reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
justyna ale boskie aniołki :)tosia no tak,Ty to potrafisz rozbroić do końca hehehe normalnie leje z tego dowcipu :-D:-D:-D:-D:-D:-Dgizelko Ty wiesz :-):tak: zdrówka dla Misia :tak:kerna o tak mały wydatek się szykuje :wściekła/y::wściekła/y: tzn nie wiem jak mały :no:witajcie dziewczynki ja tak na szybko bo mała mi wchodzi na lapsa...ubrałysmy z małą choinke :tak: mała sztuczną stoi na segmencie w duzym pokoju :-) mała to taki szatan zbiła 2 bombki :-D lata krzyczy szaleje :tak::tak: dobra kończę bo nie daje mi popisać :no:miłego :-)

Załączniki

• DSC03455.jpg
    DSC03455.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03458.jpg
    DSC03458.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Hej :) wyszliśmy na przepustkę do piątku na razie jest podejrzenie przyrośnięcia trzeciego migdała jak to się nie potwierdzi będziemy kierować diagnozę w stronę alergii spędziłam tam jeden dzień a mam tak serdecznie dosyć że hej! spadam bo jeszcze nie spałam

hejcio

padam goraczkuja mi obie na zmiane

chorowitkom zdrowka

Kerna nie zlinczujemy Cie,dobrze ze napisalas bo znajac mnie to bym smakowy zakupila

Tosia :-D

Justyna sliczne te aniolki

Anja szacun za wiedze,Kerna zreszta Ty tez;-)

u nas jak z malzem na karpiowego nie zapracujemy to niestety sam karp nie przyjdzie
rok rok bez premii,takie czasy

Gaja ciesze sie ze troszke lepiej,tzrymam kciuki za dobrego homeopate

Gizela duzo zdrowka dla Was i mamy

zdrowka dla chorowitkow

spokojnej nocy

hejka dziewuszki widze ze tutaj coraz wiecej do czytania mam;)

justyna przecudne aniolki masz talent:D:D

Beti juz na fb pisalam ze choinka jest sliczniutka a mała pomocnica na pewno duzo pomogla:)

u mnie w sumie po staremu przerazaja mnie te sweita tyle wydatkow i jeszcze na przekor w tym miesiacu wszystko naraz do kupy sie zebralo jesli chodzi o oplaty i inne wydatki no ale coz zawsze tak musi byc;)

Prezenty kupione juz wszystkie takze chociaz jeden klopot z glowy lubie dawac prezenty ale z kupowaniem zawsze problem bo nie mam nigdy pomyslow;) Dominisi kupilam ta mate wodna z Tomy takze mam nadzieje ze sie ucieszy:) bo juz tych grajacych swiecacych i tanczacych zabawek mamy a duzo i czasem glowa od nich boli ;)

pozdrawiam was kochane:)

ojojoj :-D kogo ja tu widzę ;-) maju witaj udzielaj się częściej może forum odzyje troszkę :-)

witam was dziewczynki...
u nas pogoda ładna wiec zakupy zaliczone i przy okazji spacerek na tórym mała zasnęła i dosypia na balkonie...jak wstanie to zbieramy sie do tesciowej na urodziny szwagierki tam Julunia zje rosołek :-) który babcia specjalnie dla niej ugotowała :-)

ja zapomniałam napisać że my od jakiegos juz czasu nie pijemy zadnych witamin...mała zdrowa i bez tego także myśle ze nie szkodzi :-) zresztą ona mi wcale nie chorowała nie licząc tego dziwnego długiego kaszlu...ani goraczki ani nic..jedyne katar ale to na zęby :-) co do prezentów dalej nie wiem hehe chciałm tego kubusia interaktywnego ale nie wiem czy nie będzie on na chwilę tak jak szczeniaczek uczniaczek na początku furora potem kąt :-D no ale u dzieci to normalne...w sobote jadę juz na dokładne zakupy i na bank kupic cos muszę no i do tego na pewno kupie klocki drewniane z biedronki :tak: dzis to zrobie...

ok uciekam musze sie troszke podszykowac co by jak człowiek wyglądac :blink: miłego dnia :-)

witam sie ja pięknie :-)
ja już dziś zakupy świąteczne tzn prezentowe zrobiłam :-) zaocznie, bo przez internet..oczywiście prezent sobie też zrobiłam, ale to tylko dla tego, zę jak sie kupilo 5 rzeczy to była zniżka 10 zł :-D:tak:;-)
Beti to te klocki jeszcze sa??? bo ja zła że przegapiłam..u nas w biedronce nie ma, więc pomyślałam, ze już za późno..widziałas gdzieś jeszcze??to może szukać będę w innych..
Zimno dziś, spacerek odpuszczamy, bo mamie się tyłka ruszyć nie chce
Co do witamin..pewnie, ze lepsze naturalne i lepiej przyswajalne...a poza tym te sztuczne mogą powodowac bóle brzuszka, my nie jemy takich..no sporadycznie daję witaminkę C..a tak to jemy owoce..
W zasadzie to wpadłam napisać..JUSTYNA, JA PIERDZIELE!!! ALE PIĘKNE!!! w ogóle luknęłam na Twojego bloga..cudne rzeczy potrafisz zrobić!
Pozdrawiam cieplutko

u nas mały te klocki z biedrony dostał "w buta" i są bezwzględnie na samym początku jeżeli chodzi o ranking zabawek, mały je uwielbia :-)
Tosia dziękuję za miłe słowa i odwiedziny, jak chcesz to możesz zamówić coś dla siebie lub bliskich ;-)

reklama
kule wiecie robiłam do tych klocków podejście kilka razy z biedronki ale stwierdziłam że mały się nie będzie bawił lecz czytając wasze opinie chyba pojde mu je kupić.
Ale mam nerwa zamówiłam małemu to łóżko u faceta który obiecał że będzie przed świętami a dziś mi dzwoni że nie ma materiału który wybrałąm i nie wiadomo kiedy będzie :angry: może nawet po nowym roku:angry:
w dodatku jutro znowu mam problem z młodym bo dziadka nie ma babcia na pogrzeb idzie :angry: co za cholerny dzień

Do góry