reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

hejka..od wczoraj zbieram sie do napisania posta..weekend spedzilismy u rodzinki w szczecinie..ogladalismy wspolnie film z naszego slubu i kazdy kto go oglada smieje sie do lez z oczepin:)) synus w gosciach kochany i grzeczny:) ja zgubilam torebke ale odzyskalam ja bo babeczka ktora ja znalazla oddala mi po rozmowie tel. :)
Dzis pol dnia zlecialo bo bylismy na cmentarzu, pozniej szykowalam jedzonko na jutro i jeszcze odwiedzilam tesciowa.
ja kupilam malemu kurtke na 80 w 5-10-15..bardzo fajna, puchowa na polarze z kapturem obszytym futerkiem w kolorze granatowym:) slodko w niej wyglada.
mamusie dzieci nie chodzacych jeszcze..spokojnie..nadejdzie ten czas jak rusza do przodu:) kazdy maluszek w swoim czasie.
Justyna wspolczuje odstawiania od cyca..napewno przezycie smutne ale mysle ze synus szybko sie oduczy a i Ty odpoczniesz:)

reklama
Witajcie :-)
U nas podobnie jak u większości mam brak czasu na regularne pisanie :-( teraz jeszcze w rozkład dnia muszę wciskać naukę żeby na studiach być na bieżąco z materiałem i czas mija szybciutko.
Jeśli chodzi o prezenty to któraś mama może kupowała lub ma jakiś faworytów jeśli chodzi o wózeczek dla lalek ? Dziadkowie chcą zakupić małej na święta i mam podać typ ,ale nie wiem czy taka mała zwykła spaceróweczka czy coś solidniejszego z jakimś nosidełkiem itp może podpowiecie ?
Wszystkim mamom ,ktore myślą o drugim maleństwie/ lub jeszcze kolejnym ;-) życzę powodzenia w przyszłych staraniach :-):-) ja póki co jestem optymistycznie nastawiona, pewnie ,że będzie trudno, ale sami taką drogę wybraliśmy, cieszę się strasznie, że Ninka będzie miała rodzenstwo i nie będzie sama kiedyś na tym świecie , chociaż wiadomo, że relacje w rodzinie bywają różne to jednak teraz po sobie widzę że brat czy siostra to skarb :tak: a poza tym kompan do zabaw, jak trzeba to obrońca przed innymi itp :-D
marta- bez komentarza, szkoda, że rodzice i opiekunowie są tak bezmyślni, a dyrektor nieodpowiedzialny , 24 rozmiar bucików:szok: spory ten Twój Adaś

ja w kwestii prezentu nie poradzę bo my nie kupujemy małemu gdyż każdy prezent ląduje w kącie po 5 minutach a ja nie mam gdzie tych rupoli chować i w tym roku jeszcze nic nie dostanie bo niczym sie nie interesuje:sorry2:, jedyny mały pomysł to jakaś przytulanka Elma bo uwielbia tą bajkę

Witajcie mamusie moje....nie zapomniałam o was...po prostu komputer mi siadł...a teraz dopiero odzyskałam hasło by tu się dostać.....Mnie tez brakuje czasu na wszystko...nie mam sił na nic......pracuję w sklepie i dorabiam na bazarze przy granicy(sprzedaję)...Cięzko jest....jestem przemęczona,ale trzeba. U mnie praktycznie nic się nie zmieniło,dalej kłócimy się,ale dzięki pomocy misiu ma kurteczki na zimę,zostały mi butki dla niego. Nie chcę się użalać nad sobą,ale smutno mi bo moja mama dzis poszła znowu do szpitala....rak postępuje....odrósł w głowie i są przeżuty na płuca:-(....jestem taka bezsilna....bardzo chcę jej pomóc ale nie mam jak......najgorsze w tym wszystkim to,że widzę jak mama odchodzi-gaśnie. Czasami mam żal do Boga,że tak mnie doświadcza od dziecka...pytam się za co i dlaczego?,ale pozostaje cisza....czy wtedy tez jest Bóg? Przepraszam ale musiałam wyrzucić to z siebie.....
A misiu ma się dobrze....rozwija się chłopak-noga roz.24:szok:i sięga mi do pępka:rofl2:,ma 13 ząbków i biega jak szalony. Wczoraj u rodziny tak jadł,że każdy oczy przecierał-aż sapał tak się najadł....
Pozdrawiam i buziaczki dla was.....

hejka ja dopiero teraz ale czasu dzis mega brak

do 13 w pracy potem zakupy ,odwiozlam tesciowa ,odebralam julcysia z przedszkola,potem mialam gosci,wykapalam male,juz spia wiec siadlam do kompka

wiecie co wczoraj zrobilam,odkamienialam podgrzewacz mieszanka octu z woda a potem calgonu z ajaxe ze wysadzilo mi korki po zalaczeniu
dzis zakupilam nowy

Gizelko oj tulasek wielki,trzyaj sie kochana i zdrowia dla mamy

spokojnej nocy dziewczyny

witam sie i zycze milego dnia!!!!
GIZELA straszna masz sytuacje bardzo Ci wspolczuje,wiem co czujesz,zycze Ci cudu dla Mamy oby wyzdrowiala!!!a cuda sie zdarzaja wiec musisz w to bardzo mocno wierzyc ze mama wyzdrowieje,cale forum trzymamy kciuki.Co do klutni to jak kasy brak to zawsze sa spiecia,a jeszczce jestes przemeczona to tym bardziej!NAPRAWDE ZYCZE CI Z CALEGO SERCA OBY LOS JUZ CIEBIE NIE DOSWIADCZAL TAK ZLE NIECH TA ZLA PASSA MINIE!!!!!BEDZIE DOBRZE!!!
jA uciekam do malego szogunka

CZESC DZIEWCZYY U NAS NOCE JAKO TAKO JA ROWIEZ JAK WIEKSZOSC IE MAM ZBYT DUZO CZASU ZEBY PISAC ALE POCZYTUJE WAS DOSYC REGULARNIE TERAZ TO NIE TRUDNO ZRESZTA NADROBIC KILKU DNI NIEOBECOSCI BO STRON JUZ TAK NIE PRZYBYWA JAK TO BYLO JESZCZE ROK TEMU :-D
IDZIEMY ZA CHWILE NA SPACEREK BO U NAS PIEKNA POGODA
LENKA MA6 ZEBOW JAK DOTAD, W DZIEN TYLKO JUZ 1 SPANKO TAK GODZINKE POLTOREJ:rofl2:
GIZELKO79- 3 MAJ SIE ZDROWKA DLA MAMUSI IOBY BYLO TYLKO LEPIEJ TRZEBA W TO MOCNO WIERZYC , DOSKAONALE WIEM CO CZUJESZ!:sorry2:
OK LECE NA ZAKUPY DZIEWCZYNKI I POZIEJ ODEBRAC SYKAZ PRZEDSZKOLA POZIEJ OBIADEK JESZCZE JEDEN SPACER ZABAWA W DOMU KOMPANIE I NYNYY :-)

reklama
Gizelko trzymaj się kochana mam nadzieję że stan Twojej mamy polepszy się ;-)

Mój szugun dopiero co usnął od 1 listopada jesteśmy bez smoczka młody wyrzucił go gdzieś jak wracaliśmy z cmentarza i jakoś dobrze znosi rozłąkę najgorzej jest tylko jak idzie spać w ciągu dnia wtedy widać że tęskni za mokuśiem aż czasami mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: w zeszłym tyg. byliśmy w kolorado młody sie wyszalał za wszystkie czasy :-)

Idę pobyczyć się na łóżku bo niedługo bo starszaka muszę iść do szkoły a potem jeszcze na trening więc muszę korzystać póki mogę:-D

Do góry