy bo zaledwie 9kg przy 76cm wzrostu. i oczywiscie caly tata.
Dziewczynki dziekuje za pamiec i zyczenia urodzinowe:****
Marta ale cudowna nowina! Gratuluje Wam kochana i zycze pieknych 9 miesiecy
i oczywiscie coreczki
Marietta ciesze sie ogromnie ze paczka sprawila Tobie radosc i ze wszystko sie przyda! odwdzieczac sie nie musisz! badz z nami to wystarczy;* jeszcze raz gratuluje slicznej coreczki
piekna fotka! dzieci masz jak malowane
Gizela wspolczuje choroby mamy..to bardzo smutne przezycie. a co do goraczki nie pomoge bo dawidek przy zabkowaniu jeszcze nie goraczkowal.
Lilu swietnie ze domek w remoncie
ja juz tez nie moge doczekac sie az nasz bedziemy remontowac
i jak ten czas leci jak patrze na Twoj ciazowy suwaczek
Beti jak prawko? odebralas? jezdzisz?
Joasia to babcia nie powazna..przeciez to moglo sie zle skonczyc! moj tata mial podobnie..pieklo go w klatce piersiowej ale sie nie przyznal..po kilku dniach i tak wyladowal w szpitalu i to byl stan przedzawalowy wlasnie.
Tosia biedna misia no..dziewczynka z guziolem musi wygladac jak psota mala
Kasik jak antos? lepiej juz z kaszlem?
Trixi wow..trzeciego maluszka planujecie
jesli kogos ominelam przepraszam