reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ha jeszcze jestem bo obrabiam zdjęcia bo czas do wywołania dać ostatnie jakie mam to jak miał 3 m-ce:zawstydzona/y: ale tylko wieczorem mogę coś porobić przy fotkach a chcę od razu ponad 100 szt wywołać ;-)

dzien dobry ja tez nie mam zadnej fotki jeszcze wywolanej no tylko z chrztu co od fotografa :D a wszyscy sie dopominaja:) ale tu piuściuśko wczoraj nikogo nie było pewnie tak jak mi neciok nawalił :D

Witam się z rana :D

U nas pogoda paskudna, leje, burze od rana były więc dzień średnio się zapowiada. Adaś poszedł po 2h od wstania spać ;) Szok normalnie!

Dziewczyny ja mam masę nie wywołanych zdjęć, nie wiem kiedy ja je poobrabiam... Chyba muszę swojego kompa do prac zacząć brać :D

Chodzikom mówię nie, ale to tylko dlatego, że u nas po pierwsze mało miejsca, a po drugie uważam, że to zbędna rzecz. Adaś chodzi przy meblach, a nawet trzyma się np. swojego leżaczka/fotelika i robi mu za pchacza :D Więc dziecko jak coś chce to znajdzie sposób by to osiągnąć ;-) Ma też takie autko Chicco Quattro, ale ono akurat mało stabilne, żeby pchaczem było, choć w zastosowaniu jest taka opcja... A dodam, że ja i mój brat mieliśmy chodzik i "jak narazie" nie cierpimy z tego powodu.

Kochane, a myślałyście już o prezentach urodzinowych dla naszych pociech?

Ja właśnie zastanawiam się nad rowerkiem Smart Trike... Karolina, jaki model ZOO kupiłaś? :) I czy kupiłaś na Allegro czy może sklep internetowy/stacjonarny? Ile dałaś?

I dodam na koniec tyle, że od 2 tyg. szlaję na wyprzedażach i obkupuję Adasia :tak: Jakoś najwięcej rzeczy kupiłam mu w Smyku i 5.10.15 - polecam bo naprawdę warto! Te rzeczy na 92 takie duże mi się wydają, hehe. Ale co ja piszę kiedyś na wszystkie inne rozmiary powyżej 68 też mi się duże wydawały :p

Udanego dnia kochane!

Ostatnia edycja:
Witam przy niedzieli.
Marta2411 ja tylko, lub aż 100km od Wroclawia ale u nas słońce praży fest, pewnie u was też wyjdzie :) Co do drzemek to Laura zawsze pada najpóźniej 2 godziny od porannej pobudki, ale ja się z tego cieszę bo mam czas się ubrać i wypindrzyć. Drugie spanko jest miedzy 3 a 4 po południu.
Kurcze, nudzi mi się już w tej Polsce, koleżanki na wczasach, siostra też... Gdyby K był tu ze mną to napewno byśmy coś sobie ciekawego zorganizowali. Pogoda ładna a ja się kiszę na tej wiosce, do tego w bloku:(
Udanej niedzieli

Wróciliśmy. Niestety wirusówka tam panująca i nas nie ominęła.Goraczka 40st....ale przynajmniej w domku jestesmy.
Skrzacie było jak było ale cholernie mi przykro.....Kochajaca mama..teraz bedziesz cudnym Aniołkiem czuwajacym nad Anielką....(*)

aha.
Na turnusie Laura zaczęła raczkować i siedzi. A jeszcze dwa tyg. w ogóle sięna to nei zanosiło.Laura bała się przenieść cieżar na rękę ale teraz już potrafi zrobić kilkanaście kroczków. Dostojnie i z rozmysłem stawia kolejne raczki :)
Nasza rehabilitantka będzie w wielkim szoku :) i o to chodzi

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)
Ale upal....zyc sie nie da ;)

Kerna, ale sie ciesze z takich niespodzianek Laurki :)))))) Szkoda, ze znowu przywiezliscie pasazera na gape, jakiegos wirusa :/Laurka nas wszystkich zaskakuj i tak trzymac!

Wczoraj odwiedzilismy slaskie zoo, radochy co nie miara, Julka beczy juz jak baranek, mamy ucieche :) Smigamy na spacer, moze bedzie ciut chlodniej .

Milego popoludnia i wieczorku.
P.S Ja wywyoluje zdjecia na allegro, za 100 zdj super jakosci 27 zl + przesylka 10, im wiecej tym taniej wychodzi.Troche zachodu najpierw mialam zeby to zgrac u nich na serwer, ale w sumie nie jest trudne.

My mamy chodzik ale u mojej mamci w domu ale i tak częściej zagraca pokój niż jest używany, zdjęcia też ani jednego nie wywołałam ogólnie już chyba ze 2 lata żadnego nie wywołałam :zawstydzona/y:wszystko na płytkach mam
Kerna brawa dla Laury!
Beniu witaj w klubie my też wczoraj zwiedzaliśmy ZOO;-)

reklama
Wróciliśmy. Niestety wirusówka tam panująca i nas nie ominęła.Goraczka 40st....ale przynajmniej w domku jestesmy.
i

czyzby 3 dniowka? moja tez wlasnie na to chora siedzi nie bylam z nia u lekarza ale wszystko na to wskazuje bo ani kataru ani kaszlu i zachowuje sie tak wesolo jak zawsze nawet jak miala goraczke 39,5 jutro o 18 mija nam 3 doba z goraczka i mam nadzieje ze to bedzie juz koniec goraczek a jak nie to chyba trzeba bedzie sie wybrac do lekarza bo juz tyle sie w necie naczytalam ze matki myla 3 dniowki z innymi chorobami ze az od zmyslow odchodze :szok:

Do góry