reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

hej hej jestem i ja:)

tak to prawda te klocki sa na prawde swietne i tez zaluje ze ich nie wzielam dziisaj bylam w biedronie ale niestety nie widzialam ich w tym calym stadzie zabawek ;) ale mysle ze cena jest na prawde atrakcyjna jak na drewniane klocki:) dzisiaj mialam akcje zdobienia mieszkania zeby troche poczuc ten klimat swiat bo bez sniegu to slabo z tym klimatem;) dlatego okna mamy przyozdobione sztucznym sniegiem tzn gwiazki i choineczki wycielysmy szablony i pryskalysmy:D:D:D lece bo marudka juz spiaca a beze mnie ostatnio zasypiac nie chce... buzki

reklama
mmmmmaaaaaaaammmooooo!!!! Ona mi wieżę rozwala!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Mąż dziś kupił te klocki nam/mi :-D :-D no! macie rację! One są świetne! jutro jak Mała pójdzie spać to sobie zamek zbuduje ;-D

Tosia to udanego budowania:-D:-D. ja widziałam je wczoraj, nawet ogladalam, jak dla mnie super, ale małemu ma podobno mikołaj pod choinke przynies, tylko ze z Tesco:-D. A cena fakt, ze niewysoka, za podobne z Boikido np trzeba zapłacic duzo wiecej

Justyna cudne te aniołki, ja to do takich rzeczy mam lewe rece, ale uwielbiam chodzic po mini galeriach i patrzec na takie cuda

Beti i jak urodzinki, udały sie?

kule wiecie robiłam do tych klocków podejście kilka razy z biedronki ale stwierdziłam że mały się nie będzie bawił lecz czytając wasze opinie chyba pojde mu je kupić.
Ale mam nerwa zamówiłam małemu to łóżko u faceta który obiecał że będzie przed świętami a dziś mi dzwoni że nie ma materiału który wybrałąm i nie wiadomo kiedy będzie :angry: może nawet po nowym roku:angry:
w dodatku jutro znowu mam problem z młodym bo dziadka nie ma babcia na pogrzeb idzie :angry: co za cholerny dzień

no my zakupilismy klocuszki ale fart bo ostatnie 2 opakowania w tym jedno zepsute od spodu :-) ojej to nie dobrze że tak zwlekają z łózkiem..my jak sofę do duzego pokoju zamawialiśmy to też ponad miesiąc czekania było bo chcielismy taka rozkładana a oni nie mieli...także standard...no ale jak juz przyjdzie to będziecie zadowoleni :-)

hej hej jestem i ja:)

tak to prawda te klocki sa na prawde swietne i tez zaluje ze ich nie wzielam dziisaj bylam w biedronie ale niestety nie widzialam ich w tym calym stadzie zabawek ;) ale mysle ze cena jest na prawde atrakcyjna jak na drewniane klocki:) dzisiaj mialam akcje zdobienia mieszkania zeby troche poczuc ten klimat swiat bo bez sniegu to slabo z tym klimatem;) dlatego okna mamy przyozdobione sztucznym sniegiem tzn gwiazki i choineczki wycielysmy szablony i pryskalysmy:D:D:D lece bo marudka juz spiaca a beze mnie ostatnio zasypiac nie chce... buzki

łał my na oknie ubogo w sypialni bałwan i mikołaj taki wiszący a w dużym choinka świecąca z biedronki :-D no co? blisko mam ten sklep 5 minut od domu nawet nie całe :happy: także poluje jak widze w ulotce... powiem mi może któraś biedronkowa mamusia co sądzi o tej zabawce do kompania sa takie żaby i coś jeszcze...nie mogę znalesc linka :wściekła/y: o które chodzi ale mysle za jak ktos odwiedza biedronke to wie :-)

mmmmmaaaaaaaammmooooo!!!! Ona mi wieżę rozwala!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Mąż dziś kupił te klocki nam/mi :-D :-D no! macie rację! One są świetne! jutro jak Mała pójdzie spać to sobie zamek zbuduje ;-D

tosia eheh :-D super ze klocki przypadły wam do gustu...jestem ciekawa czy moja zechce się bawić nimi,ona to lubi wszystkim rzucać na prawo i lewo hehe

Tosia to udanego budowania:-D:-D. ja widziałam je wczoraj, nawet ogladalam, jak dla mnie super, ale małemu ma podobno mikołaj pod choinke przynies, tylko ze z Tesco:-D. A cena fakt, ze niewysoka, za podobne z Boikido np trzeba zapłacic duzo wiecej

Justyna cudne te aniołki, ja to do takich rzeczy mam lewe rece, ale uwielbiam chodzic po mini galeriach i patrzec na takie cuda

Beti i jak urodzinki, udały sie?

a dizękuje kochana oj było mega super..wróciłysmy przed 20 do domku mała była grzeczna tzn nie płakała tylko szalała :p a mamusia? mamusia pierwszy raz w zyciu wypiła piwo :-D oczywiście pierwszy raz w zyciu piwo bezalkoholowe :tak::tak::tak: lecha free bo co miałam patzrec jak inni pija a ja nie? hehe a powiem wam dziewczynki że akurat pod względem picia i opiece nad dzieckiem to jestem głupia..nie wypije nwet pół piwa..oczywiście czasem piwko na dobry sen jak mała śpi sobie zapodam ale nie w dzień jeszce jak trzeba dzieckiem się zająć...a koleżankę mam taka że pije codziennie musi bo to alkoholiczka :-( ale ona pije i pijana zajmuje sie dzieckiem :-( i dlatego pewna jestem ze ja tak nie postapie nigdy,jestem odpowiedzialna matka i sobie nie mogę zarzucić :-) nawet jak małej nie miałam a mój A brał swoją córkę i szlismy do znajomych to ja nie piłam bo mialam ja pod opieka.. no ale każdy ma swoje zdanie na ten temt :-)

mała już spi z 15 minut wyszalała się ...wiecie co? ona tak przeżywa to co było w dzien że w nocy płacze przez sen siada i gada po swojemu...czasem da sie połozyc spowrotem ale czasem muszę brać ja do siebie wtedy troszkę pokwili i zasypia....ale nie lubi jak ja uspokajam :-:)-( wtedy drze sie podwójnie:-( no ale mam naszieje ze to minie...

beti kochana widzialam te zabawki i nawet mame prosilam zeby jej na mikolaja kupila ale nie wyszlo jej w sumie nie wiem czemu ale mysle ze sa na prawde spoko zlwaszcza jak sie ma duza wanne;) my to bysmy to do mojej mamy zawiezli bo u nas brodzik tylko wiec nie mialaby miejsca na zabawe;-);-);-)

beti kochana widzialam te zabawki i nawet mame prosilam zeby jej na mikolaja kupila ale nie wyszlo jej w sumie nie wiem czemu ale mysle ze sa na prawde spoko zlwaszcza jak sie ma duza wanne;) my to bysmy to do mojej mamy zawiezli bo u nas brodzik tylko wiec nie mialaby miejsca na zabawe;-);-);-)

super :) dziekuje za odp :) kurcze moze bym jej to kupiła,nie wiem czemu ten kubuś interaktywny tak zawsze na niego byłam napalona tak teraz sie zastanawiam...a mój...mój mi nawet nie doradza zresztą każdy mówi noo wez kup co chcesz,co uważasz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ot tacy pomocni hehehe :szok:

witam sie "porannie"!! padam na pysk poszłam spac po 2 :/ i smiem twierdzic ze jestem ":glupia:" najpierw sobie wymyslam robote a pozniej chodze niedospana i wygladajaca jak ząbi:/ robiłam te mini podarunki dla rodzinki oczywiscie jeszcze nie skonczylam ciekawa jestem jaka bedzie reakcja rodziny jak je dostana bo ja tyle pracy w nie wkladam :(
beti spojrzalam wlasnie - to jest straszne ... na swiecie dzieja sie coraz to gorsze rzeczy
[*]
patrzylam na te zabki do wody fajne sa malemu by sie podobaly ale u nas kapiel trwa 5 min - z powodu okna i braku grzejnika w lazience..a wanna i tak mala ... i jemu najbardziej przypadl do gustu piesek ksiezniczka hehe za 119zl :D:D ale to ma byc chlop i dostanie dino bazyla :D
ide sie ogarnac bo pozno juz a trza isc do sklepu "lewiatan twoj dobry sasiad" po cos? na obiad :( milego dnia

reklama
witam,
kurcze jakoś wgl. nie czuje że za tydzień święta nie mam choinki jeszcze i z porządkami do tyłu jestem :-(czuje się przemęczona dobijają mnie godz. pracy i smutno mi że z młodym tak mało czasu spędzam :-( zazdroszczę tym które siedzą w domu z dzieciaczkami;-)
ale się wyżaliłam
beti kurcze ale denerwuje mnie takie coś specjalnie do goscia dzwonilam i pytałam czy da rade prze św to mówił że nie ma problemu a teraz takie coś :angry:
jeżeli o prezenty chodzi to młody zabawek ma multum i osobiście mnie denerwuje jak dostaje kolejne bo się nimi nie bawi a ino gracą mieszkanie wole jak książeczkami go obdarowują bynajmniej wiem że się zabawi nimi dłużej ... pozatym mi ciężko powiedzieć komuś że chce jakąś konkretną rzecz mogę naprowadzić...a u nas odwrotnie Ł jak złapie zajawkę na zabawki to masakra ciągle jakieś samochody małemu kupuje a ja już nie wiem gdzie to dawać.
zrobimy mu chyba pokoj z tej siłowni i tam będzie magazyn zabawek dopóki mały nie podrośnie na tyle by bezpiecznie się mógł koło schodów przemieszczać...
zabawki do wanny to mam kubek i pingwina nalepianego do płytek najlepsze zabawki.
moje dziecko to ryba w wannie po 10-15 min siedzi ostatnio zrobiłam mu kąpiel lawendową bo katar miał i piany narobiłam cieszył się niemiłosiernie
Tosia coś ułożyła fajnego pochwal się jaki ten zamek księżniczek macie z Domi:):)
przykre to że odchodzą młode mamusie nasze forumowe koleżanki życie jest niesprawiedliwe.... eh..

Do góry