reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

hejka dziewczynki nie przejadlyscie sie

Tosia szczere sto lat

Magdzik zdrowka dla Was,w szczegolnosci dla mlodego

Gizelko samych dobrych dni dla Was

Magi oj slodko piszesz o tym rozstaniu z cycusiem,ja sie czasami wzruszam choc karmilam krociutko przeciez jak olis lapie za cycka i mowi cycy

spokojnej nocy

reklama
Hej dziewczyny trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki :-) o 10-tej mam rozmowę
wczoraj wracaliśmy od teściów i jakieś 200 km. od naszego domu zepsuł nam się samochód :-( ale tak że naprawa jest zbyt droga dla nas... masakra jakaś

Kasik - ja też się cieszę, człowiek narobiony, objedzony i zmęczony :-D:tak::tak:

justyna - współczuję :/ Jak po rozmowie? :)

Magdzik
- w szpitalu załapaliście? Masakra jakaś!!! Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku!

tosia - spóźnione, ale szczere STO LAT :)

gizela - oby ten rok był dla Was lepszy, trzymaj się kochana!

Udanego dnia!

EDIT: marietta się nie odzywa... Czyżby już miała swoją kruszynkę przy sobie? :)

Wesołego po Świętach :tak:

I już po, teraz czekamy na Sylwestra :) U nas Święta rodzinne, fajne, wesołe, śniegu brak, deszczyk sipi, siedzimy w domu, zaraz trzeba brac się ze sprzatanie poswiąteczne, jutro jeszcze mam wolne i do pracy czas.

Marietto, hop, hop jak się czujecie?
Magdzik, współczuję :/ Ze też teraz musiało was dorwać. Duzo zdrowia i szybkiego powrotu do domku!
Gizelko, życzę Wam by nadchodzący NOWY ROK odwrócił smutny los, by spotykało was wszystko co dobre dla Was!

Magi, czyli już masz dostawianie od cycusia z głowy...ja nie mam pojecia ak to zrobic bezbolesnie, moja Julcia to cycoholiczka do tego gryząca :szok: Lubie te chwile, ale coraz bardziej jestem umęczona, wstając rano do pracy. Czekam , aż pomacha główką, że juz nie chce. A tatusia swego także uwielbia nad życie i tylko woła tata, tatiś, tak mu pięknie słodzi :)

Tosiu, jeszcze raz 100 pięknych Latek dla Ciebie ! :)

Miłego dnia :)

Dziękujemy za życzenia i również życzymy wszystkiego najlepszego na dalszy czas ;p

Madzik przechlapane z tym rota. Szybkiego powrotu do zdrowia.

Tosiu sto lat!! Późno ale szczerze :)

Po świętach jestem zmęczona jeszcze wczoraj dostałam mega bolącego okresu wiec rewelka...

kochane witajcie!!
my swieta jakos przetrwalismy w gronie "rodziny m" dałam rade:/
na szczescie szybko mineły;]
martus pomimo checi ..niestety jeszcze tule brzuszek hehe
czuje sie tragicznie od wigili co noc wymioty a dzis dodatkowe "atrakcje i w dzien"
M ciagle wola ze na szpital powinnam jechac ale jak pomysle ze mam zostawic syncia ..ach brak slów..małą czuje rusza sie , brzuch sie napina..głowka u góry i dobrze juz na ciecie sie psychicznie przygotowalam i oby teraz nie bylo niespodzianki i sie nie odwrocila bo bede zla!!;/ pomimo ze tu mamusie wrzesniowe to jak sie mała na swiat pokaze to dam Wam znac (spokojnie ciotki:p) mam nr do tosi :)
Justyś a co tam sie w autku popsuło? my prowadzimy naprawe samochodow i mamy duze znizki na czesci ... ps. jak po rozmowie? mam nadzieje ze pozytywnie dlatego sie nie odzywasz bo opijasz :*
nie wiem co jeszcze mialam napisac skleroza nie boli... a masla prawie ze nie jem :p

Marietta no szpital wzywa, te wymioty oby z przejedzenia, albo sie juz organizm przeczyszcza przed porodem:-Dsobie robi swiateczne porzadki:-)
Benia u nas fajnie z odstawianiem od cyca bo franek sam sie stopniowo odstawiał ...a ja sie bałam jak to bedzie, ze jak u ciebie ze bedzie problem...a tu prosze...ale mi za to smutno...piekne to były chwile, ciesze sie ze karmiłam tak długo...a na poczatku było strasznie ze myslałam ze nie bede wogóle karmic...ech cchiałabym miec znowu takiego malusiego noworodka przyssanego do cycusia....ach nigdy nie myslałam ze tak bede myslała, marzyła...:tak:
Justysia no to karamba z tym autem, nosz....jak po rozmowie?

reklama
magi ale śliczny twój syncio :) widzialam własnie na fb :-)

gizelko kochana przytulam...ty wiesz....

marietko kochana trzymam kciuki za łatwe przyjscie na swiat córeczki :-)

tosia spóznione najszcersze życzonka urodzinowe :tak:

ahhh ja tak na szybko po świętach mega super :-) spędzilismy cale u mojej siostry wczoraj wrócilismy było extra mała się wyszalała tak że wróciła z guzem i starta skórka pod okiem :-( no ale płaczu mało bo potem dlsze warjacje były :p aja po tych swietach zmeczona ze szok...jakbym pole orała ahaha :szok:

a to kilka zdjątek z wigilii i świąt przepraszam ze tu wstawiam to tak na szybko przy okazji pisania :blink:

Załączniki

• DSC03538.jpg
    DSC03538.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC03525.jpg
    DSC03525.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC03572.jpg
    DSC03572.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC03532.jpg
    DSC03532.jpg