reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Marietko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!jEJ CUDOWNIE znowu mic takiego maluszka , maluszke w domu :-)))) Az Ci zazdroszcze ale tak bardzo pozytywnie oczywiscie:-)

reklama
Hej,

Wpadam się pochwalić moim nowy suwaczkiem. Jednak udało się tak jak sobie wymarzyłam no i w pierwszym podejściu :-)

Tysiące myśli w głowie, obaw, strachu... Jakoś przy Adasiu tak nie miałam :szok: Starość...

Witam

Co za wspaniałe wieści od rana :-) marta gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! Oj robi się nas coraz więcej mamusiek co po wrześniu oczekują kolejnych maluszków:tak: Spokojnych 9 miesięcy, a potem będziemy Ci kibicować jak Marietce:tak:

A ja mam dzisiaj nieograniczony dostęp do kompa, niczym nie zmącony bo Lili na wycieczce u babci:-p Ale luz!!! Wszystko byłoby ładnie pięknie gdyby nie kolejny raz styka z teściową na temat remontu domu. Matko jak tak mmożna komuś kłody pod nogi rzucać i być tylko w siebie zapatrzonym to nie wiem. Wiecie co ja mam taki plan na życie, żeby nikomu w drogę nie wchodzić, żyć spokojnie swoimi sprawami, dzieciakami. Bo i tak jest wiele nieprzewidywanych sytuacji nas spotyka po co samemu je stwarzać, ale moja teściowa jest zupełnie odmiennego zdania:no: ale nic nie przejmuje się bo i tak nic nie wskóram, zostawiam to mojemu B. w końcu to jego a nie moja mama:-p

A z remontowego pamiętnika dzisiaj panowie cieśle zakładają nam dach, może nawet skończą w tym tygodniu:-):-):-) na koniec marca mamy zamówione drzwi wewnętrzne, schody, okna montaż i podłogi....zanim robaczki się urodzą chyba zdążymy, a w maju komunia....ale w lokalu więc luzik. Ale jestem poekscytowana, zaczynam zupełnie nowe życie z piątką dzieci w nowym(starym) domu:tak:
Sorki że tak egoistycznie ale popłynęłam w pisaniu:-p

Miłego dnia i takiego wigoru jaki mi dzisiaj towarzyszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta GRATULACJE!!

MOje małe chyba robi te luźne kupy bo ząbki się jakieś szykują...w nocy wczoraj dał czadu dziś było lepiej. Idą te zęby i idą...
A no i oczywiście przez żółtko więcej tiramisu nie wyszło bo niezbyt stężało ale zjedli i się oblizywali ;p

Marta gratuluje i spokojnych 9 msc....
A mojemu misiowi ząbki wychodzą....męczy sie z goraczka od wtorku az dziś pojechalismy do lekarza,bo wczoraj jak przyszłam z pracy mierzę temp.misiu miał 39,7 dziś 38,7...Dawałam czopki eferalgan 150mg pomagało to może na h....w nocy już 3 noc z głowy robiłam mu okłady zimne...teraz leży i przysypia ale co chwilke przebudza sie i stęka.....:-(. Wykupiliśmy mu diphergam i pyrosal,może mu to ulży....do tego moja mama odchodzi od 4 dni nic nie jadła,nie wstaje z łózka i ledwo co mówi a dziś popłakała się bo powiedziala mi,że czuje,że umiera.....:-(. Normalnie wyję....m jak wróci jade do mamy a ja już nie mam sił do tego nasze problemy po prostu dosyć mam,chyba jestem zmęczona....:-(
Mamuśki może wy macie pomysły jak jeszcze zbic mu temp.?

reklama
Do góry