reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej DZIEWCZYNY!!!! ja jak zwykle pojawiam sie i znikam i strasznie mi z tym zle , bo lubie popisac z Wami , a tu ciagle na to brak czasu . U nas znowu tydzien minal pod znakiem wychodzeni zebow - tym razem dwie dolne trojki wedrowaly - przy tym jak zwykle katar i odparzona pupcia i nieprzespane noce . Ale zebow mamy juz 14 wiec nie jest zle ;-)
Pozdrawiam Was mocniscie :-)

reklama
Witajcie
Ritka hejka...co tam u Franusia ? i Ogromnie Ci gratu;luje:-)
Dorka hej
Marja 12 zebolków? ojojoj ale duzo mój ma 8 ale cos mnie sie zdaje ze wiecej , nie daje zajzec...

hej dziewczyny mam do Was ogromną prośbę... potrzebuję Waszych kciuków bo jutro idę na rozmowę w sprawie pracy (dziwię się że wogóle ktoś chce ze mną rozmawiać) mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :-)

Witam, dziękuję wszystkim za słowa wsparcia.
Ostatnio ciężko z czasem, mam już dosyć sprzątania, bo co to za sprzątanie z przerwami na odprowadzanie i przyprowadzanie dziecka z przedszkola, ale już się prawie uporałam. Ale niestety Ania znowu chora, aż strach czy na Wigilię oboje nie będą chorzy.

Nie wiem czy już wiecie, ale zajrzałam dziś na wątek lipiec 2012 i zobaczyłam naszą koleżankę z BB - kalcha:)

Ja nie mogę uwierzyć, że to już drugi rok mija od poczęcia naszych pociech, tak szybko ten czas leci....
Pozdrowionka dla wszystkich!!!

hejka

Magi witaj:-)

Anitas witaj i TY:-)

Justynko kciuki zacisniete,skad ten pesymizm ze wogole ktos chce rozmawiac,nosek do gory,bedzie dobrze

milego dnia dziewczyny
spadam szykowac obiad i do pracy
papatki

Witajcie kochane:)....ja dziś sprzątam na razie idzie mi to słabo,bo jestem chora-gardło zawalone i zatoki zawalone:(,dziś mam wolne od pracy i wiecie co spałam bardzo długo to chyba przez te choróbstwo.
Jak u was przygotowania do świąt? My w tym roku na wigilię jedziemy do mojej mamy,najpierw o 17 u tesciów a potem na 20 do moich:tak:. Będą to święta smutku i radości ale chcę w ten dzień pokazać mamie,ze ma na kogo liczyć,że ma nas,że ma dla kogo walczyć.....póżniej wpadnę to więcej napiszę ide do sklepu kupić mąkę i cukier bo potem godzinami stać za tym to mi się nie chce....DOBREGO DNIA KOCHANE MAMUSIE:)

Witajcie Kochane!
Dawno mnie tu nie było. Zbyt mało czasu, niestety:-(. Ale często o was myślę!

Tyle się wydarzyło, nawet nie wiem od czego zacząć.
Zdałam prawo jazdy:-D i to za pierwszym razem. Już nawet nieźle jeżdżę i bez samochodu życia sobie nie wyobrażam. No i egzamin na nauczyciela mianowanego pchnęłam!:-)

Dzieciaki rozrabiaki rosną zdrowo. Ja - praca-dom, dom-praca. Zamotana okropnie!

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i życzę miłego weekendu!

łał za pierwszym razem :tak::tak:gratuluje :) ja mam egz 29 grudnia takze prosze trzymajcie kciuki heh bo juz mam nastawienie że znowu obleje :wściekła/y:

hejka spokojnej niedzieli zycze

Ritka witaj,mega wielkie graulacje

jak tam dziewczynki sie czuja ? minęło choróbsko?

Hej DZIEWCZYNY!!!! ja jak zwykle pojawiam sie i znikam i strasznie mi z tym zle , bo lubie popisac z Wami , a tu ciagle na to brak czasu . U nas znowu tydzien minal pod znakiem wychodzeni zebow - tym razem dwie dolne trojki wedrowaly - przy tym jak zwykle katar i odparzona pupcia i nieprzespane noce . Ale zebow mamy juz 14 wiec nie jest zle ;-)
Pozdrawiam Was mocniscie :-)

witaj :)

hej dziewczyny mam do Was ogromną prośbę... potrzebuję Waszych kciuków bo jutro idę na rozmowę w sprawie pracy (dziwię się że wogóle ktoś chce ze mną rozmawiać) mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :-)

i co? dostałaś prace?

Witajcie kochane:)....ja dziś sprzątam na razie idzie mi to słabo,bo jestem chora-gardło zawalone i zatoki zawalone:(,dziś mam wolne od pracy i wiecie co spałam bardzo długo to chyba przez te choróbstwo.
Jak u was przygotowania do świąt? My w tym roku na wigilię jedziemy do mojej mamy,najpierw o 17 u tesciów a potem na 20 do moich:tak:. Będą to święta smutku i radości ale chcę w ten dzień pokazać mamie,ze ma na kogo liczyć,że ma nas,że ma dla kogo walczyć.....póżniej wpadnę to więcej napiszę ide do sklepu kupić mąkę i cukier bo potem godzinami stać za tym to mi się nie chce....DOBREGO DNIA KOCHANE MAMUSIE:)

gizelko kochana witaj :-)

witam wieczornie przy pokalu browarka :-) ahhh mam ochotę więc se pije jedno na sen :tak: mała już od godziny spi wiec mama pełen luzik wykompana w łóżeczku leży :-D u nas sprzatanie i przygotowania do świąt też trwaja takze czasu troszkę mniej na pisanie,mała to jest istny diabeł wcielony ehh czasem pod wieczór jestem wypompowana :szok: jutrolece zrobic sobie pazurki jeszce fryzjer sie kłania zmienić cos z włoskami ale to juzpo nowym roku teraz jeszcze zetnę grzywkę a potemjuzpolece do fryzjera niech dopasuje mi cośbo ostatnio chodzę w kitku grzywka podopaska bo długa a sciąć się nie chce więc w tygodniu to zrobię co by na święta wygladać jak człowiek

spokojnej nocki :)

właśnie przeczytałam swój post...piszę jakbym pijana była eheh... a to moje dziecko tak mi laptop dobiło..wyrwała prawie wszystkie przyciski jeszce widzę że spacja zaczyna szwankowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Justynka i jak tam po rozmowie? mam nadzieje ze pomyslnie:-)
Gizelka hejka
Beti hehe dobre na dziecko zwala mamcia nooo:-D a tak serio mój mały tez mi shifta wydrapał skutecznie:-D
i kciuki tez zacisniete:tak:

Justynka i jak tam po rozmowie? mam nadzieje ze pomyslnie:-)
Gizelka hejka
Beti hehe dobre na dziecko zwala mamcia nooo:-D a tak serio mój mały tez mi shifta wydrapał skutecznie:-D
i kciuki tez zacisniete:tak:

nooo kochana a na kogo mam zgonić ? hehe jak nikt inny na kompie mi nie siedzi :p a moje dziecię to jak mówię nie wolno jeszce bardziej wyrywa po złości przy tym sie śmieje i patrzy na moja reakcję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ahhhh czasem nie wiem czy śmiać się czy płakać :no:

reklama
dokładnie....mój wyrywa kabel z lapka mi i mojemu nagminnie juz...i co zrobisz...nic nie działa na niego....w innych kwestiach troche sie słucha a przy tej "zabawie" juz nie:-D

Do góry