reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam kobietki:)
ja dzisiaj jestem tak rozdrażniona,płakać mi sie chce i to kompletnie bez powodu,i jakos mi sie wech wyostrzył,chodze z kąta w kat i wyzywam kota bo cały czas czuje jego mocz:wściekła/y:kuweta wysprzątana .pochłaniacz zapachów wsypany,a ja cały czas czuje i mnie cholera bierze,a ja tak nie znosze jak w domu śmierdzi kotem,:no:

reklama
dziewczynki powiedzcie mi prosze coś na temat badań prenatalnych bo mnie koleżanka nastraszyla ze to są inwazyjne że igła przez brzuch do płodów brrrr. zaczynam się bać i stresować:-:)szok:

mnie cuś cycuchy pobolewaja od rana, coraz bardziej:-) wkoncu je czuje bo ostatnio tylko jak na brzuchu sie kladlam to cos tam czułam.

Witam dziewczyny popoludniowo:))
Ja wlasnie zrobilam ciacho stefanie i stygnie i wstawilam sobie wode bede fasolke szparagowa gotowac w buleczce sobei zrobie:))
troche mnie muli bo lyzeczke po polewie wylizalam a slodycze teraz to moj wrog nr jeden
Cicho zrobilam dla znajomych jutro maja na kawke przyjsc moze i ja sie skusze:))
milego popoludnia papapa

oj zjadlabym takie swieze ciacho jeszcze ciepłe:-) Szkoda ze w irlandii mieszkasz bo bys miała jeszcze dodatkową gosciówe na kawce;-):-D

Mi ciacha nie wychodzą, zaś mięsko i inne dania to daje rade całkiem całkiem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki powiedzcie mi prosze coś na temat badań prenatalnych bo mnie koleżanka nastraszyla ze to są inwazyjne że igła przez brzuch do płodów brrrr. zaczynam się bać i stresować:-:)szok:

Te inwazyjne to moim zdaniem ostatecznosc, najpierw robia te nieinwazyjne a wtedy jak cos wyjdzie nie tak to wtedy ewentualnie robie wlasnie z ta igla..tak mysle przynajmniej moze ktos sie wypowie jeszcze na ten temat?

Te inwazyjne to moim zdaniem ostatecznosc, najpierw robia te nieinwazyjne a wtedy jak cos wyjdzie nie tak to wtedy ewentualnie robie wlasnie z ta igla..tak mysle przynajmniej moze ktos sie wypowie jeszcze na ten temat?
no właśnie myślałam ze najpierw e nie inwazyjne ale tez nie wiele wiem na ten temat....

reklama
Do góry